şey dicek, evlenmeden önce hamile kaldım o yüzden aceleyle evlendim dicek
bu arada çocuğun babasının kim olduğunuda bilmiyo, ikisinden biri ama
carrie bacım seni banlamasınlar ya yorumlarına koptum :))
bu arada 10 sayfaya kadar anca okudum sabırsızlandım okuyamıycam biri bana özetlesin konu sahibi bekarmı evlimi kocasını kimle aldatmış geçen ay hamile kalmadımı 4 haftada nasıl 22 haftalık olmuş yoksa konu sahibi uzaylımı kafam fena karıştı
carrie bacım seni banlamasınlar ya yorumlarına koptum :))
bu arada 10 sayfaya kadar anca okudum sabırsızlandım okuyamıycam biri bana özetlesin konu sahibi bekarmı evlimi kocasını kimle aldatmış geçen ay hamile kalmadımı 4 haftada nasıl 22 haftalık olmuş yoksa konu sahibi uzaylımı kafam fena karıştı
kendi bile bilmiyorki
benimde kafam karışmadı değil ama incim, banlanmayı bile göze almışım
kaçtı gitti dayanamadı vahşi cazibemize
büyük ihtimal gönül eğlendiren biriydi ama biz yermiyiz??
canım büyük ihtimalle çift kişiliklidir yada daha çok kişiliklidir
bende hiç anlamam olmayan konuları açıp saatlerce yazışmak acaba insanlara ne kazandırıyor
yonetımle daha once konustuk bırkac ay once kız kardesımle ortak kullanıyorduk hesabı sonra duzelttıler.nereden saldıracağınızı şaşırdınız yahu benımle uğraştığınız kadar eşınızle ılgılenırsenız belkı sızın de olur
yada erkektir hep cinsellikten konuşmak istedi
yazık ya neden böyle lafı uzatarak kendini yoruyorki cinsellikle ilgili konu açsın yapsın sohbetini
canım belkide cinselliği merak ediyordun çünkü cinsellikten anlasaydı bir erkeğin hergün kesintisiz 3 kere yapamayacağını bilirdi
yazık ya neden böyle lafı uzatarak kendini yoruyorki cinsellikle ilgili konu açsın yapsın sohbetini
canım belkide cinselliği merak ediyordun çünkü cinsellikten anlasaydı bir erkeğin hergün kesintisiz 3 kere yapamayacağını bilirdi
o iş için evli olsa 9 aylıkken bile ister heralde sonuçta bi erkek için sabretmek daha zor..cinselliğe doyamadan beklemeden uğraşmadan kolay şekilde hamile kaldınız sanıyorum.
eğer uğraşsaydınız hareket etmeye bile korkar olurrdunuz aman birşey olmasın diye aklınıza cinsellik zaten gelmezdi.
bizde eşimle çok sık birlikte olurduk. ama hamileliğimi öğrendiğimizden beri dikkatli ve sakin davranıyoruz. seyrek bir şekilde oluyor.
mühim olan aşkı sevgisi hissetmek.
bazı erkekler hamilelikte eşinden uzak durabiliyor normaldir. sizde dikkatinizi başka şeylere veri. inşallah düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?