Geç döllenme yaşadım umudunuzu kaybetmeyin

Canım hiç belirti yaşamış mıydın adet öncesi bilmiyorum ovulasyon testi yapıyor muydunteşekkür ederim

Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin yavrunu

Gozün aydın cnm saglikla kucagina alman nasip olsun belirtilerin varmiydi ve nelerdi yazabilirmisjn acaba

Anladım kuzummm hayırlısı olsun inşallah çok sevindim adına Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım

Ya birşey sormak istiyorum ben adetime 5 gün kala kahverengi lekelenme gördüm ertesi gün doktora gittim kese falan yoktu betaya bakıldı oda 2 çıktı doktor hamile değilsin dedi şuan adetimden 8 gün geçti kuyruk sokumu bel ağrısı yaşıyorum kanamam falanda yok 6 gün önce EVDE kendim test yaptım negatif çıktı sizce tekrar yapmalımıyım

Bir hafta daha bekleyin ve testi tekrarlayın eğer geç döllenme olduysa geç yansıyor . Adet olmadiginiz sürece hamile olma ihtimaliniz var

Hamilelere hayirli olsun bizlere de tez vakitte nasip olsun oncelikle konu sahibi ve diger arkadaslar adetiniz 10 15 gun gectigi zaman ogrenmissiniz ya normalde adetleriniz gunu gunune olur muydu ve idrar testiniz silik mi cikti ilk basta

Gönlünü ferah tut kendini üzme canını sıkma bak çok güzel haberlerle geleceksin ben canı gönülden inanıyorum
Yaa merhaba adetim gecikeli 4 gün oldu ve bugünki testim negatifti geçen ayda kimyasal gebelik yaşadığım için test sonucunu görünce çok üzüldüm ama bu paylaşımını görünce çok sevindim umut oldu benim kasık batmalarım var adet oldum sanıp gidiyorum ama bir şey yok ayrıca hiç adet olacak gibide hissetmiyorum beyaz akıntım var sadece. Umarım vardır benimde adına çok sevindim

Merhaba canım inşallah sende hamişsindir beyaz akıntılar yerleşme olurken oluyor bende de 2 3 hafta hamileyken akıntı olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…