• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeyım dıye esım bırlıkte olmak ıstemıyoor :(

scarlett tatmın olamıyoruz zaten yazmışsın ya bence sızın 9 ay sevışmemenız tam ısabet olmuş canım

özlersınız bıraz bırbırınızı

tatmın olmadıktan sonra ıstersen günde 9 kere sevış ne fark eder

uzak durun bence bırbırınızden :ssz:

bu kiş ya erkek yada dalga geçiyor kaile alıp cevap vermesin kimse , eğleniyor kendi çapında.. böyle bi bayan tiplemesi olamaz..

bu kiş ya erkek yada dalga geçiyor kaile alıp cevap vermesin kimse , eğleniyor kendi çapında.. böyle bi bayan tiplemesi olamaz..

Belli ki ciddi bir ilişkisi olan ve hamile olan bir kadına sırf birlikteliği nikahsız diye başka erkekler de vardır,bir kişiyle değildir şeklinde sözler sarf edilmiş
Ne kadar ayıp.
Bu kadar.

oyyy bugün evde yoktum, konular oku oku bitmedi yahu! şimdi scarlet ve amanede aynı kişi miymiş? :27: carie, sana ayrıca teşekkürler, çok keyifliydi yazdıklarını okumak.

konu sahibi bile sıkıldı kendi konusundan :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: uyku daha tatlı geldi :27: malum rüyaları bile renkli arkadaşın :60::60::60::60::60::60:

ya yazık deme kız öyle rüyasında neler görür artık sabaha kadar
amanın hem buraya laf yetiştirir hem
sevdiceğini deli gibi arar
malum sevdiceği yanaşmıyo ya
sabaha da yeni konu açar
sizin yüzünüzden
sabaha kadar düz duvara tırmandım diye

yahu benımle derdın ne senın? kardeşımın 2 tane topığı var uyarı aldım zamanında sonra ben kullanmaya karar verdım. eşım hayat arkadaşım nıkahlı kocam<değıl bundan mı rahatsız oldunuz? kılolarınız yuzunden saldıracak yer mı arıyorsunuz? yazmıyım dedım ama sınırlerımı bozdunuz nıhayet

evlı degılım, eşım hayat arkadaşım nıkahlı kocam değıl

Günde kimle kaç kez ne yapıyo, kimden çocuk peydahlıyo umrumda değil ama, şu evli olmayıp da beraber yaşadıkları adamlara "eşim" diye hitab eden kadınlardan bir kadın olarak ben utanıyorum ve midem bulanıyor yahu!!!

Belli ki ciddi bir ilişkisi olan ve hamile olan bir kadına sırf birlikteliği nikahsız diye başka erkekler de vardır,bir kişiyle değildir şeklinde sözler sarf edilmiş
Ne kadar ayıp.
Bu kadar.

katiliyorum cok agir bir laf bu...:50:

Ne kadar ayıp.
Bu kadar.

Yok ondan söylenmedi o, başka bir konusunda iki erkek arasında kalmış tercih yapamıyordu.
Çok zorlanıyordu oradan bağlantı kuruldu sanırım
.

Erkek, arkadaşı olan erkeğe sen de amma arzulusun diyerek onu yermiyor.

Kadın kadına yapıyor bunu.

Sonra kadının istekliliği neden yeriliyor diye dem vuruyoruz aramızda.

Ezber bilgileri keyfe keder kullanıyoruz. Çiftestandart uyguluyoruz.

İlişki sayısı, ilişkiyi isteme sayısı kişiyi -kadını/erkeği- edepsiz yapmaz.

Bunu kadını rencide etmek için kullanmak içi boş bir söylem olur.

Back
X