- 21 Eylül 2021
- 162
- 89
- 13
- 27
- Konu Sahibi Asena Cnar
-
Ya maşallahBenimde adetimi 10 gün geçtikten sonra beta 73 çıkmıştı. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, sağlıkla ilerlesin inşallah
Hayırlı olsun canım benimMerhaba arkadaşlar size bir nebze umut vermek için kendinizi sıkıntıya strese sokmamanız için böyle bir konu açtım Adetimden 2 gün geçti kaset test yaptım sonuç negatifti sabırsızlıkla adet olmayı yada gebe olmayı bekledim adetimden 6 gün geçti gidip kan verdim sonuç yine negatifti 0.1 di ama belimde adet olucakmisim gibi arada bir ağrı oluyordu.Ama adet olmuyordum adetimden tam 9 gün geçti kaset test yaptım yine tek çizgiyi gördüm. Dedim tamam kendimi kasmıycam üzmeyecegimde ama içim içimi yiyor gel zaman git zaman adetimden tam 15 gün geçti elimde kalan son bir test çubuğunu kullanıyım dedim sabahin köründe kalkıp yaptım o kadar belli belirsiz bir çizgi gördüm ki acaba dedim yanlış mı sonra kahvaltı yaptım uyudum 3 4 saat sonra eşim gidip test çubuğu aldı onuda yaptım ikinci çizgi biraz daha belirmiştive ertesi gün kan verdim pozitif beta 83 çıktı iki gün sonra 167 şimdi sabırsızlıkla bekliyorum 11 Ekim'de randevum var ultrosondan kese bakilicak inşallah herşey sağlıkla ilerler dualarinizi bekliyorum sizin bir nebze içinizi rahatlattiysam ne mutlu bana
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba arkadaşlar size bir nebze umut vermek için kendinizi sıkıntıya strese sokmamanız için böyle bir konu açtım Adetimden 2 gün geçti kaset test yaptım sonuç negatifti sabırsızlıkla adet olmayı yada gebe olmayı bekledim adetimden 6 gün geçti gidip kan verdim sonuç yine negatifti 0.1 di ama belimde adet olucakmisim gibi arada bir ağrı oluyordu.Ama adet olmuyordum adetimden tam 9 gün geçti kaset test yaptım yine tek çizgiyi gördüm. Dedim tamam kendimi kasmıycam üzmeyecegimde ama içim içimi yiyor gel zaman git zaman adetimden tam 15 gün geçti elimde kalan son bir test çubuğunu kullanıyım dedim sabahin köründe kalkıp yaptım o kadar belli belirsiz bir çizgi gördüm ki acaba dedim yanlış mı sonra kahvaltı yaptım uyudum 3 4 saat sonra eşim gidip test çubuğu aldı onuda yaptım ikinci çizgi biraz daha belirmiştive ertesi gün kan verdim pozitif beta 83 çıktı iki gün sonra 167 şimdi sabırsızlıkla bekliyorum 11 Ekim'de randevum var ultrosondan kese bakilicak inşallah herşey sağlıkla ilerler dualarinizi bekliyorum sizin bir nebze içinizi rahatlattiysam ne mutlu bana
Teşekkür ederim amin inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahson adet tarihinizi beklenen adet tarihinizi ve de yumurtlama tarihinizi biliyorsanız onu da paylaşırmısıniz acaba
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım benim
Ovulasyon takibi yaptınız mı peki yoksa rastgele mi değerlendirdinizTeşekkür ederim amin inşallahson adet tarihim 15 Ağustos adet olmam gereken tarih 15 Eylül ama adet olmadım sanırım adet olmam gereken tarihte yumurtlamam gerçekleşti 14 15 16 Eylül tam tarih veremiyorum ama adet tarihimde yumurtlamam gerçekleşti büyük ihtimalle
