gebelikte tükürük salgısında artış

Arkadaşlar BENİM SORUNUM TAMAMEN GEÇTİ... 31. Haftadayım, ve 20. haftadan itibaren azalarak bitti. Üzülmeyin sizin de geçicektir. Çok sıkıntılı bir süreçti, geceleri bile uyumakta zorlanırdım yastıgıma havlu örterdım,lavaboya gıtmekten yoruldugum ıcın onune tabure koyup oturuyordum, dolup taştığım ağladığım günler de oldu psikolojim bozulmus ve nerdeyse kendımden soğumuştum, sizleri çok iyi anlıyorum. Sinamis senin adına da sevindim bebeklerimize kavuşmaya az kaldı. Darısı hepinizin başına kızlar. Sakın umutsuzluğa kapılmayın, geçtikten sonra artık o tatlı heyecanı yaşamaya başlıyorsunuz. Allah hepinize bu zorlu süreci rahat gecırebılmenız ıcın yardım etsin.

Uzun zamandır foruma gırmıyordum umarım okuyunca bırazcık da olsa rahatlarsınız. Hepinize sağlıklı hamilelik ve sorunsuz bir doğum diliyorum.

kızlarr 24. haftadayım ve 2 gündür oldukça azaldı tükürük salgım hiç geçmeyecek derken aniden azalması ilaç gibi geldi zira bende diğer arkadaşlar gibi depresif haldeydim darısı diğer arkadaşların başına inanın geçecek ben hiç inanmıyordum sürekli dokuz ay sürecek diye dertleniyordum hala tamamen geçmedi gece ve sabah oluyor ama gün ortasında yutabileceğim seviyede tabii normal bir insanınki kadar az değil ama idare edebiliyorum en azından normal yaşantıma dönebildim en kısa zamanda hepinizin problemi geçer umarım siz benim gibi karamsarlığa kapılmayın inanın geçecek...

ivory, evrend_21,sinamis sizin adınıza çok sevindim hatta gözlerim bile doldu çünkü ben hala yoğun yaşadığım için bu sorunu birilerinin kurtulmuş olması beni çok mutlu etti. Darısı başımıza bu forumda ben ve icedwings arkadaşımızın bu sorunu devam ediyor galiba inşallah bizim ve bizim gibilerin en kısa zamanda biter. Allah bebeklerimize sağlık bizede hayırlı doğumlar nasip etsin.

merhabalarrrr,

benden guzel bir haber :)
20 haftanın içindeyim ve tukuruk hemen hemen gecti gibi 2 gündür artık şişe kullanmıyorum ve cok mutluyum. Tabi normal insan gibi degil gun içinde seker yada sakız cigneyorum. farketmeden de azaldıgı için yutabiliyorum. Sadece aksam yemeginden sonra biraz kendini hissettiriyor.Ama o da cekilebilir derecede. Tek istegim birdaha geri gelmemesi.:)

Mrb bu sorunu atlatmak harika bir duygu umarım diğer arkadaşlarında sorunları biter. ben de bişey sormak istiyrm. gece uyurken tükürüğünü yutabiliyor musun? ben yutamıyrm ağzımda birikiyor psikolojik mi bilmiyrm ama böyle bir sorun belirdi sende de böyle bişey oldu mu?

benim hamileliğimin 5.haftasında bir başladı pir başladı.Aman Allah'ım.Şu an 22.haftadayım.gene biraz azalma oldu ama tamamiyle bitmedi.Birde kız bebek bekleyenlerde doğuma kadar devam ettiğini duydum.Moralim sıfır olduydu.Tabii bitmedi ama yoğunluğunda azalma oluyor.Bir arkadaşımın da başına geldi bu tükürük olayı ama onun 4 ayından itibaren bitti o erkek bebek bekliyordu.Ben 6.ayıma girdim henüz bitmedi.Umudumda pek kalmadı rabbim inşallah bitirir.Benim birde mide bulantım da çok kötü idi hiperimezis gravidum oldum hamilelikte yani6.ayındayım ama hala mide bulantım geçmedi çok yoğun değil tabi ama iğne vurdurmadımmı mahvoluyorum kızlar.Allah herkese hayırlı ve güzel hamilelik nasip etsin sabırlık versin çekmeyen bilmez .Millet psikolojik diyenide var onu bunu diyenide var..Yani ağzı olan senin durumunla ilgili konuşup duruyor.Çekemyen bilmez.İnşallah en kısa sürede dertlerimiz biter de yavrularımızı Rabbimin izniyle elimize alırız benim zor geçyor Allah milletin kini kolay geçirsin valla kendimden tiksindim kadınlık namına bieyim kalmadı desen yeridir.O yzden inşallah biteceğini günü sabırla bekliyorum.Sizlere tavsiyem sabırlı olun stresten uzak durun...

