- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.942
- 498
- Konu Sahibi Asena Cnar
-
Canım hiç belirti yaşamış mıydın adet öncesi bilmiyorum ovulasyon testi yapıyor muydunMerhaba arkadaşlar size bir nebze umut vermek için kendinizi sıkıntıya strese sokmamanız için böyle bir konu açtım Adetimden 2 gün geçti kaset test yaptım sonuç negatifti sabırsızlıkla adet olmayı yada gebe olmayı bekledim adetimden 6 gün geçti gidip kan verdim sonuç yine negatifti 0.1 di ama belimde adet olucakmisim gibi arada bir ağrı oluyordu.Ama adet olmuyordum adetimden tam 9 gün geçti kaset test yaptım yine tek çizgiyi gördüm. Dedim tamam kendimi kasmıycam üzmeyecegimde ama içim içimi yiyor gel zaman git zaman adetimden tam 15 gün geçti elimde kalan son bir test çubuğunu kullanıyım dedim sabahin köründe kalkıp yaptım o kadar belli belirsiz bir çizgi gördüm ki acaba dedim yanlış mı sonra kahvaltı yaptım uyudum 3 4 saat sonra eşim gidip test çubuğu aldı onuda yaptım ikinci çizgi biraz daha belirmiştive ertesi gün kan verdim pozitif beta 83 çıktı iki gün sonra 167 şimdi sabırsızlıkla bekliyorum 11 Ekim'de randevum var ultrosondan kese bakilicak inşallah herşey sağlıkla ilerler dualarinizi bekliyorum sizinde bir nebze içinizi rahatlattiysam ne mutlu bana
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin yavrunuMerhaba arkadaşlar size bir nebze umut vermek için kendinizi sıkıntıya strese sokmamanız için böyle bir konu açtım Adetimden 2 gün geçti kaset test yaptım sonuç negatifti sabırsızlıkla adet olmayı yada gebe olmayı bekledim adetimden 6 gün geçti gidip kan verdim sonuç yine negatifti 0.1 di ama belimde adet olucakmisim gibi arada bir ağrı oluyordu.Ama adet olmuyordum adetimden tam 9 gün geçti kaset test yaptım yine tek çizgiyi gördüm. Dedim tamam kendimi kasmıycam üzmeyecegimde ama içim içimi yiyor gel zaman git zaman adetimden tam 15 gün geçti elimde kalan son bir test çubuğunu kullanıyım dedim sabahin köründe kalkıp yaptım o kadar belli belirsiz bir çizgi gördüm ki acaba dedim yanlış mı sonra kahvaltı yaptım uyudum 3 4 saat sonra eşim gidip test çubuğu aldı onuda yaptım ikinci çizgi biraz daha belirmiştive ertesi gün kan verdim pozitif beta 83 çıktı iki gün sonra 167 şimdi sabırsızlıkla bekliyorum 11 Ekim'de randevum var ultrosondan kese bakilicak inşallah herşey sağlıkla ilerler dualarinizi bekliyorum sizinde bir nebze içinizi rahatlattiysam ne mutlu bana
Aminn inşallah Allah razı olsun Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallahRabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin yavrunu
Canım hiç belirti yaşamış mıydın adet öncesi bilmiyorum ovulasyon testi yapıyor muydunteşekkür ederim
Canım hiç belirti yaşamış mıydın adet öncesi bilmiyorum ovulasyon testi yapıyor muydunteşekkür ederim
[/QUOT
Ovalasyon testi yapmadım canım benim sol kasığımda ara ara sağ kasığımda batmalar oldu kuyruk sokumuna vuran ağrılar oldu fıtık oldum sandım adetimde gecikince 15 gün sonra baktım pozitif çıktı
Gozün aydın cnm saglikla kucagina alman nasip olsun belirtilerin varmiydi ve nelerdi yazabilirmisjn acabaMerhaba arkadaşlar size bir nebze umut vermek için kendinizi sıkıntıya strese sokmamanız için böyle bir konu açtım Adetimden 2 gün geçti kaset test yaptım sonuç negatifti sabırsızlıkla adet olmayı yada gebe olmayı bekledim adetimden 6 gün geçti gidip kan verdim sonuç yine negatifti 0.1 di ama belimde adet olucakmisim gibi arada bir ağrı oluyordu.Ama adet olmuyordum adetimden tam 9 gün geçti kaset test yaptım yine tek çizgiyi gördüm. Dedim tamam kendimi kasmıycam üzmeyecegimde ama içim içimi yiyor gel zaman git zaman adetimden tam 15 gün geçti elimde kalan son bir test çubuğunu kullanıyım dedim sabahin köründe kalkıp yaptım o kadar belli belirsiz bir çizgi gördüm ki acaba dedim yanlış mı sonra kahvaltı yaptım uyudum 3 4 saat sonra eşim gidip test çubuğu aldı onuda yaptım ikinci çizgi biraz daha belirmiştive ertesi gün kan verdim pozitif beta 83 çıktı iki gün sonra 167 şimdi sabırsızlıkla bekliyorum 11 Ekim'de randevum var ultrosondan kese bakilicak inşallah herşey sağlıkla ilerler dualarinizi bekliyorum sizinde bir nebze içinizi rahatlattiysam ne mutlu bana
Tekrar kan verdiniz mi sonuç ne oldu ??Merhaba arkadaşlar benimde beta değerlerim bu şekilde doktor çok net düşük veya dış gebelik dedi sizce nasıl bir umut var mı?
