Gebelikte ultrasonda kanama ve regl tarihi ile hafta uyumsuzluğu. Başından geçen varsa lütfen yardım etsin:(

Benim de etrafında kanama alanı vardı genelde oluyor endişelenmeyin. Geç döllenmedir kalbinizi ferah tutun

Aynen ama ister istemez stres oluyorum inşallah çarşamba görürüm biraz olsun stresim azalır

Benim ilk gebeliğimde de kesenin yanında kanama alanı vardı. Bebeğim o alanla büyüdü resmen keseden de büyüktü Benimki de genelde geriden geliyordu ama önemli olan büyümenin durmaması diye biliyorum. Benim kanamalarım enfeksiyon kaynaklıydı ve doktor da progestan verip gerisini pek takmamıştı kanaya kanaya 19. haftada doktor değiştirip sorunumu öyle öğrendim. Bebem şimdi 3 yaşında Rabbim sağ salim kavuştursun sizi de inşallah

Kizlar bende sizlerle ayni haftadayim 6+4 ve bu aksam kanama yaşadım. Aşırı yogun olmamakla birlikte kanama oldu. Simdi de devami var ama kirmizi pembe karışık. Gercekten kalbim çok korkak sekilde duruyor... bugun muayenem vardi dr kanama alani falan gormedi. Ama simdi bu yasadigimdan dolayi ne hissedecegimi bilemedim. Yeniden de doktora gitmek istemedim. Dua ediyorum gecsin diye

Ayy inşallah sizin gibi kucağıma alırım amiin

Doktor bende o kanamayı görünce hafif kanamalar olabilir yeter ki böyle parçalı olmasın demişti. Benim kardeşimin uzun süre kanaması oldu ama şükür doğumu yaklaştı ve sıkıntı yok. Yani sanırım et gibi parçalı olması sıkıntı oluyor. Yine de doktora sormak lazım tabii umarım korkulacak bir şey yoktur Allah’ım korusun

Bu arada benim ilk gittiğim doktor kanama görmedi içerde. Bir gün arayla gittim bu arada. Cihazdan bile fark ediyor sanırım. Sadece tahminim.

Bu arada benim ilk gittiğim doktor kanama görmedi içerde. Bir gün arayla gittim bu arada. Cihazdan bile fark ediyor sanırım. Sadece tahminim.
Aradaki fark bir haftaysa bebekler ilerleyen dönemlerde o arayı kapatıp ileri bile gidebiliyor. Böyle durumlarda tek yapmanız gereken stres yapmamak kendinizi üzmemek. Sabırlı bi şekilde gidin. Umarım bebeğiniz sizinle kalır. Cihazlardan da farklılık çıkabiliyor. Mümkün olduğunca güvendiğiniz tek doktorla ilerleyin. Ben de gebelik başlarında stres üzüntü derken bebeğin kalbi durdu üstelik üç farklı doktorla görüştüğüm için her kafadan bir ses çıktı. Dualarım sizinle haber vermeyi unutmayın

Sanırım bir hafta ya da 9 gün çok anlayamadım. Ben de ilk kez böyle şeyler görüyorum duyuyorum öğreniyorum.
Stres çok etkili dimi çok üzüldüm.
Ben geçen hafta salıdan beri ağlıyorum. Keşke dedim diğer doktora hemen gitmeseydim bir hafta sonra gitseydim en azından böyle acı çekmeden bekleyecektim.
Çok teşekkür ederim dualarınız için. Rabbim en güzelini versin hepimize

Benimde kese büyümemişti 2 hafta her gün ağladım sonuç olarak kürtaj oldum. Daha net bir durum yok belki de geç döllenme oldu. Kendinizi üzmeyin. Kanama için tedaviler ilaçlar var destek olurlar. Önemli olan bebek tutunursa gerisi her şekilde hallolur. Gitmeseydiniz bu seferde kanamadan haberiniz olmayacaktı. Her şey netleştiğinde tek güvendiğiniz doktorla ilerleyin. Fikir almak önemli ama bazı doktorlar çok farklı konuşuyor Ve ikilemde kalıyor insan. Bebeğiniz sizinle kalır umarım

İnşallah… en güzelini Allah bilir. Maalesef elimizden gelen hiçbir şey yok çok zor evet tek doktorla gitmek istiyorum ben de. Nasipse tabii. Sizin durumunuz ne şimdi,gebelik var mı ya da çocuğunuz oldu mu ? sadece nasıl olduğunuzu sormak için yazıyorum yanlış anlamayın üzmek istemem daha fazla

İnşallah… en güzelini Allah bilir. Maalesef elimizden gelen hiçbir şey yok çok zor evet tek doktorla gitmek istiyorum ben de. Nasipse tabii. Sizin durumunuz ne şimdi,gebelik var mı sadece nasıl olduğunuzu sormak için yazıyorum yanlış anlamayın üzmek istemem daha fazla
Bolca c vitamini, havuç suyu ve meyve tüketin
Aa havuç suyu mu ? Her akşam havuç salatası yapıyorum kendime çok severim ama bilmeden yiyordum. Günde en az iki havuç yedim son günlerde

Ben 25 martta kürtaj oldum ve hala adet olmadım beklemedeyim. Sorun değil merak etmeyin. Benim doktorum bana bol bol havuç suyu içmemi söylemişti bebeğin tutunmasını sağlıyormuş rahime de iyi geliyormuş. İçemezsen rendeleyip ye demişti. Çok güzel denk gelmiş yarasın

Kalpten diliyorum buraya bebiş haberi yazmanızı güzel haberler alalım doğuma kadar burada konuşalım inşallah ne güzel olur

Kalpten diliyorum buraya bebiş haberi yazmanızı güzel haberler alalım doğuma kadar burada konuşalım inşallah ne güzel olur
Çok çok amin haber verin Salı günüydü sanırım randevunuz öyle okudum diye hatırlıyorum bende ya adet oldum ya da hamile kaldım diye haber veririşm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…