Geç çıkan ikinci silik çizgi

2 çocuğumdada hissettim hamile olduğumu reglime 1 gün vardı test yapmıştım aşırı silikti ikinci cizgi ama pozitiff
Böyle mi benimde reglime 1 gün kaldı dün gece ve bu sabahın testleri

Eklentiler

• IMG_8323.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_8263.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_8319.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_8267.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar yerleşme kanaması nasıl olur benimki ilk pembe bikaç leke geldi ped taktım koyu kahverengi gelmiş az şekilde lavaboya gittim peçeteye bişi gelmedi hafif kasık ağrılarım oluyor adete girecek gibi

Kızlar yerleşme kanaması nasıl olur benimki ilk pembe bikaç leke geldi ped taktım koyu kahverengi gelmiş az şekilde lavaboya gittim peçeteye bişi gelmedi hafif kasık ağrılarım oluyor adete girecek gibi
Benim pek bilgim yok umarım olması şart olan bişey değildir bende olmadı çünkü hala bekliyorum günümü

Eğer öyleyse vardır inşallah kan testi verin sonucunuzu bizimle de paylaşırmısınız
Bugün tekrarladım canım testleri yine silik nir şekilde çıktı farklı markadan 2 test, yarın sabah tekrar test yapacağım eğer aynı şekilde olursa arttık kan vereceğim belli oluyor mu bilmiyorum ama bugün yaptığım testleri de paylaştım

Eklentiler

• IMG_8709.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_8694.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 15
Evet abla belli oluyor inşallah kanda ve ultrasonda da güzel sonuç alırsıb

Peceteye silince geliyor pembe renk adete 2 3 gün kala yada 1 hafta önce oluyor kahverengi son ondan sonra devam etmiyor lekelenme tarzında geliyor çok yoğun şekilde degil

Peceteye silince geliyor pembe renk adete 2 3 gün kala yada 1 hafta önce oluyor kahverengi son ondan sonra devam etmiyor lekelenme tarzında geliyor çok yoğun şekilde degil
Şimdi benimki ne oluyor ben tam anlayamadım inşallah vardır 1,5 yıldır çok istiyorum

Çizgiyi gördüm inşallah gebelik vardır rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Dün akşam 8-11-1 saatlerinde 3 test yaptım 8-11 awox 1 predictor early 5-6 dakika içerisinde silik çizgileri gördüm. Sabah tekrarladım 7 de yine aynı inşallah gebelik vardır

Kırmızı gelmediği sürece zaten adetini biliyorsundur yoğun olmadığı sürece lekelenme şeklinde devam ederse Umut var demektir 2 gebeliğimde de yaşadığım için biliyorum 2 gün surmuyor lekelenme bitiyor

Dün akşam 8-11-1 saatlerinde 3 test yaptım 8-11 awox 1 predictor early 5-6 dakika içerisinde silik çizgileri gördüm. Sabah tekrarladım 7 de yine aynı inşallah gebelik vardır
Ayyy bu ben yapma yeter ama bence var ya üst üste yaptığın için silik olur idrarı uzun tutmadigin için artık ilk idrarla yap artık benim bugün adet günüm ve olmadım test yapmıyorum kendimi durduruyorum evde test olsa durmam yok o yüzden rahatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…