Asıl gebelikte kullanmalısınız ben de ilaç kullanırken hamile kaldım ilaca rağmen tsh yükseldi doktor ilaç dozunu arttırdıKizlar cok sukur 1 yil 2 ay sonra gebe kaldim troid yuzunden kalamiyordum en son olctugumde troidim epey yuksekti ilacimi duzenli kullandim gebe kaldim ama size sorum bugun hamile oldugumu ogrendim ilaca devam edeyimi gebelikte ilac kullanmak kotumu lutfen cevap verin cok merak ediyorum annem doktora git devam et derse edersin diyor kizlar basindan gecen varsa cevaplasin lutfen
Ben devam etmiştim ayda bir düzenli kontrollere gidiyordm eğer değeriniz çok yüksek ise 2 haftada bir kontrolde yapılır.Kizlar cok sukur 1 yil 2 ay sonra gebe kaldim troid yuzunden kalamiyordum en son olctugumde troidim epey yuksekti ilacimi duzenli kullandim gebe kaldim ama size sorum bugun hamile oldugumu ogrendim ilaca devam edeyimi gebelikte ilac kullanmak kotumu lutfen cevap verin cok merak ediyorum annem doktora git devam et derse edersin diyor kizlar basindan gecen varsa cevaplasin lutfen
Pazartesi gorunucem doktora ama buyuklerimiz hep derya gebelikte ilac kullanilmaz diye ondan korkuyorumBen devam etmiştim ayda bir düzenli kontrollere gidiyordm eğer değeriniz çok yüksek ise 2 haftada bir kontrolde yapılır.
Pazartesi sağlık ocağına veya kadın doğuma görünün büyük ihtimalle kullanmaya devam edin derler
Ya benimki 9 ay once 80 degerlerde cikmisti troid ilac duzenli kullandim dusmuski gebe kaldim ama bu yuksek degerle bebegime bisey olurmu korkuyorumAsıl gebelikte kullanmalısınız ben de ilaç kullanırken hamile kaldım ilaca rağmen tsh yükseldi doktor ilaç dozunu arttırdı
Doktor daha öncesinde gebe kalmaya çalıştığınızı biliyor ilacı bilinçli olarak vermiş size yoksa başında uyarırdi hamilelik olursa bırak diye.Pazartesi gorunucem doktora ama buyuklerimiz hep derya gebelikte ilac kullanilmaz diye ondan korkuyorum
Tesekurler ama benimki baya yuksekti umarim bebegime bisey olmazDoktor daha öncesinde gebe kalmaya çalıştığınızı biliyor ilacı bilinçli olarak vermiş size yoksa başında uyarırdi hamilelik olursa bırak diye.
Her ilaç kullanılmaz doğru ama bu tarz doktor kontrolünde olan ilaçlar kullanılır
İşte o yüzden tedbiri elden bırakmayıp her ay kan vereceksinizYa benimki 9 ay once 80 degerlerde cikmisti troid ilac duzenli kullandim dusmuski gebe kaldim ama bu yuksek degerle bebegime bisey olurmu korkuyorumZar zor hamile kaldim 1 yil 2 ay sonra
Aldim direk pazartesiye ama ben yurtdisindayim burdaki doktorlar da ayni sekilde ilgilenir umarimİşte o yüzden tedbiri elden bırakmayıp her ay kan vereceksiniz
Beni endokrinoloji doktoru her ay çağırıyordu ihmal etmeyin hemen pazartesiye randevu alın
Bebeğin zeka gelişimi için önemli
Doğuma girene kadar kullandım ben tiroid ilacıPazartesi gorunucem doktora ama buyuklerimiz hep derya gebelikte ilac kullanilmaz diye ondan korkuyorum
En yuksek degerin kactı peki canim biraz sakinlesmeye ihtiyacim var cevaplarsaniz sevinirimDoğuma girene kadar kullandım ben tiroid ilacı
Birşey olmuyor bu ilaçtan
Yok düzenli kullandığın sürece birşey olmaz çoğu anne gebelikte tiroidle uğraşır tek değilsiniz bunu bilin.Tesekurler ama benimki baya yuksekti umarim bebegime bisey olmaz
Hamilelikte yuksekse ve kullanmazsaniz bebekte zeka geriligi olurKizlar cok sukur 1 yil 2 ay sonra gebe kaldim troid yuzunden kalamiyordum en son olctugumde troidim epey yuksekti ilacimi duzenli kullandim gebe kaldim ama size sorum bugun hamile oldugumu ogrendim ilaca devam edeyimi gebelikte ilac kullanmak kotumu lutfen cevap verin cok merak ediyorum annem doktora git devam et derse edersin diyor kizlar basindan gecen varsa cevaplasin lutfen
Kullanicam tabide gebeligimi yeni ogrendim simdi kullaniyordum dune kadar ama deavm etmelimiyim pazartesi kan testi yapicam belli olur insHamilelikte yuksekse ve kullanmazsaniz bebekte zeka geriligi olur
tesekurler bilgiler icinYok düzenli kullandığın sürece birşey olmaz çoğu anne gebelikte tiroidle uğraşır tek değilsiniz bunu bilin.
Doğuma kadar ilaç kullandım değerine göre ilaç dozu veriliyor zaten sıkıntı yapacağın Bir şey Yok
Merhaba canım benim de 34 çıkmıştı 3 haftalık gebeydim o zamanKizlar daha tecrubeleri olanlar cevaplayabiilirmi
Bende bugun ogrendim bebeginizi dogurdunuz insAllah ilac kullandiniz degilmi gebelikte bide gebe kalmadan once varmiydi bu troid sizdeMerhaba canım benim de 34 çıkmıştı 3 haftalık gebeydim o zaman
Kizlar daha tecrubeleri olanlar cevaplayabiilirmi
Valla her hastanenin referans aralığı farklıEn yuksek degerin kactı peki canim biraz sakinlesmeye ihtiyacim var cevaplarsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?