İşte haftasından bir hafta geride olmasına sebep geç döllenme olabilir ya da sağlıksız gebelik dedi. Dış gebelik ve kimyasal yok dedi. Ben de inanın bilmiyorum.Geç döllenme olması neyi değiştirir onu anlayamadım mesela ben bu ay çok geç yumurtlama yaşadım gebelik ilerlerse muhtemelen gelişimi haftasına göre daha geç olacak siz folik asit kullanın güzel güzel dinlenin kendinizi yormayın gönlünüzü ferah tutun.
İzmir’de hangi doktorlara gidiyorsunuz bu arada? Memnun kaldığınız var mı bende arayıştayım şu an.
Progeston fitil şeklinde kullanmam için verdi bir de Folik asit verdi. Kanamam yok benim henüz görünürde. Ultrasonda göründü. Ah bilmiyorum… keseyi gördük ama oluşumu görmek için erken dedi haftaya alttan muayene yapacağım dediGeç döllenme olabilir doktorun dediği gibi, eğer öyleyse haftaya gittiğinizde muayenede gelişimi görürsünüz ve içiniz rahatlar.Sağlıklı bir gebelikse dinlenirsiniz, doktor progesteron verir kanama alanının geçmesini beklersiniz.İnşallah her şey en güzel şekilde ilerlerBiraz sabretmeniz gerekiyor, tabii ki çok stresli ama bir sonraki muayenede belli olacak durumunuz.Kesenin içerisinde her hangi bir oluşum görüldü mü bu arada?
Tecrübe değilde birebir aynisini yaşıyorum ama benim kanmam mevcut 6 gündür. Çok değil ama hafif şekilde devam ediyor aynı şekilde benimde 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalık görünüyor kese var kalp atışı yok henüz düşük riskim var progestan ve folik asit kullanıyorum. Korkuyorum aynı şekilde çevremde aynı endisedeMerhabalar, geçen hafta Salı günü testlerle ve kan testiyle hamileliğimi öğrendim, özel hastaneye gittim dün. Baktı keseyi gördü sıkıntı yok her şey güzel kanama yok rahimde hazırlık var kese olması gerektiği yerde falan diye anlattı. Sonra regl tarihimin 17 Mart olduğunu söyleyince doktor keseyle uyumsuz, 6 hafta olması gerekirken 4hafta 3 günlük dedi. Haftaya gel gelişimine bakalım dedi Folik asit verdi çıktık. Sonra ben bugün başka bir doktora daha gittim İzmir’de sevilen bir doktor. Bugün muayene oldum adam kesemi gördü hatta iki tane mi var dedi sonra tekte karar kıldı ve diğerinin kanama olduğunu söyledi ben zaten o an nefesimi tuttum, evet dedi geriden geliyor 6 hafta olması gerekirken 5 haftalık dedi. geç döllenme ya da sağlıksız gebelik olabilir dedi. Bu da haftaya belli olacak dedi. Büyümüş mü diye bakacak. Ben tabii kanamada takıldım ve kanama neden dedim çok korktum dedim olabilir dedi sadece alttan da kanama gelirse ama fazla gelirse sıkıntı parçalı gelirse sıkıntı lekelenmede sıkıntı yok dedi. Benim kanamam yok şükür. Ultrasonda göründü sadece. Bir de geç döllenme mi değil mi mevzusu var haftaya gideceğiz bu arada Folik asit ve bir fitil başladı . Ben haftaya kadar nasıl duracağım bilmiyorum((( bu konuda bilgisi olan tecrübesi olan varsa Allah için yazsın ailemi eşimi de delirtmek üzereyim
