Gebelikte Yoğun Akıntı hali

Şu mantar illetinden nasıl korunacağım herşeye dikkat ediyorum olmuyor ne olur yardımedın..

Fitilin ismi ne ?? nekadarlık hamilesin

pimafucin vaginal tablet ilacın adı. eğer kullanmayı düşünüyosanız mutlaka doktorunuza danışın ama.farklı olabilir çünkü bende mantar yok. sadece akıntım fazlaydı doktor onun için verdi. şu an da kesildi 4-5 gündür kullanıyorum işte fitili

27 +4 üm ben

Şu mantar illetinden nasıl korunacağım herşeye dikkat ediyorum olmuyor ne olur yardımedın..

canım kesinlikle kuru tutman lazım. günlük ped ya da benzeri bişey kullanıyosan kullanma. eşinden biraz uzak dur :) onda olmasa da bulaştırabiliyo tekrar. bir de bu banyoda falan kullanıyosan eğer vaginal bölge temizleyici sabunlar var ya onları da kullanma. ama en önemlisi tuvaletten sonra kesinlikle iyi temizlemen ve kuru tutman. bi de kaşıma. kaşıyınca akıntı artıyo.

alatariel iyi hoş diyosunda benide o dediğin genital bölge yıkama jelleri rahatlatıyor onlar olmasa anlık rahatlama sağlıcak bişey nerden bulucaz ben kullanıyorum çokta memnunum evet dediğin gibi o bölgeyi kuru tutmak gerçekten önemli ped dahada tahriş edebiliyor o bölgeyi en iyisi tuvalet kağıdı koymak hem her gidişinizde değiştirisiniz bende okdar çok dikkat etmeme rağmen oluyor sanırım bünye yapıyor birde hamilelik dönemi malum direnç düşünce her türlü hastalık kapıda bekliyor ama ben genial bölge yıkma jelini kesinlikle öneriyorum

mantardab tamamen kurtulmak pek mümkün değil ceylan ne kadar tedavi görsende vucudunun direnciçsiz kaldığı dönemlerde özellkle hamilelik döneminde devamlı tekrarlıyor geniatal bölge yıkama jeli en iyi ve anlık rahatlatan bişey.Helede kaşıntı ile birlikte akıntı oluyorsa ftilde kullansan bi zman sonra yeniden o rahatsız edici kaşıntılar başlıyor ben MOOS diye bir ürünü kullaanıyorum bir jinekolog tarafından önerilerek aldığım bi ürün ve çok memnun kaldım arkadaşlar genelde sebamed ürünündende memnnıun kaldıklarını sölüyorlar ama ben denemedim hiç benim denediğim ürün moos -un ürünü bi dene derim arkadaşım inşallah e yakın zmanda şifa bulursun...

normalde ben de kullanıyorum canım sebamedinkini. çok rahatım. ama mantar dönemindeyken tavsiye edilmiyo. ph değeri açısından çünkü mantar varken ph da değişiyo.

kızlar telaş etmeyin, eşlerinizle beraberliğinizin ertesi günü böyle oluyor olmasın :kedi:

hamile kaldım daha önce düşük yaptıgım için zaten ilk üç ay yasaktı ondan sonrada ne benim nede eşimin içi raahat etmedigi için hiç yakınlaşmadıkk otürlüü onla alakası yok yani benim için

bendede mantar var dedi tek kulanımlık fitil verdi ama durum hala aynı mantarın keseyi patlattıgınıda ilk defa duyuyorum çünki gebeligin çogunda mantar üremeye zaten çok çok müsait oluo ve sık karşılaşılan bi durum çogu hamilede

bundan bende çok şikayetçi oluyodum aynen anlattığın gibiydi dr uma söledim enfeksiyon kapmışsın ondan akıyor dedi bide çocukta baskı yapıyo fitil verdi kullandım iyi geldi ama doğumdan sonra akıntı kesiliyo korkma sen genede dr una sor fitil versin geçer

Trikomonas vajinitinin erken doğum tehdidi ya da suların erken gelmesine neden olduğu ileri sürülse de bu henüz kanıtlanmış değildir
alıntı

Regl döneminde nasıl ki ped kullanılıyorsa bunda da mantıklı bence.özellikle dısarı cıktıgmda ped,vazgecilmezim oluyor.alerji de yapmadı simdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…