- Konu Sahibi Pamik_PrenSes
-
canım umarım suyun degildir seni korkutmak istemem ama benim suyum geldigi icin erken dogum yaptım renksiz kokusuz ilk sabah kalkttıgımda hissettim camasırım ıslanmıstı 31. haftadaydım idrar kacırma olayı oabilir diye dusundum camasırımı cıkarıp kurttum idrarsa sarı olarak kuruması gerekiyodu ama lekesiz kurudu sonra dr a gittim baktılar bebisimin suyuymus 1 hafta tutabildiler 15 gum kuvezde kaldık simdi evimizdeyiz ama cok kotu gunler gecirdim. Enfeksiyon nedeniyle kesem delinmis ve az az geldi annenin dedigi gibi sarıl sarıl gelmedi bence hic ihmal etme doktora git ben erken gittigim icin ciger gelistirici ignemi oldum kızım kendi kendine nefes aldı cok sukur enfeksiyonsa umarım en kotusu o olsun ihmal etme hemen tedavini ol Allahım zamanında kucagına alamyı nasip etsin yavrunu
benime aynı şekilde akıntım var druma sorduğumda mantar olduğunu eğer mantardan kurtulamasam suyumu patlatmasına kadar riski varmış fitil verdi şimdi biraz daha iyi ama hala akıntım var:bbo:
canım aynı durum bende de var. yarın doktoruma gittiğimde sorucam ben de. ama internetten araştırdığım kadarıyla eğer suyun geliyosa çok öenmli bir an önce doktora görün derim. herzaman şor diye gelmezmiş. bazen damla damla da gelirmiş. anne hiç hissetmezmiş suyun geldiğini. korktum ben de sorucam doktoruma
nasıl yani mantardan kurtulmamanmı lazım elam anlamadım ben :uhm:
doktorum bana fitil verdi bi kutu fitil içinde 20 tane var minicik fitiller.normal muayneye aldı çatalasuyumu kontrol etti. ultrasonla da baktı. bi sorun yok dedi. hamilelikte olur akıntı dedi. bol su içmem gerektiğini söyledi. fitili kullanıyorum bi kaç gündür akıntım geçti gibi gün içinde olmuyo hiç. bol da su içiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?