Bende benzer durumdayım kardeşin kardeşine ettiği dua kabul olur derler dualarda buluşalım inşallahKan vermeye korkuyorum inşallah vardır 1,5 yıldır istiyorum olmuyor bugün adet günüm pembe leke gördüm
Böyle mi2 çocuğumdada hissettim hamile olduğumu reglime 1 gün vardı test yapmıştım aşırı silikti ikinci cizgi ama pozitiff
Benimki birazcık daha belliydi ama inşallah pozitif haberler alırsınızBöyle mibenimde reglime 1 gün kaldı dün gece ve bu sabahın testleri
Testi nadıl açtınızBöyle mibenimde reglime 1 gün kaldı dün gece ve bu sabahın testleri
Benim pek bilgim yok umarım olması şart olan bişey değildir bende olmadı çünkü hala bekliyorum günümüKızlar yerleşme kanaması nasıl olur benimki ilk pembe bikaç leke geldi ped taktım koyu kahverengi gelmiş az şekilde lavaboya gittim peçeteye bişi gelmedi hafif kasık ağrılarım oluyor adete girecek gibi
Bugün tekrarladım canım testleri yine silik nir şekilde çıktı farklı markadan 2 test, yarın sabah tekrar test yapacağım eğer aynı şekilde olursa arttık kan vereceğimEğer öyleyse vardır inşallahkan testi verin sonucunuzu bizimle de paylaşırmısınız
Evet abla belli oluyorBugün tekrarladım canım testleri yine silik nir şekilde çıktı farklı markadan 2 test, yarın sabah tekrar test yapacağım eğer aynı şekilde olursa arttık kan vereceğimbelli oluyor mu bilmiyorum ama bugün yaptığım testleri de paylaştım
İnsallah canım teşekkür ederimEvet abla belli oluyorinşallah kanda ve ultrasonda da güzel sonuç alırsıb
Kenarından shshshshTesti nadıl açtınız
Peceteye silince geliyor pembe renk adete 2 3 gün kala yada 1 hafta önce oluyor kahverengi son ondan sonra devam etmiyor lekelenme tarzında geliyor çok yoğun şekilde degilKızlar yerleşme kanaması nasıl olur benimki ilk pembe bikaç leke geldi ped taktım koyu kahverengi gelmiş az şekilde lavaboya gittim peçeteye bişi gelmedi hafif kasık ağrılarım oluyor adete girecek gibi
Çizgiyi gördüm inşallah gebelik vardır rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallahBöyle mibenimde reglime 1 gün kaldı dün gece ve bu sabahın testleri
Şimdi benimki ne oluyor ben tam anlayamadım inşallah vardır 1,5 yıldır çok istiyorumPeceteye silince geliyor pembe renk adete 2 3 gün kala yada 1 hafta önce oluyor kahverengi son ondan sonra devam etmiyor lekelenme tarzında geliyor çok yoğun şekilde degil
Dün akşam 8-11-1 saatlerinde 3 test yaptım 8-11 awox 1 predictor early 5-6 dakika içerisinde silik çizgileri gördüm. Sabah tekrarladım 7 deÇizgiyi gördüm inşallah gebelik vardır rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Kırmızı gelmediği sürece zaten adetini biliyorsundur yoğun olmadığı sürece lekelenme şeklinde devam ederse Umut var demektir 2 gebeliğimde de yaşadığım için biliyorum 2 gün surmuyor lekelenme bitiyorKızlar yerleşme kanaması nasıl olur benimki ilk pembe bikaç leke geldi ped taktım koyu kahverengi gelmiş az şekilde lavaboya gittim peçeteye bişi gelmedi hafif kasık ağrılarım oluyor adete girecek gibi
Oyyy rabbim nasip etsin inşallahŞimdi benimki ne oluyor ben tam anlayamadım inşallah vardır 1,5 yıldır çok istiyorum
Ayyy bu ben yapma yeter ama bence var ya üst üste yaptığın için silik olur idrarı uzun tutmadigin için artık ilk idrarla yap artık benim bugün adet günüm ve olmadım test yapmıyorum kendimi durduruyorum evde test olsa durmam yok o yüzden rahatimDün akşam 8-11-1 saatlerinde 3 test yaptım 8-11 awox 1 predictor early 5-6 dakika içerisinde silik çizgileri gördüm. Sabah tekrarladım 7 deyine aynı inşallah gebelik vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?