öldürdün beni
yagmurluk hanım nerde kaldı ya merak etmeye başladım
çok kibarlaştın birden pişman gibi halin var
belki oda benden bıktı..
şimdi eşim arkamdan diyorki ben admin olsam seni banlarımmm banlarımmmm ip'ni banlarım hemde ve kahkaha atıyor
Kızlar arkadaşı başka bir topic de gördümBilin bakalım bebeğinin cinsiyeti neymiş ? Çok kaptırmış kendini...
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/525550-2012-bebekleri-cinsiyetleri.html#post24691179
6. sırada
yagmurluk hanım nerde kaldı ya merak etmeye başladım
çok kibarlaştın birden pişman gibi halin var
şimdi eşim koltukta hopladığımı görüyor ve arkamdan diyorki ben admin olsam seni banlarımmm banlarımmmm ip'ni banlarım hemde ve kahkaha atıyor
Nazik insan seni
Ya banlanmazsan
yemek vakti ben kaçtım döndüğümde sizleri göremezsem ki göremicemöpüldünüz hepiniz
hiç ümidim yok :18:
yagmurluk hanım gelsede bu kararsızlıktan kurtulsam :18:
Bak bak, felaket tellalı
Sıkma canını şekerimBence, normalde konu sahibeleri şikayet ediyordu yağmurluğa.. Şimdi konu sahibesi ortalıkta yok ya yağmurluğa haber gitmedi kanımca.. Ama ben her an bekliyorum yine de..
Gebe olduğumu öğrenene kadar esımle hemen hemen gunde 3 kez bırlıkte oluyoduk
ama artık bana dokunmuyor! sarılıp uyuyoruz ama hormonlarım tavan yaptı bıkac kez resmen ustune atladımama cok ısteksızdı bı de edepsız ruyalar goruyorum normal mı sızce?
kac aylik hamilesin suan? sanirim evet, belirli bir aya kadar cinsel bir iliskiye gire biliyorsunuz. Ama bu durumu esiniz biliyormu? biliyorsa, bence size ve bebisinize kiyamiyordur. Bir sey olur diye korkuyordur yinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?