Kizlar merhaba 13 şubat son adetim 6 mart korunmasız ilişki. İlişkiden 6 gün sonra benden açık.pembe 3 4 damla kan geldi 18 35 gün arasında olur adetim.2 gün önce. Kan verdim.beta hcg 0.100 dü erken mi verdim kanı acaba . Birde belim.de falan adet sancısı var böyle.olup hamile.olan varmi
Kizlar merhaba 13 şubat son adetim 6 mart korunmasız ilişki. İlişkiden 6 gün sonra benden açık.pembe 3 4 damla kan geldi 18 35 gün arasında olur adetim.2 gün önce. Kan verdim.beta hcg 0.100 dü erken mi verdim kanı acaba . Birde belim.de falan adet sancısı var böyle.olup hamile.olan va
Kizlar merhaba 13 şubat son adetim 6 mart korunmasız ilişki. İlişkiden 6 gün sonra benden açık.pembe 3 4 damla kan geldi 18 35 gün arasında olur adetim.2 gün önce. Kan verdim.beta hcg 0.100 dü erken mi verdim kanı acaba . Birde belim.de falan adet sancısı var böyle.olup hamile.olan varmi
Hala olmadim kuzum ya dünden öncesi gün tekrar 2 damla kan geldi koyu kahve . Bugun kadın doguma gidicem. Yine olmazsam bisey demezse haftaya kan vericem
Birde vücudumda çok değişiklik olmayacak başladı anlamadım. Sık idrara çıkıyorum halsizim adet gibi sancim vardı o geçti baya baya hafifledi suyun tadı acı geliyo ama sürekli içiyorum çok susuyorum. Birde üşüyorum sürekli ne.oluyo anlamadım