Gebeyım dıye esım bırlıkte olmak ıstemıyoor :(

konu sahibi kesinlikle yazılanları okuyordur...ziyaretçi olarak

okuyodur ve arkamızdan dalga geçiyodur hatta kız kardeşi bile yanında olabilir tabii varsa öyle biri..ne sorunlu insanlar var! bence devam edip istediğini vermeyelim bu aşırı cinsel istekleri olan bayana

bence arkadas hamile gercekten,

sonucta kiz 4.aydami ne acmis konuyu hamileyim diye simdi herkes hesap yapar yani ben bilmiyorum ama evli bayanlar bilir neyin ne oldugunu

orada yazmis kiz 3 aydir adet olmuyordum hamileymisim diye ve 28 eylülde dogum yapacam demis simdi geri sayfalarda vardi 22 haftalik hamileymis 4.ayda actiysa nasi oluyor diye

ama oradada yazmis yani 28 eylül diye kiz zaten evlenmeden birliktelik yasadigini hamile oldugunu yazmis...

belki konuda yine kötü niyet vardir bilemem ama bu kiz bence kesinlikle hamile o kadarda salak degildir 4.ayda konu acacak orada da dogum tarihini yazacak

imzasindada yine yazacak,farkinda olmamis hamile oldugunun...

yani herkesi kekliyor demek biraz ön yargi olur..ama günde 3 defa filan bilmiyorum ben bekar oldugumdan normal geliyordu degilmis belki orada birseyler vardir

Kızlar bence daha fazla yüz vermeyin şuna, hatta kötü niyet bildirimi de isabetli olur

merhaba
kımı yazılanları okudum kımısını okuyamadım bu kadar tepkı toplayacağımı dusunmemıstım
esım dıye bahsedıyorum evlı değılım bılenler bılıyor, herkese tek<tek açıklamaktansa eşım demeyı tercıh ettım, hayat eşım sonuçta kağıt uzerınde değıl henuz
her neyse baska konuda uzun bı açıklama yapmıştım

çok acımasız şeyler yazılmış, üzüldüm. sızınle dertleşmek ıstemıştım yalnızca..erkek dıyen arkadaşlara fazlasıyla guldum zıra foto ekledığım bı topığım de var nasıl gozunuzden kacmıs hayret
kızlar ayrıca belırttığım gıbı baslarda oyleydık ama her<gun değıl, olunca 3 kez olduğu oluyordu ışte bunu yargılamak kımseye dusmuyor, sadece farkı anlatmak ıcın bu kadar ozel olan bır seyı paylasmıstım
delının bırı kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış, zıncırleme olmuşsunuz tuhaf şekılde..

neyse sağolun cıddıye alıp fıkır belırtenlere tesekkur edıyorum

bırılerınınkı 0 cekınce 3 yapan ayıp oluyor ne gunlere kaldık 3 olmassa 5 olsun yeterkı olsun

Pardon ama seda1980 hanim, o "birileri" ben mi oluyorum acaba!! Ben 8 aylik evliyim allahima bin sukur esim de gayet saglikli! 0 cekmek ne demek? Argo konusmak icin mi bu forumdayiz acaba? Terbiyeli olalim lutfen...

scarlet hanim mesela simdi yapmiyosunuzya peki nasil oluyo yani o isteginizi nasil bastiriyosunuzz..
valla merak ettim ben kafama koysam muhakkak yaparimm..
ayrica remisnizde yuzunuz yok onu koyarmisniz...

delının bırı kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış, zıncırleme olmuşsunuz tuhaf şekılde..

Evet aynen böyle oldu,ama ben hala nisan 'da gebe olmayan hatta gebe olmak için yanıp tutuşan 3-4 ayda bir adet olacak kadar gebe olmaya uzak birinin nasıl mayıs ayında 22 haftalık hamile olduğunu çözemedim :26:
Evlilikten bu kadar nefret eden birinin sevgilisine neden "eşim" dediğinide anlamadım üstelik..
Sanırım anlamayada gerek yok,yağmurlu sıkıcı bir cumartesi günününüzü neşelendirdiniz.
Bizde oyuncak olduk hepsi bu !

derinss hanimcim ben o tarihlere pek takilmiyorum
boyle durumlar icin binlerce soylenecek sey var ancak
gunde 3 defa hergun sex
1.vajinit
2.sistit
3.bitkinlik
4.erkekte zayiflama
5.eger pozisyonlar ve fantezi noktasinda zorlama olursa suyun gelmesi ve erken dogum yapr
benim nacizane fikrimgebelik devam edilsin isteniyorsa birz uzak durulmali
yada kadin sapi yemeli...

scarlet hanim mesela simdi yapmiyosunuzya peki nasil oluyo yani o isteginizi nasil bastiriyosunuzz..
valla merak ettim ben kafama koysam muhakkak yaparimm..
ayrica remisnizde yuzunuz yok onu koyarmisniz...
bıraz sevıyelı olalım lutfen fotoyu damesajla gonderıcem sımdı umarım tatmın olursun cnm

oyle amaclarım yok,eskı topıklerıme bakarsanız zaten gebelığımden cok gec haberım olduğunu fark ederdınız

bıraz sevıyelı olalım lutfen fotoyu damesajla gonderıcem sımdı umarım tatmın olursun cnm

scarlet hanim fotomu gormemissniz deiyip serzeniste bulunan sizdiniz bende haliyle merak ettim
foto icin cok tesekkur ederim
simdi boyle guzel bi hatunun partneri nasil tutar kendini
partnerinzi tebrik ederim...iradesine sahipmiss..

hadi haklısınız diyeli ama durumun vehametini anlatmak için günde 3 kez ilişkiye giriyorduk derseniz bizde böyle oluruz..sonrada konunuzun diğer kısımları kaynar gider

scarlet hanim fotomu gormemissniz deiyip serzeniste bulunan sizdiniz bende haliyle merak ettim
foto icin cok tesekkur ederim
simdi boyle guzel bi hatunun partneri nasil tutar kendini
partnerinzi tebrik ederim...iradesine sahipmiss..
tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…