Sağlıksız bir gebelik olduğunu sanmam geç döllenme olabilir her kadının döngüsünde değişiklikler olduğu gibi. Kanamanız yoksa sadece lekelenmeyse bu tehlikeli değil ve bazı kadınlarda hamileliği süresi boyunca gelebilir. Folik asitinizi düzenli kullanın düzenli beslenin ve asla stres yapmayın. Az az ve sık yemek yiyin. İlk 6 hafta cinsel ilişki önerilmiyor. Sigara alkol kesinlikle olmamalı. Bol bolda dinlenin. Ben ilk çocuğumu stres sebebiyle düşürdüğümü düşünüyorum ne kanamam oldu ne bişey doktor kordonda kist oluştuğunu kalbinin durduğunu söyledi ama ben aylarca kendimi suçladım. Sizde lütfen yapmayın evhamlanmanıza gerek yok doktorunuz problem gördüğü yerde size söylerdi. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsinMerhabalar, geçen hafta Salı günü testlerle ve kan testiyle hamileliğimi öğrendim, özel hastaneye gittim dün. Baktı keseyi gördü sıkıntı yok her şey güzel kanama yok rahimde hazırlık var kese olması gerektiği yerde falan diye anlattı. Sonra regl tarihimin 17 Mart olduğunu söyleyince doktor keseyle uyumsuz, 6 hafta olması gerekirken 4hafta 3 günlük dedi. Haftaya gel gelişimine bakalım dedi Folik asit verdi çıktık. Sonra ben bugün başka bir doktora daha gittim İzmir’de sevilen bir doktor. Bugün muayene oldum adam kesemi gördü hatta iki tane mi var dedi sonra tekte karar kıldı ve diğerinin kanama olduğunu söyledi ben zaten o an nefesimi tuttum, evet dedi geriden geliyor 6 hafta olması gerekirken 5 haftalık dedi. geç döllenme ya da sağlıksız gebelik olabilir dedi. Bu da haftaya belli olacak dedi. Büyümüş mü diye bakacak. Ben tabii kanamada takıldım ve kanama neden dedim çok korktum dedim olabilir dedi sadece alttan da kanama gelirse ama fazla gelirse sıkıntı parçalı gelirse sıkıntı lekelenmede sıkıntı yok dedi. Benim kanamam yok şükür. Ultrasonda göründü sadece. Bir de geç döllenme mi değil mi mevzusu var haftaya gideceğiz bu arada Folik asit ve bir fitil başladı . Ben haftaya kadar nasıl duracağım bilmiyorum((( bu konuda bilgisi olan tecrübesi olan varsa Allah için yazsın ailemi eşimi de delirtmek üzereyim
Bu arada fitili bilmem ama eğer 5 haftalıksa ve vajinal ultrason yapmadıysa kontrolünüzde bebeği göremeyebilir. Benimde rahmim arkada olduğu için 7 haftalık olduğu halde karın ultrasonuyla göremiyoruz hiç bir şekilde meselaProgeston fitil şeklinde kullanmam için verdi bir de Folik asit verdi. Kanamam yok benim henüz görünürde. Ultrasonda göründü. Ah bilmiyorum… keseyi gördük ama oluşumu görmek için erken dedi haftaya alttan muayene yapacağım dedi
Öncelikle umarım sağlıklı bir gebeliktir ve vaktinde sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benzer durumları yaşadım. Kesenin ölçüsünü söyledi mi doktor size? Benim benzer durumum vardı boş gebelik ve dusukle sonuçlandıMerhabalar, geçen hafta Salı günü testlerle ve kan testiyle hamileliğimi öğrendim, özel hastaneye gittim dün. Baktı keseyi gördü sıkıntı yok her şey güzel kanama yok rahimde hazırlık var kese olması gerektiği yerde falan diye anlattı. Sonra regl tarihimin 17 Mart olduğunu söyleyince doktor keseyle uyumsuz, 6 hafta olması gerekirken 4hafta 3 günlük dedi. Haftaya gel gelişimine bakalım dedi Folik asit verdi çıktık. Sonra ben bugün başka bir doktora daha gittim İzmir’de sevilen bir doktor. Bugün muayene oldum adam kesemi gördü hatta iki tane mi var dedi sonra tekte karar kıldı ve diğerinin kanama olduğunu söyledi ben zaten o an nefesimi tuttum, evet dedi geriden geliyor 6 hafta olması gerekirken 5 haftalık dedi. geç döllenme ya da sağlıksız gebelik olabilir dedi. Bu da haftaya belli olacak dedi. Büyümüş mü diye bakacak. Ben tabii