Ama referans değeri neden 0-5Bugün kan verdim Betahcg 176 cıktı :)
En kısa sürede olur insallah senin de. Ben beklenen adetten bir gün önce evde test yaptım çok az silik çıktı. Bugün de adetin normalde 2. Günü olmasıngerekiyordu bugün kan verdimYaa valla kendim kadar çok sevindim inşallah sağlikli gebelik geçirir kucağına alırsınbenim için de dua edin lütfen adetime 2 gün var ne zaman kan vereyim sence abla, sen adetin kaçıncı günü verdin
Gebe olmayanlar içim belirlenen değer o sanıyorum kiAma referans değeri neden 0-5
İnsan belirti okuyunca hemen psikolojik olsa gerek aaa bu bende de var diyorEn kısa sürede olur insallah senin de. Ben beklenen adetten bir gün önce evde test yaptım çok az silik çıktı. Bugün de adetin normalde 2. Günü olmasıngerekiyordu bugün kan verdimbelirtilerim adetten 1-2 gün önce göğüs hassasiyetiydi sadece adetin ilk günü mide ekşimesi ve kramplar seklinde oldu özellikle dün gece
Evet bende öyle biliyorum ama sizde öyle yazmasına şaşordımGebe olmayanlar içim belirlenen değer o sanıyorum ki
İnşallahh olur yaİnsan belirti okuyunca hemen psikolojik olsa gerek aaa bu bende de var diyorbu sefer demiycem inşallah banada nasip olur
Benimde 1. Günü bir uygulamaya göre gecikmenin bakalım kan verdim inşallah hayırlı sonuç alırım dua edin banaaEn kısa sürede olur insallah senin de. Ben beklenen adetten bir gün önce evde test yaptım çok az silik çıktı. Bugün de adetin normalde 2. Günü olmasıngerekiyordu bugün kan verdimbelirtilerim adetten 1-2 gün önce göğüs hassasiyetiydi sadece adetin ilk günü mide ekşimesi ve kramplar seklinde oldu özellikle dün gece
Hadi insalllah vardıır allahımm aminnBenimde 1. Günü bir uygulamaya göre gecikmenin bakalım kan verdim inşallah hayırlı sonuç alırım dua edin banaa
Hadi inşallah abla hayır'lı güzel haberini ver bizeBenimde 1. Günü bir uygulamaya göre gecikmenin bakalım kan verdim inşallah hayırlı sonuç alırım dua edin banaa
Yaaa maşallah çok sevindim darısı bize dua edermisin hepimize ve dün leke geldi adet oluyorum sandım bugün test almaya gittim ve yapacam şimdiBugün kan verdim Betahcg 176 cıktı :)
Ayyy inşallah güzel haberler ver kız bize umut ol bende şimdi yapacam eczaneye gittim yeni bı kit cikmis kan alinarak yapılıyor almadım ama araştırıp olmassam AlaçamBenimde 1. Günü bir uygulamaya göre gecikmenin bakalım kan verdim inşallah hayırlı sonuç alırım dua edin banaa
Banada yardim edin lütfen ben burada yeniyim bende kloven sonra iğne kullandım adetim 1 güne gece erken gebelik testi yaptım ama şuan kan verdim gebelik çıkmadı günüm 1 hafta geçiyor belirtiler de var ama ne yapmam lazimCanim stres yapma gecikme olunca test önemli değil her eczane farklı marka satıyor. Hepsini tek tek sorgulayamayiz . Varsa gecikme önemli en doğrusu ozaman çıkar sonra kanda bakılır . Yorumlara bakıyorum hep bir test markası saçmalığı.
Banada yardim edin lütfen ben burada yeniyim bende kloven sonra iğne kullandım adetim 1 güne gece erken gebelik testi yaptım ama şuan kan verdim gebelik çıkmadı günüm 1 hafta geçiyor belirtiler de var ama ne yapmam lazim
Abla çok düşük ama inşallah yenidir geç döllenmedir zaten normalde de adet günü 5-50 arası çıkar sonra yükselir sakın stres yapma 2 gün sonra yine verKızlar bi bakın hele
Bi kişide adeti geçmesine rağmen kan negatif çıkmış iki hafta sonra yükselmiş, yani adet gelmediği sürece umut vardır inşallahBanada yardim edin lütfen ben burada yeniyim bende kloven sonra iğne kullandım adetim 1 güne gece erken gebelik testi yaptım ama şuan kan verdim gebelik çıkmadı günüm 1 hafta geçiyor belirtiler de var ama ne yapmam lazim
Kızlar bi bakın hele
Ayyy yanlış anlama aşkım da bu tarz yorumşar insanların en mıtlu en şaşkın ve en gergin anlarında sinirlerini aşırı bozuyır. Bana yazdın. Bir daha bence kimseye yazma. Ben bu tarz durumlarda sessiz kalıyorum üzülmesinler diye. Bende farkındayım düşük bi değer olduğunun. Sağol teşekkür ederm.Gebelik çok düşük görünüyor takip et canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?