Gebersin cehennemin dibine gitsin diyen kv!!!

Bu ailenin yetiştirdiğinden adam çıkmazmış ki zaten. “Çocuğu da görmeye gitme 1 hafta 10 gün gezersin” diye akıl veren bir babaanne

yaptığınız yorumlardan evliliğinize devam edeceğiniz aşikar ,o zaman beklentinizi yok edin.çünkü bu insan olmadık varlık değişmeyecek.

Mazoşist misin bacım sen?
Kocanın seni aşağıladığına, kulak zarını patlattığına takmayıp geri dönüyorsun, ama kaynananın cehennemin dibine gitsin demesi gücüne gidiyor, he mi?
Sanırım var bende mazoşistlik. Yani isteyerek değil ama üzüldüğüm halde sabrediyorum olanlara. Mucize bekliyorum galiba

Psikolog gorusmeniz nasıl. Geçti ? Ses kaydı mevzusu oldu mu?
Hep ben konuştum gibi oldu. Kendince açıklamaya çalıştı ama nafile, söyleyeceğimi söyledim. Kaydı dinlediğim için çok fena bozuldu tabi. Anne oğul arasında konuşulur kimbilir sizinkiler de bana neler demiştir dedi. Ben de çocuğumun babasına beddua ettirmem sen gibi dedim. Psikolog herkesi herkese düşürebilirsiniz bu şekilde dedi eşime. Başından beri hep kendisinin arayı bozduğunu anlattım. Ben sana güvenip ücretsiz izindeyken kredi çektim sen babanla planlar peşindesin dedim. Ağzıma geleni söyledim. Psikolog boşanma aşamasında bunların konuşulması normaldir dedi. ( mal mülk davaları) Millete kızım için katlanıyorum imajı çizdiğini söyleyince de ne yapsaydım sürekli terk ediyorsun ben de gururumu toparlamaya çalışıyordum dedi. Gururu incinen sanki sadece o! Eve gelince de küs gibiydik. Bugün normale dönmüş ama ben dönemedim.

Ben burda boşan diyenlere gıcık oluyorum açıkçası ama sizin işiniz cidden zor .bu adam sizi daha çok yarı yolda bırakır .Allah gönlünüze göre versin .mutlu olun inşaallah

armut dibine düşmüş
bugun sizin kulak zariniz yirtildi yarin evladinizin kulak zari yirtilir belki darbeyle degil ama kendisininde maruz kalacagi hakaretler yuzunden

Malesef eşi vurduğu için kulak zarı yırtılan birini tanıyorum çocukları için çekiyor adam hiçbirşeyiyle ona layık bir insan değil ama hayat işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…