Gebeyım dıye esım bırlıkte olmak ıstemıyoor :(

ama ordada 3 aydir adet olmuyordum .28 eylülde anne olacam demis yani tavkimindede 28 eylül evlilik olmadigi halde birlikte oduysa gec ögrendiyse ondandir belki...

bi deli bi kuyuya bi taş atmış 40 akıllı çıkarmaya çalışıyor

Son düzenleme:
ne gusel yaaa gunde 3 kere yapiyorr bide gebe kaliyorrr
hangi adami secsem deyi kafasi karisiyorrr sonrada nikah etmedim gebe kaldim iyi etmisim deyi soruyor valla buda yetmedi adama esim diyorr
scarlet baci sana 3 degil p...s ordan cikmasa yetmez...

Günde 3 kez demesinden belliydi zaten bişi çıkacağı,bir de bilmiş bilmiş sırıtarak yazıyor

Aferdersiniz ama bence bu "3" olayi insanlarin azginligiyla ilgili )) hangi ara 3! Adam bi kendine gelsin yahu ayiptir:)) ben olsam kendimi kotu kadin hissederim utanirim yani)) hem kimse sordu mu ki kac kere diye! Utanmasa bir de pozisyon verecek! Tamam kimse kimseyi tanimiyor gormuyor ama ayiptir yani bu kadar detay( arkadaslar iyi kafa bulmus agziniza saglik hahahaaaaa)))

burda herkez ıstedığını yazmalı bence ayıbın ne olup olmadığına yazan kendı karar vermelı burda bıle fetba verılıcek artık o kadar yani

KK hatunları hafiye gibisiniz maşallah ya

Şimdi bütün konular filan yalanmıymış.. Ben bir konusunu hatırlıyorum arkadaşın. Sevgilisinden gebe kaldığını, ailesinin ve çevresinin bunu normal olarak karşıladığını, evlenmek istemediğini fakat ileri de çocuğunu düşünerek evleneceğini filan yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.. Şimdi o konu da mı yalan Allah Allah

Bir de yeni evliysen günde 3te olur 5te olur yahu

Kk dan iki hesap cmak zor sanki( herkes de salk safti ya ahhh vahh diye uZulecektik) karmasik aile kardes kim kiminle aen neredesin belli degil( yaZik bu insanlaara(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…