- Konu Sahibi gorkemucar
-
Benim kanama durunca doktora kontrole gidecegimŞuan benim de çok garip kanamalarım var hiç bir fikrim yok
Ben regl oldum ama testim pozitif çıktıBen
Benim kanama durunca doktora kontrole gidecegim
Sağlıkla güzellikle gelsin inşallah o nasıl oldu çok sevindim kan testi mi pozitif evdeki idrar mi bakabilir miyimBen regl oldum ama testim pozitif çıktı
Iyi misiniz bir sorun yok de miBen regl oldum ama testim pozitif çıktı
Yani açıkçası hiç bi şey anlamadım hem idrar testi pozitif hem regl oluyorum ve pıhtı şeklinde geliyoIyi misiniz bir sorun yok de mi
Olabilir o üstüne görme diyorlar ya öyledir belki hangi testi yaptin geç dollenmedir üstüne goruyorsundur başka bir test yaparsa pozitifse dogrudur ya da en saglami kanYani açıkçası hiç bi şey anlamadım hem idrar testi pozitif hem regl oluyorum ve pıhtı şeklinde geliyo
Olabilir benim teyzem ilk oglunda pihtili 6 gun suren normal adet gordu uc ay hatta simdi bana da diyor olabilor bende gördüm adet geciktin vardirOlabilir o üstüne görme diyorlar ya öyledir belki hangi testi yaptin geç dollenmedir üstüne goruyorsundur başka bir test yaparsa pozitifse dogrudur ya da en saglami kan
İnşallah öyledir ya ben umudumu kesmek üzereyim artıkOlabilir benim teyzem ilk oglunda pihtili 6 gun suren normal adet gordu uc ay hatta simdi bana da diyor olabilor bende gördüm adet geciktin vardir
Inşallah ama olmasa bile ümidini kaybetme geç olsun güç olmasın erken olup üzücü şeyler olacağına hayırlı vaktinde sağlıklı olsun kaset testler kesin sonuç veriyor diyorlarİnşallah öyledir ya ben umudumu kesmek üzereyim artık
Hiç bilmiyorum valla ya moralim bozuldu bayaInşallah ama olmasa bile ümidini kaybetme geç olsun güç olmasın erken olup üzücü şeyler olacağına hayırlı vaktinde sağlıklı olsun kaset testler kesin sonuç veriyor diyorlar
Neden kan vermiyon pozitifte çıkmış en azından için rahatlarHiç bilmiyorum valla ya moralim bozuldu baya
Kızlar merhaba sonuclariniz ne oldu acaba benmds 7 günlük gecikmem var dün peceteye kahve kucuk küçük lekeler geldi ama 2 defa test yaptm bu 7 gün icinde ve negatif cıktı kahverenk lekeler gelnce de şaşırdım bugn yani salı 8 gün gecikme oluyor geç dollenme olabilirmi sizce kan da negatif gormekten korkyrum
Ben kan verdim sonucunu bekliyorum regl oldum ama testim pozitif çıktı hiç bi şey anlamadım açıkçasıŞuan bende aynıyım 8 Aralık adet günümdü test yapıyorum 2 gün arayla negatif çıkıyor lekenmelerde aynı dediğiniz gibi
Verdim de sonuç çıkmadı dahaNeden kan vermiyon pozitifte çıkmış en azından için rahatlar
Hâlâ mı kan cıkmadi☺Gerçekten çok yoruldum belirsizlikten ama ben eminim çıkmıyo deliricem yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?