günde 3 kez iliskiye girmek günde 3 kez boy abdesti almak demektir... arka arka hergün hergün yapilmaz herhalde... ayyyy tövbe tövbe sapik gibi :26::26:
dua edelimde babası yazmasın :18:
kızlar arkadaş özelime mesaj atmış...o konuları kardeşim açtı diye...hadi diyelim yedik bütün bunları...[/url]
ama ordada 3 aydir adet olmuyordum .28 eylülde anne olacam demis yani tavkimindede 28 eylül evlilik olmadigi halde birlikte oduysa gec ögrendiyse ondandir belki...
dua edelimde babası yazmasın :18:
valla ben artık prostat oldum dese bile şaşırmıycam
olsun iyi olduk bak cumartesimiz şenlendi
ne gusel yaaa gunde 3 kere yapiyorr bide gebe kaliyorrr
hangi adami secsem deyi kafasi karisiyorrr sonrada nikah etmedim gebe kaldim iyi etmisim deyi soruyor valla buda yetmedi adama esim diyorr
scarlet baci sana 3 degil p...s ordan cikmasa yetmez...
en son yazdığın noktalara güldüm
baya ciddiye almışsın onu
ben onun kadınlığından bile şüphe ediyorum
yawww nesini ciddye alayi gecmis konularini biliyorum ben onun
ama o p...ss in durumu muamma vallahi banlanmak olmasa direk yazicemmm
Günde 3 kez demesinden belliydi zaten bişi çıkacağı,bir de bilmiş bilmiş sırıtarak yazıyor
Aferdersiniz ama bence bu "3" olayi insanlarin azginligiyla ilgili)) hangi ara 3! Adam bi kendine gelsin yahu ayiptir:)) ben olsam kendimi kotu kadin hissederim utanirim yani )) hem kimse sordu mu ki kac kere diye! Utanmasa bir de pozisyon verecek! Tamam kimse kimseyi tanimiyor gormuyor ama ayiptir yani bu kadar detay ( arkadaslar iyi kafa bulmus agziniza saglik hahahaaaaa )))
yawww nesini ciddye alayi gecmis konularini biliyorum ben onun
ama o p...ss in durumu muamma vallahi banlanmak olmasa direk yazicemmm
bu yaşına kadar evlenmeyi düşünmeyen ama 2 erkek arasında kalıp ayrıca; gebe kalma ihtimalim varmı diye tasalanan kız kardeşiniz mi? Ne çetrefilli bir durumbu kadar kısa sürede bu kadar his,duygu karmasası yaşıyor zanlımca amaaan neyse,haftayada dogum hıkayenı okuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?