Gebeyım dıye esım bırlıkte olmak ıstemıyoor :(

benim anladığım kadarı ile dost hayatı yaşıyor pko lu idi ona rağmen hamile kalabildi şimdi de eski cinsel hayatını geri istiyor. yani ortada pek alakasız durum yok.

uzun zamandır KKda yorum yapmayı bırakmıştım, ama konunuzu ve özellikle konu başlığını görünce dayanamadım;
siz evli değildiğiniz bildiğim kadarıyla ve evliliğe karşıydınız hatta, "eşim" dediğinize göre fikir değiştirip evlendiğinizi mi düşünmeliyiz :26:
bunu cidden merakımdan soruyorum..
aradaki yorumları okumadım bu konuda birşey dendiyse herkesin affına sığınıyorum

canım evlenip evlenmedğini bilmiyoruz orasıda bi muamma
konuları açıp çekip gitmesiyle meşur

bızım ınsanlarımız kadar eqolarını tatmın etmek ısdıyen kımse yok hepımız ınandık ama

Son düzenleme:
ben dost hayatı yaşadığı kişiye eşim diyor diye düşünmüştüm. nikahlı olmasa da evli hayatı yaşıyor sonuçta. evlenseydi bir de evleniyorum gelinliğim evim düğünüm gibi konular açabilirdi

Allah bağışlasın bebeğinizi..Bu arada biraz Türkçemize dikkat ederek yazar mısınız?

kızlar arkadaş özelime mesaj atmış...o konuları kardeşim açtı diye...hadi diyelim yedik bütün bunları...hamileyim başlıklı bir konu daha açmış arkadaşımız...e kardeşi bekar olduquna göre hamileyim diye açılan topik arkadaşımızındır... 03 04 2012 tarihinde hamileyim diye açtıqı topikte bugün hamile olduqumu öqrendim yazmış arkadaşımız...yani bundan yaklaşık 5 hafta önce...e nasıl oluyorda 22 haftalık hamile oluveriyor... buyrun konu burda tarihine dikkat;

http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/517197-hamileyiiiiimmmm.html

Konu sahibi korkmuş sizden konuya yaklaşamıyor gelince döveceksiniz falan sanıyor ne yaptınız kıza ???

ama ordada 3 aydir adet olmuyordum .28 eylülde anne olacam demis yani tavkimindede 28 eylül evlilik olmadigi halde birlikte oduysa gec ögrendiyse ondandir belki...

Kardeşidemi hamileymiş yani???:44::44:Bir konusunda hamile olduğunu ve evliliğe sıcak bakmadığını yazmıştı yani hamile olan kişiyle evliliğe sıcak bakmayan kişi aynı kişiyse kardeşi kim?Hangi konuyu kardeşi açmış tam olarak???

tüm sayfaları okudum.

arkadaşın anlattıklarından anladığım sonuç: bir kaç kardeş var.

hatta tüm ailecek bu kullanıcı kaydı kullanıyor.

kız kardeşler, kuzenler, eltiler hatta anne ve anneanne de aynı profilden yazıyor olabilir.

yakında 55 yaşındayım menapoza girdim derse şaşmayın

dua edelimde babası yazmasın :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…