olsa olsa biyonik p...s tir o hahhaha. töbe töbee
burda herkez ıstedığını yazmalı bence ayıbın ne olup olmadığına yazan kendı karar vermelı burda bıle fetba verılıcek artık o kadar yani
Aferdersiniz ama bence bu "3" olayi insanlarin azginligiyla ilgili)) hangi ara 3! Adam bi kendine gelsin yahu ayiptir:)) ben olsam kendimi kotu kadin hissederim utanirim yani )) hem kimse sordu mu ki kac kere diye! Utanmasa bir de pozisyon verecek! Tamam kimse kimseyi tanimiyor gormuyor ama ayiptir yani bu kadar detay ( arkadaslar iyi kafa bulmus agziniza saglik hahahaaaaa )))
KK hatunları hafiye gibisiniz maşallah ya
Bir de yeni evliysen günde 3te olur 5te olur yahu
onun amacı bizimkileri öğrenmek
carrie, mesaj kutun doluymuş cevap yazamadım. cevap pro üyelik
Aferdersiniz ama bence bu "3" olayi insanlarin azginligiyla ilgili)) hangi ara 3! Adam bi kendine gelsin yahu ayiptir:)) ben olsam kendimi kotu kadin hissederim utanirim yani )) hem kimse sordu mu ki kac kere diye! Utanmasa bir de pozisyon verecek! Tamam kimse kimseyi tanimiyor gormuyor ama ayiptir yani bu kadar detay ( arkadaslar iyi kafa bulmus agziniza saglik hahahaaaaa )))
ya niye ayıp olsunolabiliyosa 3 de olsun 5 de olsun bence ama olmaz ki ya kurur adam, balon gibi söner garip...
ya niye ayıp olsunolabiliyosa 3 de olsun 5 de olsun bence ama olmaz ki ya kurur adam, balon gibi söner garip...
demek biz ölüymüşüz bea ebruş
bizde hiç olmadı böyle vakkalar
ne gezer, bi garip üyeyim ben. hatta birazdn banlı bi üye olucam korkarım
dur boşaltim , inan bana hep uyarılarla doluyo mesaj kutum
anladım, ilk başta korktum editör sandım seni
Ahh canım yaaa, nasıl olur bu.. Seeennn böyle vakalar yaşamıcan hee, inanmam
inşallah sadece uyarı alırız
ay bayılazaammm günde 3 kez mi,ikinizde bütün gün evdesiniz herhalo üç günde bir olmasın bacım yanlış yazmayasın o kısmı okuyunca konuna odaklanamadım
ay bayılazaammm günde 3 kez mi,ikinizde bütün gün evdesiniz herhalo üç günde bir olmasın bacım yanlış yazmayasın o kısmı okuyunca konuna odaklanamadım
bende bu karizma, bu çekicilik varken hemde dimi, sırma saçlarım badem gözlerim var, ve bütün erkekler bana bakar, herzaman ve heryerde
benı bantlasınlar bu sıteyı çokertırım hodrı meydan
herkes orada koptu zaten
Allah tan hemen buldularda fake olduğunu kocalarımızla kavga etmemize gerek kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?