kanamada takıldım ve kanama neden dedim çok korktum dedim olabilir dedi sadece alttan da kanama gelirse ama fazla gelirse sıkıntı parçalı gelirse sıkıntı lekelenmede sıkıntı yok dedi. Benim kanamam yok şükür. Ultrasonda göründü sadece. Bir de geç döllenme mi değil mi mevzusu var haftaya gideceğiz bu arada Folik asit ve bir fitil başladı . Ben haftaya kadar nasıl duracağım bilmiyorum((( bu konuda bilgisi olan tecrübesi olan varsa Allah için yazsın ailemi eşimi de delirtmek üzereyim
İşte o konuda bir şey demedi. Yani ilk doktor hazırlık var dedi kesede. Ne demek istedi bilmiyorum. rahimde de hazırlık var dedi kalınlaşıyor mu ne dedi yanlış anlamadıysam.Geç döllenme olabilir doktorun dediği gibi, eğer öyleyse haftaya gittiğinizde muayenede gelişimi görürsünüz ve içiniz rahatlar.Sağlıklı bir gebelikse dinlenirsiniz, doktor progesteron verir kanama alanının geçmesini beklersiniz.İnşallah her şey en güzel şekilde ilerlerBiraz sabretmeniz gerekiyor, tabii ki çok stresli ama bir sonraki muayenede belli olacak durumunuz.Kesenin içerisinde her hangi bir oluşum görüldü mü bu arada?
Çok zor dimi bu süreçTecrübe değilde birebir aynisini yaşıyorum ama benim kanmam mevcut 6 gündür. Çok değil ama hafif şekilde devam ediyor aynı şekilde benimde 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalık görünüyor kese var kalp atışı yok henüz düşük riskim var progestan ve folik asit kullanıyorum. Korkuyorum aynı şekilde çevremde aynı endisede
Vajinal yapmadı bu hafta gel vajinal yaparız dedi onu neden dedi bilmiyorum bebek için demek ki hatta ben çok istemiyordum alttan çünkü iyi değil diye duymuştum ilk haftalarda o yapılan muayene. Ama doktor güldü bi şey olmayacak merak etme dedi. Bakalım artıkBu arada fitili bilmem ama eğer 5 haftalıksa ve vajinal ultrason yapmadıysa kontrolünüzde bebeği göremeyebilir. Benimde rahmim arkada olduğu için 7 haftalık olduğu halde karın ultrasonuyla göremiyoruz hiç bir şekilde mesela
Geç döllenme nasıl oluyor ben hiç anlamadımBenimde normalde 7 haftalık olmasi gerekirsen kücük olduguni söyledi 6 haftalıga düşürdü ama geç döllenme olduğunu biliyorum.yumurtlama takibi yapmiştım çünkü ultrasonda doktor kalp atimini gördü ama kalp sesini duymadık 10 gün sonra yine gidicem
Çok stres yaptım bu konudaSağlıksız bir gebelik olduğunu sanmam geç döllenme olabilir her kadının döngüsünde değişiklikler olduğu gibi. Kanamanız yoksa sadece lekelenmeyse bu tehlikeli değil ve bazı kadınlarda hamileliği süresi boyunca gelebilir. Folik asitinizi düzenli kullanın düzenli beslenin ve asla stres yapmayın. Az az ve sık yemek yiyin. İlk 6 hafta cinsel ilişki önerilmiyor. Sigara alkol kesinlikle olmamalı. Bol bolda dinlenin. Ben ilk çocuğumu stres sebebiyle düşürdüğümü düşünüyorum ne kanamam oldu ne bişey doktor kordonda kist oluştuğunu kalbinin durduğunu söyledi ama ben aylarca kendimi suçladım. Sizde lütfen yapmayın evhamlanmanıza gerek yok doktorunuz problem gördüğü yerde size söylerdi. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Normalde kadınlar adete 14 gün kala yumurtlar ama benimki adete 1 hafta kala oldu buda geç döllenme deniliyorGeç döllenme nasıl oluyor ben hiç anlamadım
Zaten hesap falan da yapmamıştım bilmiyorum yani yumurtlama takibi falan.
