Geberin diyen anne

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.979
798
Merhaba hanımlar;
Geçmiş konularımdan annemle sorunlu bir ilişkim olduğunu biliyorsunuz artık. Sabah normal görüşüyorduk. Eşimin sesini duydu. Yine sinirlendi ve durup dururken "geberin inşallah" dedi kapattı.

Bu kadınla ne yapacağım artık bilmiyorum.

Sebep ne ? Psikolojik sorunları mi var annenin ? Durduk yere niye böyle bir şey söylüyor.
Bir süre arama telefonlarına da çıkma bakalım ne yapacak.

çıkın hayatından

bir süre hiç aramayın sormayın tanımayın böyle bir kişiyi

ama o annem merak ederim falan diye düşünmeyin

kocaman kadın nerede ne denir diye düşünmüyorsa ve teşhisli bir hastalığı yoksa sonuçlarını da göze almalıdır

Oha. Ay bazen oyle seyler okuyorum ki bu forumda kendi annemi opup basima koyasim geliyor.

Sebep ne ? Psikolojik sorunları mi var annenin ? Durduk yere niye böyle bir şey söylüyor.
Bir süre arama telefonlarına da çıkma bakalım ne yapacak.
Sabahtan beri arıyor, açmıyorum. Devamını getirecek çünkü.
Ben yaşlıyım, alınganım, sen idare edeceksin diyor.

annenizin bir rahatsizligi olabilir mi
Alınganlığı dışında bir şeyi yok.
3 sene hiç görüşmedim, mesafe koydum. Bir süredir görüşmeye başladık, yine eskiye döndü tavırları, sözleri.
Yuh dedim, esin bisey mi yapti annene?
Konu biraz uzun. Geçmişte bazı sıkıntılar yaşadılar. Zaten eşimle yıllardır görüşmüyor.

Valla durduk yere geberin diyip olay çıkarıyorsa üstüne de alttan almanızı bekliyorsa görüşmeyin bi süre. En hayırlısı. Her zaman alttan mı alacaksınız? Siz de insansınız. Her aşağıladığında boyun eymeyeceksiniz elbet, ne demek ben yaşlıyım alttan alın, öyle şey yok, iyice psikolojiniz bozulur ilişkinizi zedeler bu davranış. Anca yokluğunuzda değerinizi anlar.

Ya anne duasi/bedduasi gercek olur derlerse de bir süzgeci vardir Allah yasatir o dedikce ileride evlatları ona baksin diyeee.. güzel düsünün üzülmeyin ne derse desin..

3 sene hiç görüşmedik. Haber gönderdi ama aramadım. Yakın zamanda barıştık hemen eski haline döndü.

Insanın kendi ailesiyle imtihanı çok ağırdır

Allah yardimciniz olsun

Kendi annemden biliyorum, kusura bakmayın kısa örnek veriyim sevgilim hiç bir zaman saygısında kusur etmeyen bir insan. Özel günlerde bana konser bileti alırdı, annem neden kız kardeşime de almamış diye kızardı çocuğa ,3 kere yaptı bunu ! Nasıl utandırmıştı unutamam. Bir de annemle çok yakındım ilgi annemden sevgilime kayınca bi garipleşti kendisi habire sen benimsin demeye başladı. Sonra çocuğa bir gün durduk yere pezevenk dedi annem tartıştı baya ama Allah razı olsun sevgilim bir tane hakaret bile etmedi güzelce düşüncesini söyledi, şimdi 2 yıldır küs annem durduk yere. Tüm aile beni tuttu tabi, babam bile beni destekledi ki benim babam katı bir adamdır. Anneme soğuk davranınca anca o zaman değerimi anlıyor. Diğer türlü aşırı yakınlaşınca yine ipin ucunu kaçırıp beni kontrol etmeye çalışıyor. Siz de böyle yapacaksınız. Eğer eşinizin cidden kötü bir davranışı yoksa arkasında durun. Annenizle sınır koyun. Çünkü asla değişmeyecekler.
3 sene hiç görüşmedik. Haber gönderdi ama aramadım. Yakın zamanda barıştık hemen eski haline döndü.

keşke değişse ama bu yaştan sonra çok zor.. en iyisi araya mesafe koymuş insanın aile ile imtihanı çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…