- 21 Eylül 2021
- 162
- 89
- 13
- 27
- Konu Sahibi Asena Cnar
-
Geç döllenme olabilir kasık batmalarıda hamileliğe işaret aynı şekilde belden kuyruk sokumuna vuran ağrılar yaşıyordum adet olucam zannettim bekledim adet olmam gereken tarihten 15 gün sonra öğrendim kana geçte yansiya bilir biraz daha bekle insallah güzel haberler ver bize canımBenim 12.günüm kızlar daha önceki tarihlerde test yaptım kanda idraarda negatifbelki benimkide geç döllenmedir.
1 gün geciktim test yaptım negatif idrar testi. 4. gün doktorum betahcg ver dedi negaitf çıktı 10.günde erken gebelik testi yaptım oda negatif. Kasık batmalarım var regl olmadım daha doktordan yarına randevu aldım. Dua edin
Kuzum hayırlı olsun hamilesin inşallah artışın güzel olur ben adetimden iki gün geçince kan verdim 01. Çıktı yani negatifti üzerinden 2 hafta geçti hala adet olmayınca kan verdim öyle öğrendim . iki kere kan verdim doktorum istediği artışı gordu pazartesi kese görmeye gidicem hamileliğimin çok başındayım inşallah sende çok güzel haberler alırsın içini ferah tut 19 da güzel bir artış diyorumya benimki 01. dedim hamile değilim ama ona rağmen sonradan arttı geç döllenmişBen de bişey sorabilir miyim? Hiç ummadığım şekilde, adetim 2 gün geçince bel ağrısı ve kirpik karışması gibi semptomlardan şüphelenip dün kan testi yaptırdım. Geç döllenmeden şüphe ettim oldukça düşük bir değer çoğu insana göre; 19 çıktı. Yarın sabah tekrar test vermeye gidicem. Kafam çok karışık, sakin olmaya çalıştım şu zamana kadar ama şu an kalbim sıkışıyor stresten. Sizlerin artışı nasıl gerçekleşti?
Canım bence stres yapma çünkü bende 2 gün önce 7,45 di hcg senden çok çok düşüktü bugüne kan verdim değerim artmış 29,45 şuan katlamış yani… içini ferah tut benim ilk gebeliğimi öğrendiğimde de 13 dü hcg mesela bu 2. Tecrübem bundada başın da öğrendimBen de bişey sorabilir miyim? Hiç ummadığım şekilde, adetim 2 gün geçince bel ağrısı ve kirpik karışması gibi semptomlardan şüphelenip dün kan testi yaptırdım. Geç döllenmeden şüphe ettim oldukça düşük bir değer çoğu insana göre; 19 çıktı. Yarın sabah tekrar test vermeye gidicem. Kafam çok karışık, sakin olmaya çalıştım şu zamana kadar ama şu an kalbim sıkışıyor stresten. Sizlerin artışı nasıl gerçekleşti?
Zaten senin durumun bana çok ilham veriyor şu anda... Ne bileyim düşük olunca değer aklıma binbir şey geldi.Kuzum hayırlı olsun hamilesin inşallah artışın güzel olur ben adetimden iki gün geçince kan verdim 01. Çıktı yani negatifti üzerinden 2 hafta geçti hala adet olmayınca kan verdim öyle öğrendim . iki kere kan verdim doktorum istediği artışı gordu pazartesi kese görmeye gidicem hamileliğimin çok başındayım inşallah sende çok güzel haberler alırsın içini ferah tut 19 da güzel bir artış diyorumya benimki 01. dedim hamile değilim ama ona rağmen sonradan arttı geç döllenmiş
Yaa demek seninki kronik bir durum. Belki benim de öyledir.Canım bence stres yapma çünkü bende 2 gün önce 7,45 di hcg senden çok çok düşüktü bugüne kan verdim değerim artmış 29,45 şuan katlamış yani… içini ferah tut benim ilk gebeliğimi öğrendiğimde de 13 dü hcg mesela bu 2. Tecrübem bundada başın da öğrendim
Sorma canım Buda geç döllenme oldu sanırım ki normalde 6 gün geçince değerim yüksek çıkmalıydı tek dezavantajımız daha başında öğrenmek. Rahat ol her gün 2 ye katlayacak mesela benim önümüzdeki perşembe 1900lerde olacak Allah kısmet ederse rakamlara takılma sen onlar çok çabuk artıyor keyfini çıkar şimdilik çünkü daha kese görünce kalp atışı duyulacak vs her ay değişik durumlar yaşayacaksın aşama aşama olacak hepsi tabikiYaa demek seninki kronik bir durum. Belki benim de öyledir.
