Doğuma Hazırlık gebelikte yorgunluk

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

b12 ve demiirinize baktırın...ben hem ağlıyordum hem aynı anda kahkahalara boğuluyordum manyak gibi olmuştum ve feci bi yorgunluk....b12 inmiş depolarım sürünüyor tahlil sonuçlarında şimdi iyiyim ama dr ilaç verdi fıttırı fıttırı geziyorum keyfimde yerinde kafam rahatladı vitamin demir takviyesi alınca bi gidin baksınlar bence.gerçekten vücutta ki vitamini bebek çekince anne adayı olarak dermansız kalıyoruz.

Gecen bahsettim doktora ama bi tahlil yapalim demedi hic bu randevuda gene bi sorayim

Gecen bahsettim doktora ama bi tahlil yapalim demedi hic bu randevuda gene bi sorayim
Merhaba eğer doktorunuz ilgilenmedi ise aile hekimi bu tahlilleri ücretsiz yapıyo aile hekiminde yaptırıp duruma göre doktorunuza kendiniz gösterin eğer yine oralı olmazsa dahiliye uzmanına gidin derim geçmiş olsun

Merhaba eğer doktorunuz ilgilenmedi ise aile hekimi bu tahlilleri ücretsiz yapıyo aile hekiminde yaptırıp duruma göre doktorunuza kendiniz gösterin eğer yine oralı olmazsa dahiliye uzmanına gidin derim geçmiş olsun
Anladim sagolun

aile hekimi yardımcı olabilir...ama özele gidiyorsanız istemesi gerek normalde.sağlık ocakları bu işleri sıkı tutuyor gitmesenizde takibinizi yapmak için arıyorlar soruyorlar telefon numaranız varsa eğer.B12 500 altı ise düşük sayılıyor demir depolarıda ise üst seviye sınırı 300 küsür.ben demir kendim başladım aldığım folik asidin yanında b12 yide dr.yazdı.

Demir eksikliği olabilir. Bi kan testi yaptırın dr unuza belirttiniz mı bu durumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…