kızlarr 24. haftadayım ve 2 gündür oldukça azaldı tükürük salgım hiç geçmeyecek derken aniden azalması ilaç gibi geldi zira bende diğer arkadaşlar gibi depresif haldeydim darısı diğer arkadaşların başına inanın geçecek ben hiç inanmıyordum sürekli dokuz ay sürecek diye dertleniyordum hala tamamen geçmedi gece ve sabah oluyor ama gün ortasında yutabileceğim seviyede tabii normal bir insanınki kadar az değil ama idare edebiliyorum en azından normal yaşantıma dönebildim en kısa zamanda hepinizin problemi geçer umarım siz benim gibi karamsarlığa kapılmayın inanın geçecek...
benim hamileliğimin 5.haftasında bir başladı pir başladı.Aman Allah'ım.Şu an 22.haftadayım.gene biraz azalma oldu ama tamamiyle bitmedi.Birde kız bebek bekleyenlerde doğuma kadar devam ettiğini duydum.Moralim sıfır olduydu.Tabii bitmedi ama yoğunluğunda azalma oluyor.Bir arkadaşımın da başına geldi bu tükürük olayı ama onun 4 ayından itibaren bitti o erkek bebek bekliyordu.Ben 6.ayıma girdim henüz bitmedi.Umudumda pek kalmadı rabbim inşallah bitirir.Benim birde mide bulantım da çok kötü idi hiperimezis gravidum oldum hamilelikte yani6.ayındayım ama hala mide bulantım geçmedi çok yoğun değil tabi ama iğne vurdurmadımmı mahvoluyorum kızlar.Allah herkese hayırlı ve güzel hamilelik nasip etsin sabırlık versin çekmeyen bilmez .Millet psikolojik diyenide var onu bunu diyenide var..Yani ağzı olan senin durumunla ilgili konuşup duruyor.Çekemyen bilmez.İnşallah en kısa sürede dertlerimiz biter de yavrularımızı Rabbimin izniyle elimize alırız benim zor geçyor Allah milletin kini kolay geçirsin valla kendimden tiksindim kadınlık namına bieyim kalmadı desen yeridir.O yzden inşallah biteceğini günü sabırla bekliyorum.Sizlere tavsiyem sabırlı olun stresten uzak durun...
merhaba oncelıkle yasadıgım problemın caresını ararken bu sıtedekı mesajını gordum ve umarım hala hesabın aktıftır ve bana cevap verırsın cunku sadece bu derdıme care bulmak ıcın bu sıteye uye oldum ben de 13 haftalık hamıleyım sureklı tukuruyorum konusamaz sorulana cevap veremez oldum calısan bı bayanım ve ck utanıyorum bı yandan da korkuyorum gecmıycek kalıcı hala gelıcek tik olucak dıye senın kı gectımı ne yaptın ne kadar surdu kalıcı hala geldımı cunku bana hıııııc gecmıcek gıbı gelıyo tık olcakmıs hayatımın bundan sonrasını lama olarak gecıcem gıbı gelıyo nolur bı cevap yaz sımdıden tesekkur ederım14 hafta 4 günlük hamileyim ve bende de tükrük salgısınla ilgili sorun var. elimde bardakla geziyorum düzgün konuşamıyrm.Hayatım zindan oldu hiçbir yere gidemiyorum 20 gündür raporluyum. Hastanede çalışıyrm ve ne yapacağımı ben bile bilmiyrm doktorum inşallah geçer diyor sadece.geçekten geçer mi geçmez mi bilmiyrm ama hamileliğimin tadını bile çıkaramıyrm. benim başıma gelen kimseye gelmesin diyrm. Bana öneride bulunabilecek var mı yada başına gelen biri ????
Kızlar ben dogum yaptım 50 günlük oldu bileburaya yazdıktan 5 gun sonra normal dogum oldu hast giderken elimde siseyle gittim çıkarken bebeğimle çıktım yani gecio we suan hic bişeyim yok sukur o korku we heyacanla hic bişeyim kalmadı akıl almaz bise ama tamamen bebeginizle ilgili bende geçmez sandim ama gecti sıkılmayın dogum yapınca yeniden doğmuş gibi oluosuosunuz lohusalik daha tuaf Marti sesine bile ağlıyorsunuz bebek ağlaması gibi gelio genelde sabahları bebeğinizi doyururken o sesleri farketceksibiz
ilk gebeliğimde yaaşamıştım. tam depresyon seviyesine yaklaşırken kesildi bir haftada 4.5 aylık falanken.
şimdi ikinciye hamileyim 6 haftalık 2 gündür yine başladı. geçecek sonuçta biliyorum ama nasıl tahammül edeceğimi bilemiyorum.
merhaba sırf bu konuyu bırılerıyle paylaşabılmek ıcın bu sıteye uye oldum senın tykuruk problemın ne durumda ben kafayı yemek uzereyım hıc gecmıcekmıs tik olarak kalcakmıs gıbı gelıyo kı sankı daha onceden tukurugumu nası yutuyodum acaba dıye dusuncek kadar delırttı benı sende bı gelısme var mı daha onceden de bu durumu yasadıgını solemıssın ay nolur bı cevap ver o kadar dua ederım kı sana kımse anlamıyo ya psikolojık dıyolar doktorlar bu durumu bılmıyo bıde sarktayım doktor da bıseyden anlamıyo sımdıden ılgın ıcın tesekkur ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?