GEBELİKTE TÜKÜRÜK .. DELİRMEK UZEREYİM

Ben 19. Haftadayım ve umudum kalmadı artık.Bu sekilde nasıl dogum hazırlıgı yapıcam bilmiyoru.Ins 25 . Haftaya kadar razıyım

Yarın çok keskin naneli sakız alıp dener misiniz bi? Sakizin etkisi azaldikca yenileyin ama ve buraya yazar misiniz sonucu

Ben 19. Haftadayım ve umudum kalmadı artık.Bu sekilde nasıl dogum hazırlıgı yapıcam bilmiyoru.Ins 25 . Haftaya kadar razıyım

Sizi en iyi ben anlarım inanin çok kötü günler geçirdim ki benden daha kötüsü olamaz. Geçiyor inanin bana kesilecek. Doğuma kalmayacak zoru gitmiş az kalmış. ..

Çok naneli olsun keskin...

Cok tesekkür ederim.Ins deniycem

Bende aynı sıkıntıyı yaşadım hamileyken. Hormonlardan biri aşırı yükseldiği için olduğunu söylemişti doktorum. Doğumdan sonra geçti. Ben mendil kullanmıştım.

Bende aynı sıkıntıyı yaşadım hamileyken. Hormonlardan biri aşırı yükseldiği için olduğunu söylemişti doktorum. Doğumdan sonra geçti. Ben mendil kullanmıştım.
Mendille yapamadım ben .Sürekli biseyler yiyerek oyalanıyorum

Hamileyken benimde tükürük salgim artti ama tukurme aliskanligim olmadigi icin ( dis fircalama gargara haric) normal hayatima devam ettim. Bana zarari gece uyurken agzim akiyordu ve ayrica ne tuhaftir ki ben horluyodum normalde horlayan biri degilimdir.

buraya konu açmak yerine bence doktora gidin bi an evvel, mutlaka bi şeyler yapacaktır. ben de geçen gün bi kez oldu aşırı bi mide ekşimesi yaşadım reflü gibi boğazıma kadar yandı o sırada oldu bu durum. yastığımı yükselttim alçak yastıkta yatamadım o gece. ama ertesi gün de devam etse doktora giderdim. ben en ufak bi şeyi bile hemen gidip soruyorum kadın benden bıktı artık :) ama bence doktor varken başkalarına sormak medet aramak yersiz...

Mune , bu uye cogu konuda boyle negatif yorumlae yapiyor, gözüme carpti. Bunun icinde kiblernirmi bilmiyorum ama en azindan soylemek istedim

Hamileliğimde aynısını yaşadım.9 ay boyunca koli koli peçete aldık.Sürekli tükürüyordum asla yutamıyordum deste deste peçete taşıyordum yanımda,zorunlu olmadıkça dışarıda çıkmıyordum.ben doktorada gittim ama çare bulamadım o dokuz ay bana zindan gibi geçmişti.Enson reflü olduğu için yapabileceğini söylemişti dahiliye uzmanı.Ara ara hala oluyor hamilelikteki kadar olmasada ama hamilelikten sonra böyle bişey kaldı başıma.Sizi çok iyi anlıyorum ve sabır diliyorum.İnşallah bir çare ve çözümünü bulabilirsiniz konuyu takipteyim.Sağlıklı doğumlar dilerim.

Hanımlar sakin lütfen, tamam münasip olanı doktora gidilmesi ama insanlar yaşadıkları sorunları etrafına da danışmak istiyor, aynı sorunu yaşayıpta çözüm bulan vardır diye medet umuyorlar, hamilelik bu, öyle laylaylom geçmiyor herkeste, tadına varılır varılmasına da yaşanan sıkıntıları da yok sayamazlar değil mi?

reflü için nefes egzersizleri var google a "reflüden nasıl kurtuldum" yazarak aratın çıkan yazıyı okuyun ben de işe yaramıştı, hamilelikten önce de zaten reflü sorunu yaşıyordum ara sıra, bu nefes egzersizi beni biraz rahatlatmıştı gerçekten. mutlaka bakın.

Çok teşekkürederim hemen bakacağım.Yıllardır çekiyorum hamilelikte iki katı olmuştu.Bir daha Doğum yapmaya sırf bu yüzden korkuyorum saolun tavsiyeniz için.Sağlıklı doğumlar diliyorum inşallah

Çok teşekkürederim hemen bakacağım.Yıllardır çekiyorum hamilelikte iki katı olmuştu.Bir daha Doğum yapmaya sırf bu yüzden korkuyorum saolun tavsiyeniz için.Sağlıklı doğumlar diliyorum inşallah
Amin inşallahh :) ben de tesekkur ederim

Cok zor bisey gercekten .Bulanti kusmaya razıyım.Bu hayatı bitirir.Bu halde doktora bile gitmek rezillik.

Ben doktora sormadım direk buraya yazdim canım evet.Seninde bir sorunun olursa önce psikologa got.Burdakiler ne yapabilir dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…