Gebeyım dıye esım bırlıkte olmak ıstemıyoor :(

bu yaşına kadar evlenmeyi düşünmeyen ama 2 erkek arasında kalıp ayrıca; gebe kalma ihtimalim varmı diye tasalanan kız kardeşiniz mi? Ne çetrefilli bir durum bu kadar kısa sürede bu kadar his,duygu karmasası yaşıyor zanlımca amaaan neyse,haftayada dogum hıkayenı okuruz

çocuğuda 5 yaşında askere gider

ben bekarimda simdi günde 3 defa cok mu oluyor,hani sayi bakimindan az gibi diuruyor..belki yeni evli filanda ne bileyim

bende 27 senedir cinsellik ne bilmiyorum sahsen evlensem öyle yapardim gibi gibime geliyor.. ama seymis demek ki olmuyormus:)

Arkadasim yazdiklarini okudum diger topiclerdeki konularinida okudum nacizane kendi fikrim

Hepsi birbiriyle alakasiz seyler birinde hamile kalamamakdan korkdugun , birinde evlilik disi iliski den bahsetmissin yasinin 23 oldugunuda soyluyorsun ama bence yasinin verdigi sorumluluklara sahip biri degilsin..!!!

ki burdaki cogu bayan arkadasim bir cok konuda bilgililer (zaten hepimizde bu bilgilerimizi paylasmak icin buradayiz) senin bu anlattigin kendini inandirdigin konulari burdaki insanlar agir kacacak belki ama YEMEZLER $EKERiM...!!!

Ayrica insanlar burda birbirlerine yardimci olmak sohbet etmek dertlerini paylasmak icin bir aradalar.. Senin gibi sacma sapan ne yaptigi ne dedigi belirsiz bo$ seylerle ugrasip zaman harcamaya kimsenin niyeti yok. Seninde boyle sacma sapan konularla insanlarin zamanini calmaya hic hakkin yok.. !

verilen tepkileri gördün gözlerimiz oldu sen karar ver artık çok mu az mı

kkda bazen ezik hissediyorum kendimi

dün biri diyo herkes bana bakıyo, bugün bu çıkmış 3 defa yapıyoruz yetmiyo

gelde komplekse girme, gelde çatlama

Olur canim da her gun olmaz can mi dayanir yoksa :))

günde 3 kez iliskiye girmek günde 3 kez boy abdesti almak demektir... arka arka hergün hergün yapilmaz herhalde... ayyyy tövbe tövbe sapik gibi :26::26:

ya niye öğle diyonuz
yine uyarı alcaz ama
yazıcam belki sevgilisi pardon eşi pardon erkek arkadaşı
ay herneyiyse belki hayrata bağlanmıştır

Son düzenleme:
günde 3 kez iliskiye girmek günde 3 kez boy abdesti almak demektir... arka arka hergün hergün yapilmaz herhalde... ayyyy tövbe tövbe sapik gibi :26::26:

hahahaha gelsin su faturası
gelsin elektrik faturası oh çıksn cepten oluk oluk fatura parası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…