- 7 Aralık 2022
- 86
- 7
- 6
- 23
- Konu Sahibi gorkemucar
-
Bende lekelenme olmadı ama inanılmaz ağrım oldu 2 saat falan sürdüYarın kan ver en iyisi benimde bugün beşinci gecikmem sabah kan lekesi oldu pembe çok kötü göbek altım ağrıdı zor dayandım ne oldu anlamadım âdetlerimde bile ağrı olmaz hic
Yarım saat sürdü ama sanki ölecek gibi oldum karın altından dizlerime kadar ağırdı hareket edemedim inşallah sende oluşmaz bebek haberini erkenden alirsinBende lekelenme olmadı ama inanılmaz ağrım oldu 2 saat falan sürdü
Evet ya aynısı bende de oldu çok kötüydüYarım saat sürdü ama sanki ölecek gibi oldum karın altından dizlerime kadar ağırdı hareket edemedim inşallah sende oluşmaz bebek haberini erkenden alirsin
iyiki leke olmamış bende neden oldu anlamadimEvet ya aynısı bende de oldu çok kötüydü
Lekz olması iyi bi şey aslındaiyiki leke olmamış bende neden oldu anlamadim
Neden kiLekz olması iyi bi şey aslında
Neden ki
Sanmam biraz çok üstüne görme diye bir şey var halk arasında ama oda nasıl tam olarak bilmiyorumEğer hamileyseniz bebeğin yerleştiğini gösterir bu kanama
Benim dediğim üstüne görme zatenSanmam biraz çok üstüne görme diye bir şey var halk arasında ama oda nasıl tam olarak bilmiyorum
Bende biraz fazla ama üstüne görme nasıl oluyor tam olarak ben bilmiyorumBenim dediğim üstüne görme zaten
Pembemsi yada kahverengi şeklinde az miktarda kanama olması az önce bana da olduBende biraz fazla ama üstüne görme nasıl oluyor tam olarak ben bilmiyorum
Ya biraz önce lavaboya gittim kan lekesi pembelik değilde foto ekliyorum şeffaf şu içinde böyle bir renkte akıntı gelmiş anlamadim kiPembemsi yada kahverengi şeklinde az miktarda kanama olması az önce bana da oldu
Kusura bakma özür dileyerekten böyle fotodaki gibi inşallah senin gebeliktir ya
Pembemsi yada kahverengi şeklinde az miktarda kanama olması az önce bana da oldu
Bilen biri olsa sorsak sanırım doktor tek çare benim ki ilk pembeydi sonra o yarim saatlik yoğun ağrıdan sonra peçete doldurur kırmızı geldi sonra da bu belirsizlik bu ay beni çok yordu yeminleBenimki de buna benzerdi ama daha pembeydi
Sen sanırım regl olucaksınBilen biri olsa sorsak sanırım doktor tek çare benim ki ilk pembeydi sonra o yarim saatlik yoğun ağrıdan sonra peçete doldurur kırmızı geldi sonra da bu belirsizlik bu ay beni çok yordu yeminle
Inşallah öyledir rahatlarım ama bu fotodaki gibi birseyi hiçbir adetimde görmedim ve her adetim ilk bir saatten sonra yoğun gelmeye başlardı kırmızılık yoğunluk geçip böyle bir akinti ilk kez olduSen sanırım regl olucaksın
Şuan benim de çok garip kanamalarım var hiç bir fikrim yokInşallah öyledir rahatlarım ama bu fotodaki gibi birseyi hiçbir adetimde görmedim ve her adetim ilk bir saatten sonra yoğun gelmeye başlardı kırmızılık yoğunluk geçip böyle bir akinti ilk kez oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?