Geç döllenme olabilir mi??

İnşallah moralim çok bozuldu ama sağlık olsun
Ovulasyon testi var kullanıyor musun ben bu ay aldım onlardan en sağlamı o şekilde sanırım birde gebe kalmadan kadın doğuma kontrole girmediysen git değerlerine baksın folik asit felan de başlıyor her şey normalse daha sağlıklı gebelik geçirmiş olursun enfeksiyon mantar gibi şeyler olursa hamilelikte ugrasirsin

Ovulasyon testi nasıl bir şey hiç kullanmadım

Ovulasyon testi nasıl bir şey hiç kullanmadım
N 11 den aldım ben içinde 50 adet var beş tane de gebelik testi hediyesi vardı idrarla yapılan gebelik kaset testinin aynisi şekil olarak günlük yapıyorsun iki çizgide koyu kirmizi çıktığında yumurtlama günün olmuş oluyor o günü ve sonraki üç günü ilişki ile değerlendiriyorsun üzerine LH yaziyor

Ne kadar fiyatı eczanelerde var mı acaba

Ne kadar fiyatı eczanelerde var mı acaba
Eczanede var ama alma ben bir gun akşama kadar dolaştım ildeki eczaneleri hep içind E beş tane olan satıyorlar ve yan yana olanlar dahil 95 ,80,45,75 gibi farklı fiyatlar söylüyorlar üstelik aynı marka en son netten aldım

Almam lazım benimde güzel bir şey

İnşallah Allah herkese nasip etsin moral bozukluğu yaşıyorum ama nasip değilmiş demek ki
En güzel zamanda en güzel şekilde hamile kalırsınız umarım. Evet hayal kırıklığı yaşamak çok zor ama inanın en doğru zamanı bekliyordur. En kısa sürede hamile kalırsınız umarim

En güzel zamanda en güzel şekilde hamile kalırsınız umarım. Evet hayal kırıklığı yaşamak çok zor ama inanın en doğru zamanı bekliyordur. En kısa sürede hamile kalırsınız umarim
İnşallah çok teşekkür ederim darısı senin de başına umarım güzel bi hamilelik geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…