Gebeyım dıye esım bırlıkte olmak ıstemıyoor :(

şimdi eşim koltukta hopladığımı görüyor ve arkamdan diyorki ben admin olsam seni banlarımmm banlarımmmm ip'ni banlarım hemde ve kahkaha atıyor

Son düzenleme:
yemek vakti ben kaçtım döndüğümde sizleri göremezsem ki göremicem öpüldünüz hepiniz

Bak bak, felaket tellalı

hiç ümidim yok :18:

yagmurluk hanım gelsede bu kararsızlıktan kurtulsam :18:

Sıkma canını şekerim Bence, normalde konu sahibeleri şikayet ediyordu yağmurluğa.. Şimdi konu sahibesi ortalıkta yok ya yağmurluğa haber gitmedi kanımca.. Ama ben her an bekliyorum yine de..

yinede yağmurluk hanım bakıyor ben görüyorum, hissediyorum

kac aylik hamilesin suan? sanirim evet, belirli bir aya kadar cinsel bir iliskiye gire biliyorsunuz. Ama bu durumu esiniz biliyormu? biliyorsa, bence size ve bebisinize kiyamiyordur. Bir sey olur diye korkuyordur yinede.

kac aylik hamilesin suan? sanirim evet, belirli bir aya kadar cinsel bir iliskiye gire biliyorsunuz. Ama bu durumu esiniz biliyormu? biliyorsa, bence size ve bebisinize kiyamiyordur. Bir sey olur diye korkuyordur yinede.

hamıle olunduğunda bırde kadın sonrası kendıne dık etmedığınde erkeğın kaçması çok doğal toparlanmak hızlı ve serı olmalı yoksa erkek kaçar yuzmek yuzmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…