canım ya çok geçmiş olsun bende 18.haftamdayım kızım olacak hala devam ediyor hiçbir azalma yok, benimde şu anda mide bulantılarım var bende ilk haftalarda tam 7 kilo verdim çok kötüydü. Kabus gibiydi benim ilk çocuğumda kızdı ve onda da tükürük problemi vardı ama bu düzeyde değildi. ne zaman başladı ne zaman bitti onu bile hatırlamıyorum ama daha kısa sürdüğü kesin.benim aynı zamanda geniz akıntımda var oda benim midemi bulandırıyor berbat bir haldeyim.kızımı öpemiyorum eşimden uzak durmaya çalışıyorum çünkü kendimi iğrenç hissediyorum Allah her kesin sıkıntısını gidersin.Eğer geçerse buraya yazıp haber verirmisin

inşallah biterse haber vericem .çok istiyorum mutlu haberlerimi vermeyii. Ama 22.haftayım sanki biraz azalma var.umarım tamamiyle biter.

Merhabalar arkadaslar ben suan 38. Haftadayim gebelikte bi oğlum olcak inşallah coktandir takip ediorum ama bi türlü üye olup size bilgi weremedim yaklaşık 1 aydır azalma war ama gecmis deil dogum yapıcam ama malesef hala dewam bi kalabalığa Yada işe daldığımda unutuyorum ama sonra tekrar hele Yanliz kaldığımda elimde sise geziyorum ilk zamanlar piskolojin bozulmuştu Allah kolaylık wersin ama ben artık bi hastalık değil tamamen psikolojik olduguna eminim bence doğumdan sonra bi süre kalırda ama o kadar alıştım ki normal yaşantıyı unuttum ah su ewlat ne hallere giriyoruz ya hic dert etmeyin hamileliginizin tadını çıkarın zaten gecmio nede olsa

21.haftamdayım 1 haftadır azalma oldu karpuzlu sakız çiğniyerek gün içinde tükürüğümü yutuyorum peçete kullanmıyorum. Sadece sabahları bazen gece rahatsızlık veriyor ama bu kadar azalması bile beni çok rahatlattı. Tamamen geçeceği günü iple çekiyorum. Bebeğime rahat rahat hazırlık yapmak istiyorum.:) Allah'ın izni ile

Kızlar ben dogum yaptım 50 günlük oldu bile buraya yazdıktan 5 gun sonra normal dogum oldu hast giderken elimde siseyle gittim çıkarken bebeğimle çıktım yani gecio we suan hic bişeyim yok sukur o korku we heyacanla hic bişeyim kalmadı akıl almaz bise ama tamamen bebeginizle ilgili bende geçmez sandim ama gecti sıkılmayın dogum yapınca yeniden doğmuş gibi oluosuosunuz lohusalik daha tuaf Marti sesine bile ağlıyorsunuz bebek ağlaması gibi gelio genelde sabahları bebeğinizi doyururken o sesleri farketceksibiz

ilk gebeliğimde yaaşamıştım. tam depresyon seviyesine yaklaşırken kesildi bir haftada 4.5 aylık falanken.
şimdi ikinciye hamileyim 6 haftalık 2 gündür yine başladı. geçecek sonuçta biliyorum ama nasıl tahammül edeceğimi bilemiyorum.

