Geç döllenme olabilir mi??

Randevu aldım en erken cumartesiye verdiler. Ya zaten cocuk düşünmüyordum, gecikince ben de şaşırdım. Umarım gebelik de yoktur. Geç dollenmede geç cikiyormus cunku

Randevu aldım en erken cumartesiye verdiler. Ya zaten cocuk düşünmüyordum, gecikince ben de şaşırdım. Umarım gebelik de yoktur. Geç dollenmede geç cikiyormus cunku
Kızlar çok tuhaf bir şey yaşıyorum hiç anlam veremiyorum ben şuan bana yardımcı olursanız sevinirim

Reglim 10 gün gecikti 10.gun pıhtı şeklinde regl oldum ve o gün idrar testi yaptım pozitif çıktı aynı zamanda o gün kan da vermiştim 2 gün pıhtı şeklinde kanamam oldu daha sonra kahverengi leke şeklinde sızıntı tarzında lekelenmem oluyo yani kısacası adet mi oldum anlamadım beta hcg 2.30 çıkmıştı

Doktora gittiniz mi ultrasonla baktırdınız mı

Şuan hala lekelemeyin devm ediyor mu

Yok randevu bulamıyorum malesef
Hadi ya, benm geçen ayki reglim ilk kez 8 gün sürmüştü. İlk 3 gün normal regl kanaması vardi. Sonraki 5 gün hep kahve leke şeklindeydi. Ama cocuk beklemiyorduk zaten. Ama 8.gunden sonra kesilmişti. Bu arada benm hep pihtili ve parça şeklinde gelir genelde. Ama sizin normal mi bilemiyorum.

Benimde öyle oyüzden çok umutluydum hamileyim diye inşallah ciddi bi sorunumuz yoktur
Siz en son 5.gun test yapmışsınız. 5 gün geçmiş üstünden. Yarın doktora gidecekseniz sizden yine test isteyecektir. Ben de benden yarın ister diye hatta bugün yaptırdım yarın özelde yaptırmayim diye. Sizden de yarın ister. Belki de güzel haberi yarın duyarsınız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…