- 14 Mart 2011
- 1.036
- 787
- 123
Ben 19. Haftadayım ve umudum kalmadı artık.Bu sekilde nasıl dogum hazırlıgı yapıcam bilmiyoru.Ins 25 . Haftaya kadar razıyımYP rica ederim olir mu? Gerçekten yaşamayan bilemez. Normalde 13 18. Haftalar arasında bittiğini söylüyor dr lar. Maalesef benimki 25. Haftaya kadar sürmüştü. Ama ara ara yine oluyordu. Tam olarak dogumumla beraber tüm sikintilarim gitmisti. Tabi kişiden kişiye değişiyor sakın hayal kırıklığı olmasın. Siz kaçıncı haftadaydiniz
Aslında ilk haftalara göre cok azaldı bulantı kusma .Ama o tükürük yüzunden kusuyorum malesef19. Haftadaymissiniz. Bulantı kusma niz da çok mu
Ins alıp denerim yazarım sonucuda.Baska sakızları denedim fayda ermedi.Yarın çok keskin naneli sakız alıp dener misiniz bi? Sakizin etkisi azaldikca yenileyin ama ve buraya yazar misiniz sonucu
Ben 19. Haftadayım ve umudum kalmadı artık.Bu sekilde nasıl dogum hazırlıgı yapıcam bilmiyoru.Ins 25 . Haftaya kadar razıyım
Sizi en iyi ben anlarım inanin çok kötü günler geçirdim ki benden daha kötüsü olamaz. Geçiyor inanin bana kesilecek. Doğuma kalmayacak zoru gitmiş az kalmış. ..
Çok naneli olsun keskin...
Mendille yapamadım ben .Sürekli biseyler yiyerek oyalanıyorumBende aynı sıkıntıyı yaşadım hamileyken. Hormonlardan biri aşırı yükseldiği için olduğunu söylemişti doktorum. Doğumdan sonra geçti. Ben mendil kullanmıştım.
Hayırlı geceler sevgili arkadaslar.Basına böyle bisey gelen varmı ya ben delirmek üzereyim .19 haftalık hamileyim ve 8. Haftadan beri Sürekli tükürüyorum her saniye agzım su gibi doluyo.Afedersiniz tükürüyom 5 saniye sonra tekrar.Asla yutulcak bisey deil.Ne konusabiliyorum ne bi iş yapabiliyorum tükürmekten.Sosyal hayat desen yok bitti.Böyle bisey basına gelen ve atlatan varmı.Psikolojim tukendi artık.Bi care istiyorum .Cok zor böyle yaşamak.
Ya tamam ben okumak zorunda değilim de
Sen buraya yazmak zorunda mısın?
Doktoruna sor?
Hamileliğin o kadar iğrenç halleri anlatılıyor ki
Manken, şarkıcı, vs hamile kalıp çat çat doğuruyor, ne bulantıdan ne kabızlıktan bahsediyor
Beyonce, a.lima, gülşen, jlo
İğrenç hale getirmeyin şu gebeliği
Tadını çıkarın
Karnınızı okşayın babayla
Fotoğraflar çekin
reflü için nefes egzersizleri var google a "reflüden nasıl kurtuldum" yazarak aratın çıkan yazıyı okuyun ben de işe yaramıştı, hamilelikten önce de zaten reflü sorunu yaşıyordum ara sıra, bu nefes egzersizi beni biraz rahatlatmıştı gerçekten. mutlaka bakın.Hamileliğimde aynısını yaşadım.9 ay boyunca koli koli peçete aldık.Sürekli tükürüyordum asla yutamıyordum deste deste peçete taşıyordum yanımda,zorunlu olmadıkça dışarıda çıkmıyordum.ben doktorada gittim ama çare bulamadım o dokuz ay bana zindan gibi geçmişti.Enson reflü olduğu için yapabileceğini söylemişti dahiliye uzmanı.Ara ara hala oluyor hamilelikteki kadar olmasada ama hamilelikten sonra böyle bişey kaldı başıma.Sizi çok iyi anlıyorum ve sabır diliyorum.İnşallah bir çare ve çözümünü bulabilirsiniz konuyu takipteyim.Sağlıklı doğumlar dilerim.
Çok teşekkürederim hemen bakacağım.Yıllardır çekiyorum hamilelikte iki katı olmuştu.Bir daha Doğum yapmaya sırf bu yüzden korkuyorum saolun tavsiyeniz için.Sağlıklı doğumlar diliyorum inşallahreflü için nefes egzersizleri var google a "reflüden nasıl kurtuldum" yazarak aratın çıkan yazıyı okuyun ben de işe yaramıştı, hamilelikten önce de zaten reflü sorunu yaşıyordum ara sıra, bu nefes egzersizi beni biraz rahatlatmıştı gerçekten. mutlaka bakın.
Amin inşallahh :) ben de tesekkur ederimÇok teşekkürederim hemen bakacağım.Yıllardır çekiyorum hamilelikte iki katı olmuştu.Bir daha Doğum yapmaya sırf bu yüzden korkuyorum saolun tavsiyeniz için.Sağlıklı doğumlar diliyorum inşallah
Cok zor bisey gercekten .Bulanti kusmaya razıyım.Bu hayatı bitirir.Bu halde doktora bile gitmek rezillik.Hamileliğimde aynısını yaşadım.9 ay boyunca koli koli peçete aldık.Sürekli tükürüyordum asla yutamıyordum deste deste peçete taşıyordum yanımda,zorunlu olmadıkça dışarıda çıkmıyordum.ben doktorada gittim ama çare bulamadım o dokuz ay bana zindan gibi geçmişti.Enson reflü olduğu için yapabileceğini söylemişti dahiliye uzmanı.Ara ara hala oluyor hamilelikteki kadar olmasada ama hamilelikten sonra böyle bişey kaldı başıma.Sizi çok iyi anlıyorum ve sabır diliyorum.İnşallah bir çare ve çözümünü bulabilirsiniz konuyu takipteyim.Sağlıklı doğumlar dilerim.
Ben doktora sormadım direk buraya yazdim canım evet.Seninde bir sorunun olursa önce psikologa got.Burdakiler ne yapabilir dimi amaburaya konu açmak yerine bence doktora gidin bi an evvel, mutlaka bi şeyler yapacaktır. ben de geçen gün bi kez oldu aşırı bi mide ekşimesi yaşadım reflü gibi boğazıma kadar yandı o sırada oldu bu durum. yastığımı yükselttim alçak yastıkta yatamadım o gece. ama ertesi gün de devam etse doktora giderdim. ben en ufak bi şeyi bile hemen gidip soruyorum kadın benden bıktı artık :) ama bence doktor varken başkalarına sormak medet aramak yersiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?