Gebeyım dıye esım bırlıkte olmak ıstemıyoor :(

şey dicek, evlenmeden önce hamile kaldım o yüzden aceleyle evlendim dicek

bu arada çocuğun babasının kim olduğunuda bilmiyo, ikisinden biri ama

ya bi hesap açmışlar bütün sülale kullanıyolar derdi olan aynı hesaptan yazıyo yada fazla meraklı bi ergen erkek çocuğu bizi konuşturup merak gidermeye çalışıo.

Son düzenleme:
carrie bacım seni banlamasınlar ya yorumlarına koptum :))
bu arada 10 sayfaya kadar anca okudum sabırsızlandım okuyamıycam biri bana özetlesin konu sahibi bekarmı evlimi kocasını kimle aldatmış geçen ay hamile kalmadımı 4 haftada nasıl 22 haftalık olmuş yoksa konu sahibi uzaylımı kafam fena karıştı

kendi bile bilmiyorki
benimde kafam karışmadı değil ama incim, banlanmayı bile göze almışım
kaçtı gitti dayanamadı vahşi cazibemize

Son düzenleme:

büyük ihtimal gönül eğlendiren biriydi ama biz yermiyiz??

demin yorum yapcaktım nasıl olsa konu kapanır dıye bırşey yazmadım hayret hala açık

scarlett kuzum sen bızımle dalga mı geçıyosun çok merak edıyorum

kkda üyelık paralı felan da değıl aılecek bı üyelığı kullanmak yerıne teker teker gelsenız kafam karıştı valla

şımdı hamıle olan kım? bıde özgür kız vardı bıtane evlenmek ıstemeyen ama çocuk doğran o kım oluyoo?

kendi bile bilmiyorki
benimde kafam karışmadı değil ama incim, banlanmayı bile göze almışım
kaçtı gitti dayanamadı vahşi cazibemize

büyük ihtimal gönül eğlendiren biriydi ama biz yermiyiz??

canım büyük ihtimalle çift kişiliklidir yada daha çok kişiliklidir
bende hiç anlamam olmayan konuları açıp saatlerce yazışmak acaba insanlara ne kazandırıyor

ne yani sen hamilesin diye,günde üç kez yapıyorsun diye burda senin beğenmediğin yorumu yapan arkadaşlar seni kıskanıyor mu ! hiç sanmıyorum ...

cinselliğe doyamadan beklemeden uğraşmadan kolay şekilde hamile kaldınız sanıyorum.

eğer uğraşsaydınız hareket etmeye bile korkar olurrdunuz aman birşey olmasın diye aklınıza cinsellik zaten gelmezdi.

bizde eşimle çok sık birlikte olurduk. ama hamileliğimi öğrendiğimizden beri dikkatli ve sakin davranıyoruz. seyrek bir şekilde oluyor.
mühim olan aşkı sevgisi hissetmek.

bazı erkekler hamilelikte eşinden uzak durabiliyor normaldir. sizde dikkatinizi başka şeylere veri. inşallah düzelir.

yada erkektir hep cinsellikten konuşmak istedi

yazık ya neden böyle lafı uzatarak kendini yoruyorki cinsellikle ilgili konu açsın yapsın sohbetini
canım belkide cinselliği merak ediyordur çünkü cinsellikten anlasaydı bir erkeğin hergün kesintisiz 3 kere yapamayacağını bilirdi

Son düzenleme:

belki aynı erkekle yapmıyordu ama

belki aynı erkekle yapmıyordu ama

o iş için evli olsa 9 aylıkken bile ister heralde sonuçta bi erkek için sabretmek daha zor..

zaten hamileyken uzaklaşmasıda bnce eşine olan sevgiden kaynaklı kıyamaz zaten gebe bulantı ağrı vs. bide bununla uğraşmasın diye seven insan birlikte uyumaktan bile zevk alır yetinir tabi karısıyla sadece seks için evli dğilse işte konu sahibi boş konuşuyo..

Ben de anlamadım.
Kardeşim dediği de 23 yaşında 3 aylık hamile ve evli değil.Nikaha inanmıyor.
Bir de eşim eşim diye yazan birisi var.
O da hamile ve 23 yaşında,pko lu.

İkizler ve ikisi de hamile....Biri evli,biri değil o halde :)

Ya sabır. Allahım sen çift karakerli insanlardan koru bizi ya rabbim, el deliye biz kadınlar kulübü olarak akıllıya hasret hale geldik.
Ruhu hasta böyle yalan dolana başvuran insanların, kahkaha kriziyle beraber acıyorum kendilerini rezil edişlerine, üstelik anlaşılamaz zannedip kendi yalanlarına kendileri bile inanıyorlar :119::124:

Son düzenleme:
1 ayda 22 haftalık hamile olabilen mucizevi insan konu sahibi, şimdi çevrimdışı.

Muhtemelen doğurmaya gitmiş olmalı

Yada kendisi erkek olduğu için her gelen yorumda otusbir ediyodur :/ yakalayın ziyaretçileri!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…