Gunde 3 kez mi?
Hem de her gun
Hic mi isiniz gucunuz yok calismiyor musunuz ?
Hadi 2 yi anlarim sabah aksamdir da sormasi ayip 3. ne zaman oluyor?
acaba geliyormu kocası?
şunu sormayı unuttum ben, o günde 3 defayı kocasıylamı yapıyordu?
bu şekilde zaten kimse seni anlayıpta şikayet etmez:44:
ay orasını bilemedim şimdiçok kişi olunca kafam karıştı
du bi kağıt kalem alayım çizerek çalışayım
canım ya klavyenin pili bitmiş baktım bende bişey anlamadım yazdığım dan
düzelttim
valla çincemi hintçemi hiç bişeyede benzememiş yazdığım
bu yaşına kadar evlenmeyi düşünmeyen ama 2 erkek arasında kalıp ayrıca; gebe kalma ihtimalim varmı diye tasalanan kız kardeşiniz mi? Ne çetrefilli bir durumbu kadar kısa sürede bu kadar his,duygu karmasası yaşıyor zanlımca amaaan neyse,haftayada dogum hıkayenı okuruz
Arkadasim yazdiklarini okudum diger topiclerdeki konularinida okudum nacizane kendi fikrim
Hepsi birbiriyle alakasiz seyler birinde hamile kalamamakdan korkdugun , birinde evlilik disi iliski den bahsetmissin yasinin 23 oldugunuda soyluyorsun ama bence yasinin verdigi sorumluluklara sahip biri degilsin..!!!
ki burdaki cogu bayan arkadasim bir cok konuda bilgililer (zaten hepimizde bu bilgilerimizi paylasmak icin buradayiz) senin bu anlattigin kendini inandirdigin konulari burdaki insanlar agir kacacak belki ama YEMEZLER $EKERiM...!!!
Ayrica insanlar burda birbirlerine yardimci olmak sohbet etmek dertlerini paylasmak icin bir aradalar.. Senin gibi sacma sapan ne yaptigi ne dedigi belirsiz bo$ seylerle ugrasip zaman harcamaya kimsenin niyeti yok. Seninde boyle sacma sapan konularla insanlarin zamanini calmaya hic hakkin yok.. !
ben bekarimda simdi günde 3 defa cok mu oluyor,hani sayi bakimindan az gibi diuruyor..belki yeni evli filanda ne bileyim
bende 27 senedir cinsellik ne bilmiyorum sahsen evlensem öyle yapardim gibi gibime geliyor.. ama seymis demek ki olmuyormus:)
ben bekarimda simdi günde 3 defa cok mu oluyor,hani sayi bakimindan az gibi diuruyor..belki yeni evli filanda ne bileyim
bende 27 senedir cinsellik ne bilmiyorum sahsen evlensem öyle yapardim gibi gibime geliyor.. ama seymis demek ki olmuyormus:)
hergün bal börek olsa yemez
günde 3 kez iliskiye girmek günde 3 kez boy abdesti almak demektir... arka arka hergün hergün yapilmaz herhalde... ayyyy tövbe tövbe sapik gibi :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?