Benimde son adet tarihim 19 Mart Pazar günü evde test yaptım silik çizgi çıktı Salı günü doktora gittim ultrasonda keseyi göremedi dış gebelik tarzı bişey olabilir ama rahim duvarın çok kalın kese oluşması için sıkıntı yok bi problem olduğunu sanmıyorum dedi betam o gün 235 çıktı perşembe tekrar kan verdim 460 çıktı doktor yükselme gayet iyi çarşamba gel keseyi görürüz dedi siz keseyi görmüşsünüz en azından kafanıza çok takmayın sizin beta seviyeniz kaçtıMerhabalar, geçen hafta Salı günü testlerle ve kan testiyle hamileliğimi öğrendim, özel hastaneye gittim dün. Baktı keseyi gördü sıkıntı yok her şey güzel kanama yok rahimde hazırlık var kese olması gerektiği yerde falan diye anlattı. Sonra regl tarihimin 17 Mart olduğunu söyleyince doktor keseyle uyumsuz, 6 hafta olması gerekirken 4hafta 3 günlük dedi. Haftaya gel gelişimine bakalım dedi Folik asit verdi çıktık. Sonra ben bugün başka bir doktora daha gittim İzmir’de sevilen bir doktor. Bugün muayene oldum adam kesemi gördü hatta iki tane mi var dedi sonra tekte karar kıldı ve diğerinin kanama olduğunu söyledi ben zaten o an nefesimi tuttum, evet dedi geriden geliyor 6 hafta olması gerekirken 5 haftalık dedi. geç döllenme ya da sağlıksız gebelik olabilir dedi. Bu da haftaya belli olacak dedi. Büyümüş mü diye bakacak. Ben tabii kanamada takıldım ve kanama neden dedim çok korktum dedim olabilir dedi sadece alttan da kanama gelirse ama fazla gelirse sıkıntı parçalı gelirse sıkıntı lekelenmede sıkıntı yok dedi. Benim kanamam yok şükür. Ultrasonda göründü sadece. Bir de geç döllenme mi değil mi mevzusu var haftaya gideceğiz bu arada Folik asit ve bir fitil başladı . Ben haftaya kadar nasıl duracağım bilmiyorum((( bu konuda bilgisi olan tecrübesi olan varsa Allah için yazsın ailemi eşimi de delirtmek üzereyim
Ben bunu bilemeyeceğim o zaman takip etmiyorum çünkü teşekkür ederimNormalde kadınlar adete 14 gün kala yumurtlar ama benimki adete 1 hafta kala oldu buda geç döllenme deniliyor
Benim adetim sekiz gün geçmişti ilk normal test yaptım ertesi gün hastaneye gittim 459duBenimde son adet tarihim 19 Mart Pazar günü evde test yaptım silik çizgi çıktı Salı günü doktora gittim ultrasonda keseyi göremedi dış gebelik tarzı bişey olabilir ama rahim duvarın çok kalın kese oluşması için sıkıntı yok bi problem olduğunu sanmıyorum dedi betam o gün 235 çıktı perşembe tekrar kan verdim 460 çıktı doktor yükselme gayet iyi çarşamba gel keseyi görürüz dedi siz keseyi görmüşsünüz en azından kafanıza çok takmayın sizin beta seviyeniz kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?