Allah'ım herşeyin hayırlısını versin.
Ne güzel şeyler darısı bana inşallahSorma canım Buda geç döllenme oldu sanırım ki normalde 6 gün geçince değerim yüksek çıkmalıydı tek dezavantajımız daha başında öğrenmek. Rahat ol her gün 2 ye katlayacak mesela benim önümüzdeki perşembe 1900lerde olacak Allah kısmet ederse rakamlara takılma sen onlar çok çabuk artıyor keyfini çıkar şimdilik çünkü daha kese görünce kalp atışı duyulacak vs her ay değişik durumlar yaşayacaksın aşama aşama olacak hepsi tabiki
Amin cnm dediğim gibi rahat ol süreç bi şekilde ilerliyor boşa stres yapmaNe güzel şeyler darısı bana inşallah
Gönlünü ferah tut kendini üzme canını sıkma bak çok güzel haberlerle geleceksin ben canı gönülden inanıyorumZaten senin durumun bana çok ilham veriyor şu anda... Ne bileyim düşük olunca değer aklıma binbir şey geldi.
Sakin olmaya çalışıyorum ama dün iyiydim gene de bugün geçmek bilmedi.
Asenacım malesef değilim gebe. Doktorum tarlusol verdi bugün kullanmaya başladım.Geç döllenme olabilir kasık batmalarıda hamileliğe işaret aynı şekilde belden kuyruk sokumuna vuran ağrılar yaşıyordum adet olucam zannettim bekledim adet olmam gereken tarihten 15 gün sonra öğrendim kana geçte yansiya bilir biraz daha bekle insallah güzel haberler ver bize canım
Üzülme canım inşallah hayırlısıyla Rabbim nasip etsinArkadaşlar teşekkür ederim ama sanırım ben pozitifi gördüğümde değerim düşmeye başlamış aslında. Ben büyük ihtimalle ya kimyasal gebelik geçirdim. Cumartesi günü rakam 10a düşmüştü, bugün de regl oldum.
Anladım kuzum Hayırlısı diyelim belkide bu ay olursun güzel düzenli bir ilişki yaşamalisin eşinleAsenacım malesef değilim gebe. Doktorum tarlusol verdi bugün kullanmaya başladım.
Doktorum, adetin 21-25. Günleri arasında Progesteron testi istedi. Akıntı durumunu anlattım olabilir sümük gibi normal dedi.
Aslında ilişki düzenimiz var doktorun istediği şekilde. Ben bu ay ki sıkıntımı primolut u uzun süre kullanmama bağlıyorum. Adetim söküldükten sonra hersey yoluna girecek inşallah. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin. Görümcem enfeksiyon ile hastaneye gitmişti antibiotik verdiler 2 kutu içti sonra gebe olduğunu öğrenmişti. Bugun çocuğu aldılar. gelişememiş bebişimiz. Ona çok üzüldüm . Ben daha yolun başındayım kendimi motive ettimAnladım kuzum Hayırlısı diyelim belkide bu ay olursun güzel düzenli bir ilişki yaşamalisin eşinle
Hayır gayet düzenli bir artış var doktorunuzu değiştirin benceMerhaba arkadaşlar benimde beta değerlerim bu şekilde doktor çok net düşük veya dış gebelik dedi sizce nasıl bir umut var mı?
6 ekim : 63.8
9 ekim : 125.8
11 ekim : 181.7
Yaaa Allah yardımcısı olsun inşallahAslında ilişki düzenimiz var doktorun istediği şekilde. Ben bu ay ki sıkıntımı primolut u uzun süre kullanmama bağlıyorum. Adetim söküldükten sonra hersey yoluna girecek inşallah. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin. Görümcem enfeksiyon ile hastaneye gitmişti antibiotik verdiler 2 kutu içti sonra gebe olduğunu öğrenmişti. Bugun çocuğu aldılar. gelişememiş bebişimiz. Ona çok üzüldüm . Ben daha yolun başındayım kendimi motive ettim
İnşallah canım evet öyle yapacağım teşekkür ediyorumHayır gayet düzenli bir artış var doktorunuzu değiştirin bence
Rica ederim kuzum içini ferah tutİnşallah canım evet öyle yapacağım teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?