Gebeyım dıye esım bırlıkte olmak ıstemıyoor :(

onun amacı bizimkileri öğrenmek

ya niye ayıp olsun olabiliyosa 3 de olsun 5 de olsun bence ama olmaz ki ya kurur adam, balon gibi söner garip...

ya niye ayıp olsun olabiliyosa 3 de olsun 5 de olsun bence ama olmaz ki ya kurur adam, balon gibi söner garip...

adamın şaftı kaymıştır zaten,kilo vermiştir, aydemir akbaşa benzemiştir, scarletti gördüğünde kaçacak delik arıyordur

ay bayılazaammm günde 3 kez mi,ikinizde bütün gün evdesiniz herhal o üç günde bir olmasın bacım yanlış yazmayasın o kısmı okuyunca konuna odaklanamadım

Son düzenleme:
ay bayılazaammm günde 3 kez mi,ikinizde bütün gün evdesiniz herhal o üç günde bir olmasın bacım yanlış yazmayasın o kısmı okuyunca konuna odaklanamadım

kıskançlıktan gözün döndü dimi, kosantre olamadın itiraf et

Son düzenleme:

herkes orada koptu zaten

Allah tan hemen buldularda fake olduğunu kocalarımızla kavga etmemize gerek kalmadı

bende bu karizma, bu çekicilik varken hemde dimi, sırma saçlarım badem gözlerim var, ve bütün erkekler bana bakar, herzaman ve heryerde

Dimi şekerim ya.. Geçen gün fotonu koymuştun ya, konuyu silmişlerdi sonra, bence kıskandılar

benı bantlasınlar bu sıteyı çokertırım hodrı meydan

Banlarlar şekerim, modların korkacaklarını sanmıyorum..

hey Allahım koptum resmen yazılanları okuyunca,gerçekten güsel cvplar yazılmışşşşşş he he...
yalnız konu sahibesi ortalarda yok

herkes orada koptu zaten

Allah tan hemen buldularda fake olduğunu kocalarımızla kavga etmemize gerek kalmadı

yırttılar sonra anda
yoksa kıyametr kopacaktı, boşama yağmuru başlardı forumda bu konudan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…