GEBELİKTE TÜKÜRÜK .. DELİRMEK UZEREYİM

Ben doktora sormadım direk buraya yazdim canım evet.Seninde bir sorunun olursa önce psikologa got.Burdakiler ne yapabilir dimi ama

Ben doktora sormadım direk buraya yazdim canım evet.Seninde bir sorunun olursa önce psikologa got.Burdakiler ne yapabilir dimi ama
duygusal yönden bi sorunum olduğunda burdakilerden yardım alabilirim akıl alabilirim işe yarayabilir ama tükürük salgısı artıyorsa doktordan başka kimse bi şey yapamaz. ben size iyilik olsun diye yazıyorum siz beni tersliyorsunuz, bence sizin psikolojiniz de iyi değil bu ara.

Hergün buraya yüzlerce insan özellikle gebe olanlar sorunlarıyla alakalı konu açıyolar.Elbetteki doktora sorulur doktor tedavi gerekiyorsa zaten bunu yapar.Ama bide aynı sorunu yasayıp atlatan insanlarla bunu paylasmak insanın sıkıntısını hafifletiyo.Doktorlar 4. Ayda gecer diyo benim gecmedi ve cok zor bi durum.Zaten 1000 de 1 oldugu icin bi fikirleride yok doktorların.Yasayanlardan dinlemek ve vuraya yazanları okuyup ben tek deilim demenin nesi yanlıs anlamadım.Yardımcı oldugunuz icin tesekkürler

Ev islerinizi yemek vs. Nasıl hallediyodunuz bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…