Geç döllenme olabilir mi??

Yani açıkçası hiç bi şey anlamadım hem idrar testi pozitif hem regl oluyorum ve pıhtı şeklinde geliyo
Olabilir o üstüne görme diyorlar ya öyledir belki hangi testi yaptin geç dollenmedir üstüne goruyorsundur başka bir test yaparsa pozitifse dogrudur ya da en saglami kan

Olabilir o üstüne görme diyorlar ya öyledir belki hangi testi yaptin geç dollenmedir üstüne goruyorsundur başka bir test yaparsa pozitifse dogrudur ya da en saglami kan
Olabilir benim teyzem ilk oglunda pihtili 6 gun suren normal adet gordu uc ay hatta simdi bana da diyor olabilor bende gördüm adet geciktin vardir

Kızlar merhaba sonuclariniz ne oldu acaba benmds 7 günlük gecikmem var dün peceteye kahve kucuk küçük lekeler geldi ama 2 defa test yaptm bu 7 gün icinde ve negatif cıktı kahverenk lekeler gelnce de şaşırdım bugn yani salı 8 gün gecikme oluyor geç dollenme olabilirmi sizce kan da negatif gormekten korkyrum

Şuan bende aynıyım 8 Aralık adet günümdü test yapıyorum 2 gün arayla negatif çıkıyor lekenmelerde aynı dediğiniz gibi

Bende kan vericektm ama sabahtan beri wcye çıktıkça sarıya yakn renkte yoğun akıntı geliyor sanki regl olucak gibiyim ama bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…