• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç cevap veren sevgili

Huzura katiliyorum canim sen cepte olan olduğun için sana yazmasada olur gunahini almiyim ama arkimin bi sevgilisi vardi ayni bunun gibiydi arkimde sikmiyim üstüne gitmiyim derdi günde bir iki msj ya var ya yok bi gece benim zorumla aradi teli meşgul saat gecenin ikisi neyse uzatmiyim uzun caba ve hafiyeligimizin sonunda adamin harem kurduğunu öğrendik oysa yanyana cok mutlulardi bu adamdan bi cacik olmaz

bu konuda konuşmayı hiç denediniz mi?
bana bu durumu kabullenmişsiniz veya ona hiç yansıtmamışsınız gibi geldi :KK51:

nasıl görüşsün kü şuan keşanda zaten ailesi de yeni taşındı orda tanıdığı kimse yok. son görülmesi sürekli benimle konuştuğu saat. bilemiyorum hadi tamam diyelim kanıtım olmadanda konuştuğum zaman konuyu buraya bağlamak istemiyorum. hani ne şekilde konuşayım
Eeee çok basit.
Açık açık söyle.
Normal mi senin beni bu kadar umursamaman diye?
Ben olsam sormam bile gerçi.

Nasıl eminsin mesela anlatsana biraz. O bir kaç saatlik araliklarda başka kızlara yazmadigi ne malum ?
emin olmak istiyorum aslında. inanmak istiyorum belki de sırf whasapp son görülmesi kafamı karıştırıyor hep mi bana yazar çıkar kiminle konuşsun bu diyorum face de de yok hiç 10 saat önce girilmiş falan oluyo hep. sürekli 101 oynuyo ama yoksaaa ! :S:S :)

Tipik ilgisiz. Hani benim eşimde sevgiliyken sürekli aramazdı ama bilirdim ki işleri yoğun. Akşamlarını tamamen bana ayırırdı. Seninki daha fena. Birde hani sdc tatildeyken böyle olsa derdim ki arkadaşlarıyla takılıyor, fırsat bulamıyor. Ama hep böyleyse ilgisiz.

sevgilinin kız versiyonu benim sanırım :D ben de öyle yazışmayı fazla muhabbeti uzaktan sevmem yüz yüze zaten konusuyoruz ne gerek var :D

evet çok nadir konuştum

bu durumda olsam ben hiç mi aklına gelmiyorum gün içerisinde diye bin kere söylerdim adama. mantıklı değil yani bişey sorup sonra sorduğunu unutup koca gün hiçbişey yazmaması. bi de 101 oynuyor diyorsunuz, demek ki ilgisinde ve sevgisinde bir eksiklik var o_O

sevgilinin kız versiyonu benim sanırım :KK70: ben de öyle yazışmayı fazla muhabbeti uzaktan sevmem yüz yüze zaten konusuyoruz ne gerek var :KK70:
ya bende zaten istemem öyle her dk :) ama sadece merak ediyorum neden diye başkası mı var olsa da nerden konuscak diye

emin olmak istiyorum aslında. inanmak istiyorum belki de sırf whasapp son görülmesi kafamı karıştırıyor hep mi bana yazar çıkar kiminle konuşsun bu diyorum face de de yok hiç 10 saat önce girilmiş falan oluyo hep. sürekli 101 oynuyo ama yoksaaa ! :S:S :)
Canım sen şaka misin ya ? Sahte facebook hesabı alabilir,sms üzerinden konuşabilir,bir sürü sohbet uygulamasi var onları kullanabilir, kendine başka bir telefon almıştır onu kullaniyodur...Var da var yani. Adamı yatakta bassan ''ama vatsap son görülmesi...'' diyecek gibi bi halin var. Saf olunur da bu kadar da olunmaz. Kusura bakma ama seninki safliktan çıkmış yani artık.

Sadece whatsapptanmi konuşulur sms diye bişey var ya da birsürü başka whatsapp tarzı programlar

bu durumda olsam ben hiç mi aklına gelmiyorum gün içerisinde diye bin kere söylerdim adama. mantıklı değil yani bişey sorup sonra sorduğunu unutup koca gün hiçbişey yazmaması. bi de 101 oynuyor diyorsunuz, demek ki ilgisinde ve sevgisinde bir eksiklik var o_O
arıyorum seni yazıyorum dicek biliyorum ben

umrunda değilsin özlemiyor sevmiyor sadece varsın hayatında heyecanı yok aşkı yok.. net yani biz eşimle bile mesajlaşır konuşuruz hala gün içinde çok garip.. bir de yeni girdim demiş ya sanki eski zamanlarda msn vardı ona girer ya onun gibi

Canım sen şaka misin ya ? Sahte facebook hesabı alabilir,sms üzerinden konuşabilir,bir sürü sohbet uygulamasi var onları kullanabilir, kendine başka bir telefon almıştır onu kullaniyodur...Var da var yani. Adamı yatakta bassan ''ama vatsap son görülmesi...'' diyecek gibi bi halin var. Saf olunur da bu kadar da olunmaz. Kusura bakma ama seninki safliktan çıkmış yani artık.
napıcam nasıl konuscam ona da akıl versen ya

arıyorum seni yazıyorum dicek biliyorum ben

iyi de o arıyorum yazıyorum diyecek olsa bile sen de aramıyor ve yazmıyor diyorsun. demek ki öyle dese bile doğruyu dememiş olacak, sen de hayır aramıyorsun yazmıyorsun diyeceksin ve daha fazlasını isteyeceksin.

Hayal ettim de çok sıkıcı... Adam işe filan girse mazallah, tamamen unutur seni. Öğrenci adamın boş vakti çoktur.

Bence var bir haller bu ilişkide. Çok üzerine düşme, bakalım panikliyor mu, seni kaybetmekten korkuyor mu?

Çünkü bu kadar umursamazlık, benim için çok kötü ve monoton ;)

napıcam nasıl konuscam ona da akıl versen ya
Ortada somut bi delil olmasa bile bence bariz aldatiliyosun. Konuşmaya kalksan bile bu adam seni umursamaz. Bitirmeye kararliysan aradığında açma mesaj filan atma bakalım ne yapacak. Yada okkali bi ayrılık konuşması yap. Itiraz ederse o zaman nasil bi iliski istedigini anlatirsin. (Tabi bu surede gozun hep ustunde olacak) Kem küm ederse bas kıcına tekmeyi.

Back
X