Gebersin cehennemin dibine gitsin diyen kv!!!

Papatyakb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2018
1.641
1.279
83
40
Merhaba sevgili Kadınlar Kulübü’nün akıllı kadınları..
Zor zamanlar geçiriyorum baba evinden evime döneli 1 hafta olacak. Kızımın doğum gününü atlattım, ailemi eş dostumu çağırdım ve kutladık. Pasta kesilirken babası da geldi birlikte hatıra olarak kalsın dediğim fotoğraflardan oluşturmaya çalıştım. Eşim misafirlerime ağzının içinden bir hoşgeldin deyip gitti, utanmış falan neyse uzatmayım. Asıl mesele başka. Konularımı biliyorsunuz kısa zaman önce paylaştım.
Evine döndün döneli nasılsın derseniz yaşadıklarıma ve evliliğime adapte olmaya çalışıyorum diyebilirim. Boşanmanın eşiğinde gezinince insan kolay kolay güvenemiyor evliliğine. Gel gelelim buraya konu açma sebebim olan eşim ve ailesinin telefon konuşmalarına. Dün gece eşim uyurken eşimin telefonundaki malum programa göz atayım dedim. (Konuşmalarını kaydediyor kendisi yüklemişti) Tabii silmiş kayıtları sadece benimle ve birkaç kişiyle konuşmaları vardı ama aynı zamanda gözden kaçırdığı ailesiyle konuşması da vardı. Konuşmayı aktarıyorum elimden geldiğince; eşim darp raporu alacağımı söylemiş ama iftira atıyormuşum gibi söylüyor ailesine. Kulak zarım yırtılmıştı vurduğunda. Ailesi daha önce çok kez şiddet uyguladığını bildiği halde kv kişisi gebersin diyor iftira atıyorum diye! Cehennemin dibine gitsin şer..siz diyor! Bunlar iftiracı ben çok önce anladım diyor! Babası boşanacaksanız arabayı birlikte aldık der satışı ver başkasının üzerine diyor! Eş kişisi o sırada dinliyor ama bir yandan da bakalım diyor! Kv yeniden söze karışıp aman boşver boşan çocuğu da görmeye gitme 1 hafta 10 gün gez dolaş diyor! Yani zaten görüşmüyordum kendileriyle daha önceki meselelerde hiç yanımda olmadıkları için, babasının hakaretleri yüzünden ama bunları da duyunca tiksindim! Ben bunların birini bile haketmemiştim! Eşim saygısızlık yaptığı halde aileme biri birşey söylese öyle demeyin diye sustururdum. Kendisi vermiş gazı iftira atmışım vurmamış mış!.. Psikolog bir sonraki seansta aileler ile görüşülmesi konusunu masaya yatıracaktı. Böyle o senin ailenle sen onun ailesiyle görüşmemeniz olmaz diyordu. Şimdi ben ne diyeyim yüzüne mi vurayım siz söyleyin... Bir de avukatla görüşmüş, ona da darp raporu konusunu çarpıtarak anlatmış. Bir de kızıma kıyamıyorum ayrılmak istemiyorum o yüzden demiş. Bir 5-6 yaşına gelsin de ama şu an ayrılamaz gibi konuşmuş. Düşünüyorum sabahtan beri böyle karaktersizlik olmaz! Resmen gerçekleri çarpıtıp yalan söylüyor... Ailesi bana saydırırken, torunlarını, oğullarının yuvasını düşünmezken hala onlar napmış hep beni sevmişler gibi anlatıyordu. Yine o eşiğe dönmeli mi yoksa kaçıncı kez de olsa sinirle söylemişler görüşmezsin olur biter demeli mi düşünüyorum...

