Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibi bile sıkıldı kendi konusundanuyku daha tatlı geldi
malum rüyaları bile renkli arkadaşın
![]()
konu sahibi bile sıkıldı kendi konusundanuyku daha tatlı geldi
malum rüyaları bile renkli arkadaşın
![]()
yahu benımle derdın ne senın? kardeşımın 2 tane topığı var uyarı aldım zamanında sonra ben kullanmaya karar verdım. eşım hayat arkadaşım nıkahlı kocam<değıl bundan mı rahatsız oldunuz? kılolarınız yuzunden saldıracak yer mı arıyorsunuz? yazmıyım dedım ama sınırlerımı bozdunuz nıhayet
evlı degılım, eşım hayat arkadaşım nıkahlı kocam değıl
Belli ki ciddi bir ilişkisi olan ve hamile olan bir kadına sırf birlikteliği nikahsız diye başka erkekler de vardır,bir kişiyle değildir şeklinde sözler sarf edilmiş
Ne kadar ayıp.
Bu kadar.
oyyy bugün evde yoktum, konular oku oku bitmedi yahu! şimdi scarlet ve amanede aynı kişi miymiş?carie, sana ayrıca teşekkürler, çok keyifliydi yazdıklarını okumak.
amanede konusu silindimi nerde:26:
Belli ki ciddi bir ilişkisi olan ve hamile olan bir kadına sırf birlikteliği nikahsız diye başka erkekler de vardır,bir kişiyle değildir şeklinde sözler sarf edilmiş
Ne kadar ayıp.
Bu kadar.
kesinlikle haklısın..hepimizi kandırdı sabahtan beri...ayıp yaa...bu kiş ya erkek yada dalga geçiyor kaile alıp cevap vermesin kimse , eğleniyor kendi çapında.. böyle bi bayan tiplemesi olamaz..