Geç çıkan ikinci silik çizgi

Yaa valla kendim kadar çok sevindim inşallah sağlikli gebelik geçirir kucağına alırsınbenim için de dua edin lütfen adetime 2 gün var ne zaman kan vereyim sence abla, sen adetin kaçıncı günü verdin
En kısa sürede olur insallah senin de. Ben beklenen adetten bir gün önce evde test yaptım çok az silik çıktı. Bugün de adetin normalde 2. Günü olmasıngerekiyordu bugün kan verdim belirtilerim adetten 1-2 gün önce göğüs hassasiyetiydi sadece adetin ilk günü mide ekşimesi ve kramplar seklinde oldu özellikle dün gece

İnsan belirti okuyunca hemen psikolojik olsa gerek aaa bu bende de var diyor bu sefer demiycem inşallah banada nasip olur

Benimde 1. Günü bir uygulamaya göre gecikmenin bakalım kan verdim inşallah hayırlı sonuç alırım dua edin banaa

Benimde 1. Günü bir uygulamaya göre gecikmenin bakalım kan verdim inşallah hayırlı sonuç alırım dua edin banaa
Ayyy inşallah güzel haberler ver kız bize umut ol bende şimdi yapacam eczaneye gittim yeni bı kit cikmis kan alinarak yapılıyor almadım ama araştırıp olmassam Alaçam

Banada yardim edin lütfen ben burada yeniyim bende kloven sonra iğne kullandım adetim 1 güne gece erken gebelik testi yaptım ama şuan kan verdim gebelik çıkmadı günüm 1 hafta geçiyor belirtiler de var ama ne yapmam lazim

Bi kişide adeti geçmesine rağmen kan negatif çıkmış iki hafta sonra yükselmiş, yani adet gelmediği sürece umut vardır inşallah

Bende vajinal yolla keseyi gördüm az önce 4 mm 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktor folik asit ihmal etme dedi umarım sağlıkli olur

Gebelik çok düşük görünüyor takip et canim
Ayyy yanlış anlama aşkım da bu tarz yorumşar insanların en mıtlu en şaşkın ve en gergin anlarında sinirlerini aşırı bozuyır. Bana yazdın. Bir daha bence kimseye yazma. Ben bu tarz durumlarda sessiz kalıyorum üzülmesinler diye. Bende farkındayım düşük bi değer olduğunun. Sağol teşekkür ederm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…