• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç cevap veren sevgili

Biruni

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
264
150
18
artık arkadaşlarıma anlatmaktan yoruldum biraz da burda dert yanıcam kusura bakmayın kızlar :D

ya bu sevgilim artık iyice sinirlerimi bozuyo ona daha bişey demeden size yazmak istedim biz genel olarak çok msjlaşan bi çift değiliz yani öyle her dk konuşmayız araşırız genelde. ve şu huyu var mesela bana bişey yazıyo tak çıkıyo taa artık 3-5 saat girmiyor. sonra ben cevap verdiğim konuya bişey demiyo aradan tabi saat geçiyo başka bi şekilde napıyosun sevgilim falan yapıyo. ufak gibi görünsede inanın çok sinir bozucu bi durum. az öncede günaydın demiş taa akşama konuşuruz artık ya da ararsa. ya bazen bütün gün girmediği oluyo hep te bana yazdığı saat. yoğun falan sancaksınız da değil yani öğrenci zaten son sınıf su an ailesinin yanında keşan'da tatil diye. ama hep böyleydi yani. bi keresinde dedim bu ne ya aradan kaç saat geçmiş neredesin sen bana diyoki ya işte iftar yaptık sonra arkadaşlarla oturduk poyraz karayele falan baktım yeni girdim diyo ama bütün gün o teli eline almadığına inandıramaz yani beni yuh derim

Ya alevlendirmek gibi olmasın ama böyle davranan adam sıkılmıştır ilişkiden ya da değer vermiyordur.

O sürede aklına hiç sen gelmiyomuymuşsun şu günde iki aramayla iletişimi bitirenleri de hiç anlamıyorum insan merak eder...

Tüm gün haber alinamayan sevgili mi olur ?İnsan özler be. Hadi her seyi geçtim hiç mi merak etmiyor ne yaptı bu kiz oldu mu kaldı mi diye ? Ben bi huylandim. Birde ne kadardir birliktesiniz ve hep böyle miydi ?

evet. ama gerçekten hep böyledir huyu bu yani. şimdi ben nasıl bişey yazmalıyım bugünkü konuşma da şöyle saat 2de aşkımm yazmış en son dün aksam 9da konuşmuştuk bende ooo x bey dedim yine daha cevap yok ne yazıyım :D

artık arkadaşlarıma anlatmaktan yoruldum biraz da burda dert yanıcam kusura bakmayın kızlar :KK70:

ya bu sevgilim artık iyice sinirlerimi bozuyo ona daha bişey demeden size yazmak istedim biz genel olarak çok msjlaşan bi çift değiliz yani öyle her dk konuşmayız araşırız genelde. ve şu huyu var mesela bana bişey yazıyo tak çıkıyo taa artık 3-5 saat girmiyor. sonra ben cevap verdiğim konuya bişey demiyo aradan tabi saat geçiyo başka bi şekilde napıyosun sevgilim falan yapıyo. ufak gibi görünsede inanın çok sinir bozucu bi durum. az öncede günaydın demiş taa akşama konuşuruz artık ya da ararsa. ya bazen bütün gün girmediği oluyo hep te bana yazdığı saat. yoğun falan sancaksınız da değil yani öğrenci zaten son sınıf su an ailesinin yanında keşan'da tatil diye. ama hep böyleydi yani. bi keresinde dedim bu ne ya aradan kaç saat geçmiş neredesin sen bana diyoki ya işte iftar yaptık sonra arkadaşlarla oturduk poyraz karayele falan baktım yeni girdim diyo ama bütün gün o teli eline almadığına inandıramaz yani beni yuh derim
Bana göre çok sıkıcı bir ilişki.
Ama hep böyleydi diyorsan ya devam edecen ya da bitirecen.
Hiç sevmem böyle erkekleri.
Adam ilgisiz değil resmen umursamaz bence.

evet. ama gerçekten hep böyledir huyu bu yani. şimdi ben nasıl bişey yazmalıyım bugünkü konuşma da şöyle saat 2de aşkımm yazmış en son dün aksam 9da konuşmuştuk bende ooo x bey dedim yine daha cevap yok ne yazıyım :KK70:
Allahım korusun başına bir iş gelse en son o öğrenecek yani?
Bana göre komik değil,tabii herkesi hayat görüşü farklı.

evet. ama gerçekten hep böyledir huyu bu yani. şimdi ben nasıl bişey yazmalıyım bugünkü konuşma da şöyle saat 2de aşkımm yazmış en son dün aksam 9da konuşmuştuk bende ooo x bey dedim yine daha cevap yok ne yazıyım :KK70:
Ayy oturduğum yerde sinirlendim şu an ilgisizliğe bak sen böyle alıştırmışsın böyle gider sevgilin çok bişey bekleme

tamam her dakka vik vik mesajlaşılmasında sorduğunuz soruların havada kalması yada konuşmanın yarım bırakılması saygısızca bence..

İlgileniyormuş gibi yapmaya çalışıyor... Sen de ona yap aynısını

İlgisizliğe hiç gelemem, siz de gelmeyin hanımlar. Sevgilisi varsa sorumluluğunu bilicek azıcık aklı kalıcak merak edicek.
Olmamış o.

Onlarla da aynı aralıklarla görüştüğünü mü sanıyorsun?
nasıl görüşsün kü şuan keşanda zaten ailesi de yeni taşındı orda tanıdığı kimse yok. son görülmesi sürekli benimle konuştuğu saat. bilemiyorum hadi tamam diyelim kanıtım olmadanda konuştuğum zaman konuyu buraya bağlamak istemiyorum. hani ne şekilde konuşayım

Back
X