• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç cevap veren sevgili

Çokta büyük bir problem. Evet her dakika konuşulmaz her dakika araşılmaz ama konunun ortasında gidip 3-5 saat girmiyorsa problem vardır bence.
Hani çalışıyordur mesai saatleri içerisinde konuşamaz ama iftar yaptık dizi izledik anca demek çok saçma bence.
Birşey var mıdır bilmiyorum günahını almak istemem ama böyle biriyle ben yapamazdım.
"Canım şimdi iftar yapacağız daha sonra konuşuruz " demekte çok zor değil. Dizi izlerken cevap atamamış olması da çok komik bir durum.
Ben bu karakterli bir insanın değişebileceğini düşünmüyorum.

Gerçekten neden adam gibi oturup konuşmuyorsun?

Can'ım bizde çok konuşmayız ama seninki biraz abartmış bence al karşına söyle valla biraz daha ilgi istediğini söyle telefonu eline alsın bir zahmet arada o Ne öyle bizde az konuşuruz ama benimki çalışıyor yanı

Canim hadi bir haltlar karistirmiyor diyelim... Ki bence karistiriyor
Yine de bu adami ne kadar boyle cekebilirsin?
Ayrica simdi gun icinde sana yazmak istemeyen adam dusun bakalim bir yastiga bas koymak ister mi her gun ayni eve girmek ister mi acaba? Hic sanmiyorum.
Siz daha sevgilisiniz ya SEVGILI. Hani kocan degil ki nasil olsa aksam gorusuyoruz desen. Bir de uzaktaymis off of bu iliski bitmek uzere haberin yok.

artık arkadaşlarıma anlatmaktan yoruldum biraz da burda dert yanıcam kusura bakmayın kızlar :KK70:

ya bu sevgilim artık iyice sinirlerimi bozuyo ona daha bişey demeden size yazmak istedim biz genel olarak çok msjlaşan bi çift değiliz yani öyle her dk konuşmayız araşırız genelde. ve şu huyu var mesela bana bişey yazıyo tak çıkıyo taa artık 3-5 saat girmiyor. sonra ben cevap verdiğim konuya bişey demiyo aradan tabi saat geçiyo başka bi şekilde napıyosun sevgilim falan yapıyo. ufak gibi görünsede inanın çok sinir bozucu bi durum. az öncede günaydın demiş taa akşama konuşuruz artık ya da ararsa. ya bazen bütün gün girmediği oluyo hep te bana yazdığı saat. yoğun falan sancaksınız da değil yani öğrenci zaten son sınıf su an ailesinin yanında keşan'da tatil diye. ama hep böyleydi yani. bi keresinde dedim bu ne ya aradan kaç saat geçmiş neredesin sen bana diyoki ya işte iftar yaptık sonra arkadaşlarla oturduk poyraz karayele falan baktım yeni girdim diyo ama bütün gün o teli eline almadığına inandıramaz yani beni yuh derim

Üzgünüm ama değişmiycek ya katlanıcaksın buna ya da ayrılacaksın en iyisi onun yaptığı gibi yapmak ama biz kadınlar sabredemiyoruz en çok ordan kaybediyoruz zaten saatlerce ulaşamasın bi kaça kere sana bak nasıl tutuşuyor hatta bi kaç gün olsa daha da süper olur :)

varlığınla yokluğun çok farketmiyor. neden sevgilisiniz? arada sevgi olduğunu sanmıyorum.

Allahım korusun başına bir iş gelse en son o öğrenecek yani?
Bana göre komik değil,tabii herkesi hayat görüşü farklı.
Bana göre de hiç komik değil. Çok sinir bozucu ve çok itici bir durum. Çünkü aynı durumdan bende çok kavgalar ettim en sonunda bıktım artık ve bitirdim. Bu resmen umursamazlık ya ilgisizlik. Kendimi tek başına kalmış hissederdim. Tıpatıp aynı durum, bı an ben yazdım sandım bu konuyu @zz1905 ha bu arada ayrıldıgımzda bu durumu sordum görmüyormuydunda cevap vermedin saatlerce dedim. Ve itiraf etti görüyormus beyefendi ama o an yazmak istemiyormus (5saat geçtikten sonra) , nasıl olsa ben hep onu beklermişim ben hep onun yanındaymişim o an Arkadaslari varmiş filan :ukala:

ilgisiz erkek türü ya katlanıcaksn yada gercekten senınle ılgılenen deger veren birini bulucaksn. secım senın

Eger gün icinde uzuuum telefon konusmalariniz varsa mesajda bu kadar seyreknolmasi anormal degil. Biz bir kac saat konusuruz mesajla baya araliklarla yazariz. Uyku saatlerimiz tutmuyor ders saatlerimiz tutmuyor bizim, mesaji da sevmiyoruz :)

artık arkadaşlarıma anlatmaktan yoruldum biraz da burda dert yanıcam kusura bakmayın kızlar :KK70:

ya bu sevgilim artık iyice sinirlerimi bozuyo ona daha bişey demeden size yazmak istedim biz genel olarak çok msjlaşan bi çift değiliz yani öyle her dk konuşmayız araşırız genelde. ve şu huyu var mesela bana bişey yazıyo tak çıkıyo taa artık 3-5 saat girmiyor. sonra ben cevap verdiğim konuya bişey demiyo aradan tabi saat geçiyo başka bi şekilde napıyosun sevgilim falan yapıyo. ufak gibi görünsede inanın çok sinir bozucu bi durum. az öncede günaydın demiş taa akşama konuşuruz artık ya da ararsa. ya bazen bütün gün girmediği oluyo hep te bana yazdığı saat. yoğun falan sancaksınız da değil yani öğrenci zaten son sınıf su an ailesinin yanında keşan'da tatil diye. ama hep böyleydi yani. bi keresinde dedim bu ne ya aradan kaç saat geçmiş neredesin sen bana diyoki ya işte iftar yaptık sonra arkadaşlarla oturduk poyraz karayele falan baktım yeni girdim diyo ama bütün gün o teli eline almadığına inandıramaz yani beni yuh derim
İçmiştir o :) Ramazan gelmez bizim oralara Can'ım hovardalık değilde arkadaşlarıyla takılıyordur kesin içki girmiştir sizin muhabbetin arasına

Back
X