- Konu Sahibi gorkemucar
-
Öyleyse bir doktora görünün enfeksiyon felan da gecikmeye sebep olabiliyormusEvet 3 idrar test 2 de kan testi yaptırdım. Hepsi negatif. En son testi de bugün sabah yaptım hatta idrar testini. Yani bugün sabah 13.gun ve negatif çıktı.
Kızlar çok tuhaf bir şey yaşıyorum hiç anlam veremiyorum ben şuan bana yardımcı olursanız sevinirimRandevu aldım en erken cumartesiye verdiler. Ya zaten cocuk düşünmüyordum, gecikince ben de şaşırdım. Umarım gebelik de yoktur. Geç dollenmede geç cikiyormus cunku
sorun nedirKızlar çok tuhaf bir şey yaşıyorum hiç anlam veremiyorum ben şuan bana yardımcı olursanız sevinirim
Reglim 10 gün gecikti 10.gun pıhtı şeklinde regl oldum ve o gün idrar testi yaptım pozitif çıktı aynı zamanda o gün kan da vermiştim 2 gün pıhtı şeklinde kanamam oldu daha sonra kahverengi leke şeklinde sızıntı tarzında lekelenmem oluyo yani kısacası adet mi oldum anlamadım beta hcg 2.30 çıkmıştısorun nedir
Doktora gittiniz mi ultrasonla baktırdınız mıReglim 10 gün gecikti 10.gun pıhtı şeklinde regl oldum ve o gün idrar testi yaptım pozitif çıktı aynı zamanda o gün kan da vermiştim 2 gün pıhtı şeklinde kanamam oldu daha sonra kahverengi leke şeklinde sızıntı tarzında lekelenmem oluyo yani kısacası adet mi oldum anlamadım beta hcg 2.30 çıkmıştı
Şuan hala lekelemeyin devm ediyor muReglim 10 gün gecikti 10.gun pıhtı şeklinde regl oldum ve o gün idrar testi yaptım pozitif çıktı aynı zamanda o gün kan da vermiştim 2 gün pıhtı şeklinde kanamam oldu daha sonra kahverengi leke şeklinde sızıntı tarzında lekelenmem oluyo yani kısacası adet mi oldum anlamadım beta hcg 2.30 çıkmıştı
EvetŞuan hala lekelemeyin devm ediyor mu
Şuan hala lekelemeyin devm ediyor mu
Yok randevu bulamıyorum malesefDoktora gittiniz mi ultrasonla baktırdınız mı
Hadi ya, benm geçen ayki reglim ilk kez 8 gün sürmüştü. İlk 3 gün normal regl kanaması vardi. Sonraki 5 gün hep kahve leke şeklindeydi. Ama cocuk beklemiyorduk zaten. Ama 8.gunden sonra kesilmişti. Bu arada benm hep pihtili ve parça şeklinde gelir genelde. Ama sizin normal mi bilemiyorum.Yok randevu bulamıyorum malesef
Benimde 10 gün geçikmem var hala olamadım adet 5. Gün gecikmem de testim 2.0 çıktı bakalım yarına randevu aldım ne diyecek doktor ama çok zor bir süreç bu gecikme olup hamile olmamak Allah hepimize yardım etsinYok randevu bulamıyorum malesef
Benm de bugün 16.gun. bugün kan testi negatif ve yarın randevum var.Benimde 10 gün geçikmem var hala olamadım adet 5. Gün gecikmem de testim 2.0 çıktı bakalım yarına randevu aldım ne diyecek doktor ama çok zor bir süreç bu gecikme olup hamile olmamak Allah hepimize yardım etsin
Daha öncede gecikmeleriniz oluyor muyduBenm de bugün 16.gun. bugün kan testi negatif ve yarın randevum var.
Hayır hiç olmazdı, hatta erken olduğu olurdu. Son 4 adetimin ikisi 20 günün altındaydı hattaDaha öncede gecikmeleriniz oluyor muydu
Benimde öyle oyüzden çok umutluydum hamileyim diye inşallah ciddi bi sorunumuz yokturHayır hiç olmazdı, hatta erken olduğu olurdu. Son 4 adetimin ikisi 20 günün altındaydı hatta
Neden umutluydum dediniz, regl mi oldunuzBenimde öyle oyüzden çok umutluydum hamileyim diye inşallah ciddi bi sorunumuz yoktur
Yok henüz olmadım ama bir hafta önceki testlerim negatif çıktı artık pozitif olmaz herhalde tekrar test yaptırmaktan da korkuyorumNeden umutluydum dediniz, regl mi oldunuz
Siz en son 5.gun test yapmışsınız. 5 gün geçmiş üstünden. Yarın doktora gidecekseniz sizden yine test isteyecektir. Ben de benden yarın ister diye hatta bugün yaptırdım yarın özelde yaptırmayim diye. Sizden de yarın ister. Belki de güzel haberi yarın duyarsınız insallahBenimde öyle oyüzden çok umutluydum hamileyim diye inşallah ciddi bi sorunumuz yoktur
Burada çok kişi 10., 15. Günde öğrenmiş ya da 1 hafta geçince.Yok henüz olmadım ama bir hafta önceki testlerim negatif çıktı artık pozitif olmaz herhalde tekrar test yaptırmaktan da korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?