- Konu Sahibi gorkemucar
-
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bu ay olur sevinirsinNegatifmiş
İnşallah moralim çok bozuldu ama sağlık olsunHakkında hayırlısı olsun inşallah bu ay olur sevinirsin
Ovulasyon testi var kullanıyor musun ben bu ay aldım onlardan en sağlamı o şekilde sanırım birde gebe kalmadan kadın doğuma kontrole girmediysen git değerlerine baksın folik asit felan de başlıyor her şey normalse daha sağlıklı gebelik geçirmiş olursun enfeksiyon mantar gibi şeyler olursa hamilelikte ugrasirsinİnşallah moralim çok bozuldu ama sağlık olsun
Ovulasyon testi nasıl bir şey hiç kullanmadımOvulasyon testi var kullanıyor musun ben bu ay aldım onlardan en sağlamı o şekilde sanırım birde gebe kalmadan kadın doğuma kontrole girmediysen git değerlerine baksın folik asit felan de başlıyor her şey normalse daha sağlıklı gebelik geçirmiş olursun enfeksiyon mantar gibi şeyler olursa hamilelikte ugrasirsin
N 11 den aldım ben içinde 50 adet var beş tane de gebelik testi hediyesi vardı idrarla yapılan gebelik kaset testinin aynisi şekil olarak günlük yapıyorsun iki çizgide koyu kirmizi çıktığında yumurtlama günün olmuş oluyor o günü ve sonraki üç günü ilişki ile değerlendiriyorsun üzerine LH yaziyorOvulasyon testi nasıl bir şey hiç kullanmadım
Ne kadar fiyatı eczanelerde var mı acabaN 11 den aldım ben içinde 50 adet var beş tane de gebelik testi hediyesi vardı idrarla yapılan gebelik kaset testinin aynisi şekil olarak günlük yapıyorsun iki çizgide koyu kirmizi çıktığında yumurtlama günün olmuş oluyor o günü ve sonraki üç günü ilişki ile değerlendiriyorsun üzerine LH yaziyor
Eczanede var ama alma ben bir gun akşama kadar dolaştım ildeki eczaneleri hep içind E beş tane olan satıyorlar ve yan yana olanlar dahil 95 ,80,45,75 gibi farklı fiyatlar söylüyorlar üstelik aynı marka en son netten aldımNe kadar fiyatı eczanelerde var mı acaba
Almam lazım benimde güzel bir şeyEczanede var ama alma ben bir gun akşama kadar dolaştım ildeki eczaneleri hep içind E beş tane olan satıyorlar ve yan yana olanlar dahil 95 ,80,45,75 gibi farklı fiyatlar söylüyorlar üstelik aynı marka en son netten aldım
Kaçıncı gününüzde kan testi yaptınız ve negatif çıktı acabaAlmam lazım benimde güzel bir şey
Bencede al daha net bilgin olur boşuna denememiş olursun gebelik istiyonAlmam lazım benimde güzel bir şey
Sizin son durumunuz nedir acaba, adet oldunuz muBencede al daha net bilgin olur boşuna denememiş olursun gebelik istiyon
Bencede al daha net bilgin olur boşunaAlmam lazım benimde güzel bir şey
5. Gecikmemde leke 6. Da adet olduSizin son durumunuz nedir acaba, adet oldunuz mu
Sizin son durumunuz nedir acaba, adet oldunuz mu
Evet maleseffffSizin son durumunuz nedir acaba, adet oldunuz mu
Benim de sizin gönderdiğiniz fotodaki gibi akıntı olmuştu da o yüzden sordum. Benim de gecikmenin 13.gunu hala adet olamadimBencede al daha net bilgin olur boşuna
5. Gecikmemde leke 6. Da adet oldu
Umarım hakkınızda en doğru zamanda en sağlıklı şekilde bebisinizi alırsınız kucağınıza. Üzülmeyin lütfen, en doğru zamanda gelecektirEvet maleseffff
İnşallah Allah herkese nasip etsin moral bozukluğu yaşıyorum ama nasip değilmiş demek kiUmarım hakkınızda en doğru zamanda en sağlıklı şekilde bebisinizi alırsınız kucağınıza. Üzülmeyin lütfen, en doğru zamanda gelecektir
En güzel zamanda en güzel şekilde hamile kalırsınız umarım. Evet hayal kırıklığı yaşamak çok zor ama inanın en doğru zamanı bekliyordur. En kısa sürede hamile kalırsınız umarimİnşallah Allah herkese nasip etsin moral bozukluğu yaşıyorum ama nasip değilmiş demek ki
İnşallah çok teşekkür ederim darısı senin de başına umarım güzel bi hamilelik geçirirsinEn güzel zamanda en güzel şekilde hamile kalırsınız umarım. Evet hayal kırıklığı yaşamak çok zor ama inanın en doğru zamanı bekliyordur. En kısa sürede hamile kalırsınız umarim
Test yaptınız miBenim de sizin gönderdiğiniz fotodaki gibi akıntı olmuştu da o yüzden sordum. Benim de gecikmenin 13.gunu hala adet olamadim
Evet 3 idrar test 2 de kan testi yaptırdım. Hepsi negatif. En son testi de bugün sabah yaptım hatta idrar testini. Yani bugün sabah 13.gun ve negatif çıktı.Test yaptınız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?