- 30 Aralık 2009
- 24.059
- 97.408
- 1.123
konu sahibi kesinlikle yazılanları okuyordur...ziyaretçi olarak
Bensiz n'oluyor burada ? :)
Bensiz n'oluyor burada ? :)
bırılerınınkı 0 cekınce 3 yapan ayıp oluyor ne gunlere kaldık 3 olmassa 5 olsun yeterkı olsun
delının bırı kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış, zıncırleme olmuşsunuz tuhaf şekılde..
Evet aynen böyle oldu,ama ben hala nisan 'da gebe olmayan hatta gebe olmak için yanıp tutuşan 3-4 ayda bir adet olacak kadar gebe olmaya uzak birinin nasıl mayıs ayında 22 haftalık hamile olduğunu çözemedim :26:
Evlilikten bu kadar nefret eden birinin sevgilisine neden "eşim" dediğinide anlamadım üstelik..
Sanırım anlamayada gerek yok,yağmurlu sıkıcı bir cumartesi günününüzü neşelendirdiniz.
Bizde oyuncak olduk hepsi bu !
bıraz sevıyelı olalım lutfen fotoyu damesajla gonderıcem sımdı umarım tatmın olursun cnmscarlet hanim mesela simdi yapmiyosunuzya peki nasil oluyo yani o isteginizi nasil bastiriyosunuzz..
valla merak ettim ben kafama koysam muhakkak yaparimm..
ayrica remisnizde yuzunuz yok onu koyarmisniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...si-iliskiler-uzerine-soyleyeceklerim-var.html
1 ay önce evlenmek istemeyip ne ara evlenip hamile kaldın ben mi yanlış anladım yoksa
offf çok banal konuların...
eminim kendini zeki sanan etrafında değer görmeyen bir erkeğin uydurmaları
Gebe olduğumu öğrenene kadar esımle hemen hemen gunde 3 kez bırlıkte oluyoduk
ama artık bana dokunmuyor! sarılıp uyuyoruz ama hormonlarım tavan yaptı bıkac kez resmen ustune atladımama cok ısteksızdı bı de edepsız ruyalar goruyorum normal mı sızce? [/
benim erkek arkadaşımda aynı:) 3 kere bazen 4:)
Evet aynen böyle oldu,ama ben hala nisan 'da gebe olmayan hatta gebe olmak için yanıp tutuşan 3-4 ayda bir adet olacak kadar gebe olmaya uzak birinin nasıl mayıs ayında 22 haftalık hamile olduğunu çözemedim :26:
Evlilikten bu kadar nefret eden birinin sevgilisine neden "eşim" dediğinide anlamadım üstelik..
Sanırım anlamayada gerek yok,yağmurlu sıkıcı bir cumartesi günününüzü neşelendirdiniz.
Bizde oyuncak olduk hepsi bu !
bıraz sevıyelı olalım lutfen fotoyu damesajla gonderıcem sımdı umarım tatmın olursun cnm
Gebe olduğumu öğrenene kadar esımle hemen hemen gunde 3 kez bırlıkte oluyoduk
ama artık bana dokunmuyor! sarılıp uyuyoruz ama hormonlarım tavan yaptı bıkac kez resmen ustune atladımama cok ısteksızdı bı de edepsız ruyalar goruyorum normal mı sızce? [/
benim erkek arkadaşımda aynı:) 3 kere bazen 4:)
huhuhuuuuu
cataleya tebrikler...
tesekkur ederımscarlet hanim fotomu gormemissniz deiyip serzeniste bulunan sizdiniz bende haliyle merak ettim
foto icin cok tesekkur ederim
simdi boyle guzel bi hatunun partneri nasil tutar kendini
partnerinzi tebrik ederim...iradesine sahipmiss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?