merhaba oncelıkle yasadıgım problemın caresını ararken bu sıtedekı mesajını gordum ve umarım hala hesabın aktıftır ve bana cevap verırsın cunku sadece bu derdıme care bulmak ıcın bu sıteye uye oldum ben de 13 haftalık hamıleyım sureklı tukuruyorum konusamaz sorulana cevap veremez oldum calısan bı bayanım ve ck utanıyorum bı yandan da korkuyorum gecmıycek kalıcı hala gelıcek tik olucak dıye senın kı gectımı ne yaptın ne kadar surdu kalıcı hala geldımı cunku bana hıııııc gecmıcek gıbı gelıyo tık olcakmıs hayatımın bundan sonrasını lama olarak gecıcem gıbı gelıyo nolur bı cevap yaz sımdıden tesekkur ederım

merhaba yazdıklarınızla bana guc verıyosuunuz 13 haftalık hamıleyım ve resıl sekılde tukuruyorum ya hıc gecmıcek tik olcak dıye korkuyorum gecıyomu kalıcı hala gelır mı valla sosyal hayatım kalmadı eşimle bıle konusamıyorum yatagın kenaında havlu gecelerı uyuyamıyorum allahım nası bı ıskence ınan hamılelıgın o sevıncını bıle yasayamadım ay cıldırcam hafıfletmek ıcın yaptıgın bısey varmıydı

merhaba sırf bu konuyu bırılerıyle paylaşabılmek ıcın bu sıteye uye oldum senın tykuruk problemın ne durumda ben kafayı yemek uzereyım hıc gecmıcekmıs tik olarak kalcakmıs gıbı gelıyo kı sankı daha onceden tukurugumu nası yutuyodum acaba dıye dusuncek kadar delırttı benı sende bı gelısme var mı daha onceden de bu durumu yasadıgını solemıssın ay nolur bı cevap ver o kadar dua ederım kı sana kımse anlamıyo ya psikolojık dıyolar doktorlar bu durumu bılmıyo bıde sarktayım doktor da bıseyden anlamıyo sımdıden ılgın ıcın tesekkur ederım

Öncelikle Allah kolaylık versin çok zor bi durum.. Benim bu sefer 4 aylıkken falan bitti normal hayata dondüm diyim. Hiç yutamıyordum sanki ağzındaki baskasının tükürüğü.. Ben de çalışıyorum birkaç hafta rapor aldım kalan zamanları da sürekli leblebi meyve vs yiyerek geçirdim ancak bişey yerken insanlarla konuşabiliyordum ama bir sure sonra yemekten de midem bulanıyordu.. O zaman da poşetlere peçetelere tükürüyordum. Ofis tam bir kabustu onun dışında zaten hep evdeydim..
Bir daha yutamama korkusu bende de vardınitekim tükürük azalınca alışkanlık kısa bir sure devam ediyorama sonra normale dönülüyor. Doktorumun daha önce böyle birkaç hastası olmuş doğumla birlikte düzelmişler neysesi benim o kadar sürmedi.. Yani en kötüm ihtimalle doguma kadar sürüyor yani etrafta hiç sürekli poşete tükürsen insan yok değil mi :)
Senin de umarım geçmiştir..

geceleri uyutmuyor.biktim artik.dun gece sabahin 4 une kadar uyumadim.oturdum agladim.sinirlerim mahvoldu.herkes daha once boyle birsey gormedik diyor.insanin yalniz olmadigini bilmesi guzel.kimseye yesamasin boyle

geceleri uyutmuyor.biktim artik.dun gece sabahin 4 une kadar uyumadim.oturdum agladim.sinirlerim mahvoldu.herkes daha once boyle birsey gormedik diyor.insanin yalniz olmadigini bilmesi guzel.kimseye yesamasin boyle

10 haftalık hamileyim.bende de var bu illetten bir süredir. aslında tam olarak neden tukurugumu yutamadığımı anlamıyorum. cunku bende deli gibi geniz akıntısı da var. tukurugumu yutmaya calıstıgımda sanki asırı tükürük ve genzimde ki akıntı bulusuyor ve tıkıyor bogazımı. sonra da ikisini birden tükürüyorum. her yerde kavanozlar var. pecete deseniz marketteki bütün stokları ben bitirdim sanırım. depresyondayım ve bir yerlere de gidemedigim icin depresyonum hic geçmiyor. üstüne üstük çalışıyorum da. tabi buna çalışmak denirse!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…