Şiddet yeniden tekrar edilebilir . Kv ve kp gelince ettiklerini çekecekler ama buna sen karar ver devam mı yoksa tamam artık bitsin bu evlilik mi

Sıkıntılı bir durum çok üzüldüm yaşadıklarınıza .. söyleseniz bir dert sussanız insanın içi almaz anlıyorum.. aile ile görüşmeyi reddedilir olaki karşı karşıya gelirseniz ailesinin yüzüne vurabilirsiniz söylenenleri .. şimdilik başka çareniz yoksa eşimize çok yüklenmeyin .. tabi eğer olanlardan ders aldığını düzeltmeye çalıştığını düşünüyorsanız

Siz ne bekliyordunuz ki bacim? Adam kulak zarinizi patlatacak tiynette bir insan, sizce bu hanzoyu yetistiren anne de 'Karin hakkinda bu sekilde konusma oglum saygili ol' mu diyecek? Ailece ser..siz bunlar. Adam sere..siz annesi daha da beter, siz bu evlilikten ne bekliyorsunuz ki? Niye geri dondunuz ?

Kv nin nin ne dediği önemli değil de sen kulak zarını yırtan adama mı geri döndün
1 yıldır olmuyordu şiddet. O büyük kavgada susayım diye ağzımı kapatmak istemiş kulağıma gelmiş. Psikolog evden çık git bir daha eline koluna sahip çık dedi. Söz verdi.

Ders aldığını zamanla göreceğim ama son şansı olduğunu biliyor. Boşanma davası açacaktım konuştu sözler verdi bazı kurallar sınırlar koyduk. Ailesi ile görüşmemi istiyor ama bana da birşey diyemiyor. Kaydı dinlediğimi de henüz bilmiyor. Gerçekten çok zor. O sırada yaşananların etkisiyle konuştular desem yine de aile olarak büyük olarak oğulları hatalıyken üstelik böyle olmamalıydı. Zaten büyük gibi davranmadılar hiçbir zaman.

Şiddet eğilimi olan insanlar bir süre bunu bastırsalar dahi, yine aynı şekilde sıkıştıkları noktada yine patlak veriyorlar.Siz kararınızı bir şans yönünde kullanmışsınız inşallah pişman olmazsınız bu kararınızda ama yinede hiç güvenmeyin eşinize bu durumda. Kayınvalide kayınpedere gelincede ya arar ya gider yüzüne çarpa çarpa söyler o lafları da yedirirdim.Kendilerinin iftiradan yatacak yerleri Yok size saydırıyorlar eşinizde bunlara çanak tutuyor tabiki, o apayrı bi ayrıntı sizi savunması gerekirken.

Maalesef aileler böyle yapabiliyor.. kimse kendi çocuğuna toz kondurmuyor.. siz görüşmemekte diretin istemiyorsanız .. çok üzerinize gelirse eğer konuşmayı dinlediğinizi söyleyin

Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yagardi..Az daha dene kocani .baktin olmuyor boşuna uzme kendini.denenmisi deneme tekrar bir daha da.Bu hayata bir kez geliyoruz..

Ben onu her zaman savundum aileme yanli yaptiginda arada kalsam da hep annemleri yumusatmaya calistim ama kendi beni ailesine karsi hicbir zaman savunmadi. Aksine hep kotuledi...

Eline sağlık.

Oğulları katil olsa benim oğlum karıncayı incitmezdi karısı bu hale getirdi der analar... Bu hayatın bir gerçeği. Benim k.v bir konuda oğlum sinirden öyle yapmıştır dedi, ben keyiften mi yapıyorum dedim.

Şu an İçin ayrılmayı düşünmüyorsanız, eşinizin telefonundaki konuşma kaydını kendi telefonunuza gönderin. Terapi seansında psikolog aile ilişkilerinizi konuşmaya başlayınca kaydı açıp eşinizin gözünün içine bakın ama o zamana kadar kesinlikle dinlediğinizi belli etmeyin. Duruma göre kararınızı verirsiniz.

Eşiniz ailesini gazlıyor. Amaç kendini masum göstermek. Haklı çıkmak. Ailesi size düşman oluyor.. Bu intihar etmemişmiydi.. Eğer o kişi ise geçmiş konuşmaları kapatın bence. Sonraya bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…