Adetim bittikten sonra birgün arayla ilişki yaşadım zaten çocuk istiyorduk 30 günde 15 kere oldu diyebilirim bir arkadasimada böyle dedim oda birgün arayla yaparak hamile kaldı. Önemli olan düzenli ilişki bunun içinde eşinizi ikna etmeniz lazım. Ovalasyon testi yapmadım. Biraz yorucu bir surecti ama değdiOvulasyon takibi yaptınız mı peki yoksa rastgele mi değerlendirdiniz
Teşekkür ederim cevaplarınız içinAdetim bittikten sonra birgün arayla ilişki yaşadım zaten çocuk istiyorduk 30 günde 15 kere oldu diyebilirim bir arkadasimada böyle dedim oda birgün arayla yaparak hamile kaldı. Önemli olan düzenli ilişki bunun içinde eşinizi ikna etmeniz lazım. Ovalasyon testi yapmadım. Biraz yorucu bir surecti ama değdi
Rica ederimTeşekkür ederim cevaplarınız içintekrar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah sorunsuz güzel bir gebelik süreci geçirirsiniz umarım
Kuzum benimde 9 gün gecikmem var, 3 gün önce test yapmıştım negatif. Belki aşıdan dolayı gecikme olmuştur diyorum, bugün de belim çok ağrımaya başladı. Korkuyorum söktürücü falan da kullanmayaMerhaba arkadaşlar size bir nebze umut vermek için kendinizi sıkıntıya strese sokmamanız için böyle bir konu açtım Adetimden 2 gün geçti kaset test yaptım sonuç negatifti sabırsızlıkla adet olmayı yada gebe olmayı bekledim adetimden 6 gün geçti gidip kan verdim sonuç yine negatifti 0.1 di ama belimde adet olucakmisim gibi arada bir ağrı oluyordu.Ama adet olmuyordum adetimden tam 9 gün geçti kaset test yaptım yine tek çizgiyi gördüm. Dedim tamam kendimi kasmıycam üzmeyecegimde ama içim içimi yiyor gel zaman git zaman adetimden tam 15 gün geçti elimde kalan son bir test çubuğunu kullanıyım dedim sabahin köründe kalkıp yaptım o kadar belli belirsiz bir çizgi gördüm ki acaba dedim yanlış mı sonra kahvaltı yaptım uyudum 3 4 saat sonra eşim gidip test çubuğu aldı onuda yaptım ikinci çizgi biraz daha belirmiştive ertesi gün kan verdim pozitif beta 83 çıktı iki gün sonra 167 şimdi sabırsızlıkla bekliyorum 11 Ekim'de randevum var ultrosondan kese bakilicak inşallah herşey sağlıkla ilerler dualarinizi bekliyorum sizinde bir nebze içinizi rahatlattiysam ne mutlu bana
Canım hamilelik planliyorsan sakın söktürücü falan kullanma ben bundan iki ay önce öyle adet gecikmem falan olmuştu doktora gittim ultrosondan baktı hamile değilsin dedi ama hamilelik planlıyorum dedim o zaman sana söktürücü ilaç veremem dedi . Beslenme dikkat et egzersiz yap dedi. Sen söyle bir hafta daha bekle adet olmazsan doktora git kan ver çünkü idrar testinde negatif çıksa bile hamile olabilirsin idrarara çok geç yansıyor beta hcg inşallah herşey gönlünce olsunKuzum benimde 9 gün gecikmem var, 3 gün önce test yapmıştım negatif. Belki aşıdan dolayı gecikme olmuştur diyorum, bugün de belim çok ağrımaya başladı. Korkuyorum söktürücü falan da kullanmaya
Rica ederim Aminn insallahh Allah razı olsunTeşekkür ederim cevaplarınız içintekrar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah sorunsuz güzel bir gebelik süreci geçirirsiniz umarım
Aminnn inşallah Allah razı olsun canım darısı başına inşallahTeşekkür ederim cevaplarınız içintekrar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah sorunsuz güzel bir gebelik süreci geçirirsiniz umarım
Aminnn inşallah canımAllah herkesin yar ve yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?