Gebelikte ultrasonda kanama ve regl tarihi ile hafta uyumsuzluğu. Başından geçen varsa lütfen yardım etsin:(

Çok zor dimi bu süreç Salı günü gideceğim randevuya günler geçmiyor sürekli uyuyorum günü geçirmek için allahım inşallah kucağımıza almayı nasip etsin dua edelim birbirimize
Amin inşallah. Hakkımızda hayırlı olan olsun benimde perşembe günü randevum ve hiç geçmiyor zaman

Arkadaşlar doktora gittim bugün yolk sac var dedi daha embriyo yok ama alttan baktı görünmedi. Kese geçen haftaya göre tam bir hafta büyümüş. Her şey yolunda fakat bebek görünmeyince çok şüphelendi. Şu an 5hafta 6 günlük. Ve dedi ki iki gün sonra yine gel bakalım bebek yoksa kürtaj. Hatta bana direkt aç karnına gel hazırlıklı olalım dedi. Ben resmen mahvoldum böyle deyince. Bizim hemen görmemiz gerekiyor muydu bebeği? Daha geç gören yok mu ? Yani şu anki haftamda görmek zorunda mıyım ben anlamadım? Daha geç gören varsa yazabilir mi Allah için her şey yolunda olup bebeği görmedik diye daha beklemeden bu denir mi? Ben bilmiyorum belki de anlamıyorumdur yardım eder misiniz ?

Ben farklı bir doktora daha gittim, riskli gebelik uzmanı bu. O bekleyelim dedi bir hafta. Şu an kürtajlık bir şey yok dedi. Haftaya konuşmamız gerek dedi. Her şey güzel görünüyor şu an dedi. napacağımı şaşırdım. Tabii ki diğer kürtaj diyene gitmeyeceğim ama

5+6 da bebeği görmemeniz normal daha sonrasında gören insanlarda var. yani değişkenlik gösteren bi durum doktorun dediği gibi bir hafta daha bekleyin erken davranmamak lazım inşallah gönlünüzce olur

5+6 da bebeği görmemeniz normal daha sonrasında gören insanlarda var. yani değişkenlik gösteren bi durum doktorun dediği gibi bir hafta daha bekleyin erken davranmamak lazım inşallah gönlünüzce olur
Allah razı olsun inşallah ben de buradakileri okuyarak öğrendim bunları herkes farklı zamanlarda görmüş bebeği ve doktor öyle deyince çok acele ettiğini anladım. Bir hafta daha bekleyeceğim

Her hamileliğin kendine göre gelişimi var. Benim ilk kızımda gecikmenin 10.günü beta 00.1 iken 13.gün 900 lerde idi. Normalde 7 haftalık olmalı iken 5 haftalık görünüyordu. Dr geç döllenme olduğunu söyleyip adet tarihini bir daha önemsemedi. Kese -bebek gelişimine göre bir son adet tarihi belirledi. Dış gebelik tarzı sakıncalı bir durum olmadığı sürece bekleyin bence geç döllenme olabilir. Acele karar vermeyin.

Merhaba benimde 9 haftalık yerine 6+3 gördü dün doktor kese gördü sadece ama açıklama yapmadı başka doktora gideceğim bende rahmimin arkada olduğuna inanıyorum siz nasıl öğrendiniz

Merhaba benimde sanırım geç döllenme çünkü ilişki gününe göre ultrason tarihi uyuyor ama adete göre uymuyor. Sat 9 hafta ultrason 6+3 çıktı, kese normal ama embriyo görünmedi çok moralim bozuldu cihaz da eski gibi geldi bana

Evet evet bekleyeceğim çok teşekkür ederim

Merhaba benimde 9 haftalık yerine 6+3 gördü dün doktor kese gördü sadece ama açıklama yapmadı başka doktora gideceğim bende rahmimin arkada olduğuna inanıyorum siz nasıl öğrendiniz
Merhaba rahmin arkada olmasıyla bebek gelişiminin bir ilgisi yok. Benim günü gününe tuttu. Karın ultrasonuyla göremediğimizden ötürü rahmimin arkada olduğunu söyledi doktorum. Sizin geç döllenmede olmuş olabilir çocuğunuzun gelişiminde bir problemde olabilir ki umarım güzel haberler alırsın. Ama doktor çok önemli mutlaka iyi bir doktor bulun. Ben düşüğümü bir nevi ilk doktorum yüzünden yaptım.

Kızlar merhaba ben bugün doktora tekrar gittim bebek görünmedi yine. Doktor önümüzdeki haftayı da bekleyelim dedi görünmezse artık kürtaj dedi…

Merhaba gec döllenme herkeste olabılecek bır sey bazen gec yumurtlama olabılıyor o yuzden ultrasondakı goruntuye gore ölçüm yapılarak sıze cevap verılıyor tahmınen adet gunuyle uyumlu olmadıgı ıcın gerıden dıye bır cumle kullanmıstır. Benım de gec dollenme olmustu ve ultrasonda kanama alanım vardı gebelıgın basında o sebepten hıc bır ıs yapmadım dınlendım yormadım kendımı bu bır sure sonra gectı suan bebegım kucagımda yanı demem o kı bebek saglıklıysa kanama alanı falan sorun olmuyor yakın arkadasım adet kanaması gıbı kanama yaşardı hep yatarak gecırdı gebelıgı ve sonuc olarak suan 2 yasında cocugu var. İyi düşününiyi olsun , stres yaparak bebegi etkılemeyın sakşn kalın ultrason takıplerını atlamadan yaptırın orda her sey netlesır

en son gittiğim perinatoloji uzmanı umursamadı önemli bir kanama yok dedi. Keseye uzak dedi. Fakat benim bebek görünmedi. Haftaya da görünmezse kürtaj olacak. Görünmemesinden ayrı kürtajdan ayrı korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…