Sebep ne ? Psikolojik sorunları mi var annenin ? Durduk yere niye böyle bir şey söylüyor.Merhaba hanımlar;
Geçmiş konularımdan annemle sorunlu bir ilişkim olduğunu biliyorsunuz artık. Sabah normal görüşüyorduk. Eşimin sesini duydu. Yine sinirlendi ve durup dururken "geberin inşallah" dedi kapattı.
Bu kadınla ne yapacağım artık bilmiyorum.
Oha. Ay bazen oyle seyler okuyorum ki bu forumda kendi annemi opup basima koyasim geliyor.Merhaba hanımlar;
Geçmiş konularımdan annemle sorunlu bir ilişkim olduğunu biliyorsunuz artık. Sabah normal görüşüyorduk. Eşimin sesini duydu. Yine sinirlendi ve durup dururken "geberin inşallah" dedi kapattı.
3 sene hiçbir şekilde iletişime geçmedim. 3-4 aydır yeniden görüşmeye başladık. Sonuç bu.Mümkün olduğu kadar az görüşüp az konuşacaksınız başka yol yok.
Sabahtan beri arıyor, açmıyorum. Devamını getirecek çünkü.Sebep ne ? Psikolojik sorunları mi var annenin ? Durduk yere niye böyle bir şey söylüyor.
Bir süre arama telefonlarına da çıkma bakalım ne yapacak.
Böyle devam edecek demek ki3 sene hiçbir şekilde iletişime geçmedim. 3-4 aydır yeniden görüşmeye başladık. Sonuç bu.
Alınganlığı dışında bir şeyi yok.annenizin bir rahatsizligi olabilir mi
3 sene hiç görüşmedim, mesafe koydum. Bir süredir görüşmeye başladık, yine eskiye döndü tavırları, sözleri.çıkın hayatından
bir süre hiç aramayın sormayın tanımayın böyle bir kişiyi
ama o annem merak ederim falan diye düşünmeyin
kocaman kadın nerede ne denir diye düşünmüyorsa ve teşhisli bir hastalığı yoksa sonuçlarını da göze almalıdır
Konu biraz uzun. Geçmişte bazı sıkıntılar yaşadılar. Zaten eşimle yıllardır görüşmüyor.Yuh dedim, esin bisey mi yapti annene?
Annemdir diyorum ama o evladımdır demiyor işte.Oha. Ay bazen oyle seyler okuyorum ki bu forumda kendi annemi opup basima koyasim geliyor.
Yani sende deme bence artik. Ortalama insan omru zaten 70 sene. Niye vakit harcayasin ki.Annemdir diyorum ama o evladımdır demiyor işte.
Ya anne duasi/bedduasi gercek olur derlerse de bir süzgeci vardir Allah yasatir o dedikce ileride evlatları ona baksin diyeee..Merhaba hanımlar;
3 sene hiç görüşmedik. Haber gönderdi ama aramadım. Yakın zamanda barıştık hemen eski haline döndü.Valla durduk yere geberin diyip olay çıkarıyorsa üstüne de alttan almanızı bekliyorsa görüşmeyin bi süre. En hayırlısı. Her zaman alttan mı alacaksınız? Siz de insansınız. Her aşağıladığında boyun eymeyeceksiniz elbet, ne demek ben yaşlıyım alttan alın, öyle şey yok, iyice psikolojiniz bozulur ilişkinizi zedeler bu davranış. Anca yokluğunuzda değerinizi anlar.
Insanın kendi ailesiyle imtihanı çok ağırdırMerhaba hanımlar;
3 sene hiç görüşmedik. Haber gönderdi ama aramadım. Yakın zamanda barıştık hemen eski haline döndü.
Hem de çok. Amin.Insanın kendi ailesiyle imtihanı çok ağırdır
Allah yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?