Merhabalar, geçen hafta Salı günü testlerle ve kan testiyle hamileliğimi öğrendim, özel hastaneye gittim dün. Baktı keseyi gördü sıkıntı yok her şey güzel kanama yok rahimde hazırlık var kese olması gerektiği yerde falan diye anlattı. Sonra regl tarihimin 17 Mart olduğunu söyleyince doktor keseyle uyumsuz, 6 hafta olması gerekirken 4hafta 3 günlük dedi. Haftaya gel gelişimine bakalım dedi Folik asit verdi çıktık. Sonra ben bugün başka bir doktora daha gittim İzmir’de sevilen bir doktor. Bugün muayene oldum adam kesemi gördü hatta iki tane mi var dedi sonra tekte karar kıldı ve diğerinin kanama olduğunu söyledi ben zaten o an nefesimi tuttum, evet dedi geriden geliyor 6 hafta olması gerekirken 5 haftalık dedi. geç döllenme ya da sağlıksız gebelik olabilir dedi. Bu da haftaya belli olacak dedi. Büyümüş mü diye bakacak. Ben tabii kanamada takıldım ve kanama neden dedim çok korktum dedim olabilir dedi sadece alttan da kanama gelirse ama fazla gelirse sıkıntı parçalı gelirse sıkıntı lekelenmede sıkıntı yok dedi. Benim kanamam yok şükür. Ultrasonda göründü sadece. Bir de geç döllenme mi değil mi mevzusu var haftaya gideceğiz bu arada Folik asit ve bir fitil başladı . Ben haftaya kadar nasıl duracağım bilmiyorum
((( bu konuda bilgisi olan tecrübesi olan varsa Allah için yazsın
ailemi eşimi de delirtmek üzereyim