6 ekim : 63.8
9 ekim : 125.8
11 ekim : 181.7
Merhaba evet verdim ve sonuç 206 artış çok az ne olacak hiçbir fikrim yokTekrar kan verdiniz mi sonuç ne oldu ??
Anladim ..Doktorunuz ne dedi ?Merhaba evet verdim ve sonuç 206 artış çok az ne olacak hiçbir fikrim yok
Düşük veya dış gebelik dedi en başından beriAnladim ..Doktorunuz ne dedi ?
Ya birşey sormak istiyorum ben adetime 5 gün kala kahverengi lekelenme gördüm ertesi gün doktora gittim kese falan yoktu betaya bakıldı oda 2 çıktı doktor hamile değilsin dedi şuan adetimden 8 gün geçti kuyruk sokumu bel ağrısı yaşıyorum kanamam falanda yok 6 gün önce EVDE kendim test yaptım negatif çıktı sizce tekrar yapmalımıyımMerhaba arkadaşlar size bir nebze umut vermek için kendinizi sıkıntıya strese sokmamanız için böyle bir konu açtım Adetimden 2 gün geçti kaset test yaptım sonuç negatifti sabırsızlıkla adet olmayı yada gebe olmayı bekledim adetimden 6 gün geçti gidip kan verdim sonuç yine negatifti 0.1 di ama belimde adet olucakmisim gibi arada bir ağrı oluyordu.Ama adet olmuyordum adetimden tam 9 gün geçti kaset test yaptım yine tek çizgiyi gördüm. Dedim tamam kendimi kasmıycam üzmeyecegimde ama içim içimi yiyor gel zaman git zaman adetimden tam 15 gün geçti elimde kalan son bir test çubuğunu kullanıyım dedim sabahin köründe kalkıp yaptım o kadar belli belirsiz bir çizgi gördüm ki acaba dedim yanlış mı sonra kahvaltı yaptım uyudum 3 4 saat sonra eşim gidip test çubuğu aldı onuda yaptım ikinci çizgi biraz daha belirmiştive ertesi gün kan verdim pozitif beta 83 çıktı iki gün sonra 167 şimdi sabırsızlıkla bekliyorum 11 Ekim'de randevum var ultrosondan kese bakilicak inşallah herşey sağlıkla ilerler dualarinizi bekliyorum sizinde bir nebze içinizi rahatlattiysam ne mutlu bana
Belirsizlik insanı bitiriyor benimde ilk düşük değerle başladı katladı katladı 220 oldu 3gun sonra verdim 280 oldu nolcak bnde bilmiyorum aynı durumdayızDüşük veya dış gebelik dedi en başından beri
Size ne diyor doktorunuz peki?Belirsizlik insanı bitiriyor benimde ilk düşük değerle başladı katladı katladı 220 oldu 3gun sonra verdim 280 oldu nolcak bnde bilmiyorum aynı durumdayız
Bir hafta daha bekleyin ve testi tekrarlayın eğer geç döllenme olduysa geç yansıyor . Adet olmadiginiz sürece hamile olma ihtimaliniz varYa birşey sormak istiyorum ben adetime 5 gün kala kahverengi lekelenme gördüm ertesi gün doktora gittim kese falan yoktu betaya bakıldı oda 2 çıktı doktor hamile değilsin dedi şuan adetimden 8 gün geçti kuyruk sokumu bel ağrısı yaşıyorum kanamam falanda yok 6 gün önce EVDE kendim test yaptım negatif çıktı sizce tekrar yapmalımıyım
Doktor normalde pazartesi kan verin dedi ben merakıma dün verdim pazartesiyi bekleyemedim ppazartesi Tekrar kan vercem öyle soylicem doktoraSize ne diyor doktorunuz peki?
Test yaptım böyle çıktı Bir hafta daha bekleyin ve testi tekrarlayın eğer geç döllenme olduysa geç yansıyor . Adet olmadiginiz sürece hamile olma ihtimaliniz var
Yaa merhaba adetim gecikeli 4 gün oldu ve bugünki testim negatifti geçen ayda kimyasal gebelik yaşadığım için test sonucunu görünce çok üzüldüm ama bu paylaşımını görünce çok sevindim umut oldu benim kasık batmalarım var adet oldum sanıp gidiyorum ama bir şey yok ayrıca hiç adet olacak gibide hissetmiyorum beyaz akıntım var sadece. Umarım vardır benimde adına çok sevindimGönlünü ferah tut kendini üzme canını sıkma bak çok güzel haberlerle geleceksin ben canı gönülden inanıyorum
Merhaba canım inşallah sende hamişsindirYaa merhaba adetim gecikeli 4 gün oldu ve bugünki testim negatifti geçen ayda kimyasal gebelik yaşadığım için test sonucunu görünce çok üzüldüm ama bu paylaşımını görünce çok sevindim umut oldu benim kasık batmalarım var adet oldum sanıp gidiyorum ama bir şey yok ayrıca hiç adet olacak gibide hissetmiyorum beyaz akıntım var sadece. Umarım vardır benimde adına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?