uzun zamandır KKda yorum yapmayı bırakmıştım, ama konunuzu ve özellikle konu başlığını görünce dayanamadım;
siz evli değildiğiniz bildiğim kadarıyla ve evliliğe karşıydınız hatta, "eşim" dediğinize göre fikir değiştirip evlendiğinizi mi düşünmeliyiz :26:
bunu cidden merakımdan soruyorum..
aradaki yorumları okumadım bu konuda birşey dendiyse herkesin affına sığınıyorum
canım evlenip evlenmedğini bilmiyoruz orasıda bi muamma
konuları açıp çekip gitmesiyle meşur
Günde 3 kez mi**?
Sen ciddi misin?
yok yok bunalıma girme hemen gerçek değil atmasyon
bizde ilk şok olduk ama çabuk atlattık
cnm esın bebeqınızı ve senın saqlıqını dusunduqu ıcın yanına yaklasmıyor senden soquduqu ıcın falan deqıl bak bende 30 hafdalık hamısım hafdada 1 kez oluyo cunkı erken doqum rıskım var doktor yasakladı ılıskıyı bu aralar erken doqum ve dusuk coqaldı bence sende hafdada 1 2 ye cıkar bebeqınızın saqlıqı ıcın doqum yapdıkdan sonra eskı tempoda devam edersınız
kızlar arkadaş özelime mesaj atmış...o konuları kardeşim açtı diye...hadi diyelim yedik bütün bunları...hamileyim başlıklı bir konu daha açmış arkadaşımız...e kardeşi bekar olduquna göre hamileyim diye açılan topik arkadaşımızındır... 03 04 2012 tarihinde hamileyim diye açtıqı topikte bugün hamile olduqumu öqrendim yazmış arkadaşımız...yani bundan yaklaşık 5 hafta önce...e nasıl oluyorda 22 haftalık hamile oluveriyor... buyrun konu burda tarihine dikkat;
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/517197-hamileyiiiiimmmm.html
kızlar arkadaş özelime mesaj atmış...o konuları kardeşim açtı diye...hadi diyelim yedik bütün bunları...hamileyim başlıklı bir konu daha açmış arkadaşımız...e kardeşi bekar olduquna göre hamileyim diye açılan topik arkadaşımızındır... 03 04 2012 tarihinde hamileyim diye açtıqı topikte bugün hamile olduqumu öqrendim yazmış arkadaşımız...yani bundan yaklaşık 5 hafta önce...e nasıl oluyorda 22 haftalık hamile oluveriyor... buyrun konu burda tarihine dikkat;
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/517197-hamileyiiiiimmmm.html
tüm sayfaları okudum.
arkadaşın anlattıklarından anladığım sonuç: bir kaç kardeş var.
hatta tüm ailecek bu kullanıcı kaydı kullanıyor.
kız kardeşler, kuzenler, eltiler hatta anne ve anneanne de aynı profilden yazıyor olabilir.
yakında 55 yaşındayım menapoza girdim derse şaşmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?