Teşekkür ederim,çok mantıklı yazmışsınızZamanında çok dert anlattığınız ve o da dinlemekten sıkıldığı için tekrar sık konuşmaya başlarsanız bu döngüye gireceğini düşünüyor olabilir. Bu bir ihtimal tabi ancak yazdığınız nota da bakacak olursak sizinle artık arkadaşlık yapmak istemediğini anlıyorum. Bence çok da zorlamamak lazım, herkesin beklentileri/arkadaşlıkları zaman içinde şekillenip değişebiliyor.
Dinlememek için baya bahane sunmuş. Tamam arkadaşlık dostluk sıkıntılı zamanlarda arkadaşını dinlemeyi yol göstermeyi gerektiriyor ama çok sıkmış ta olabilirsiniz. Bir süre aramayın en azından.Selam kızlar, çok da dert değil ama fikirlerinizi almak istiyorum yine de...
20 yılı aşkındır süre gelen bir arkadaşlığımız var (kız)
Sevgililik dönemlerimde olsun bayağı kahrımı çekmiştir sağolsun , arayıp dakikalarca kafasını sisirirdim, ki böyle tipler sevilmezler hakli olarak. Yıllardır bana geç dönerdi mesajlarıma. Son zamanlarda bahane gibi söylemlerinden benden biktigini düşünüyorum. Ki cidden binde bir dert anlatıyorum 5_6 yıldır.hemen konuya gireyim. Artık söyle bir yol çizmiş, ben ona mesaj atıyorum ya,nerdeyse 2 hafta sonra dönüp , şu tarz yazıyor bakın. Halamlardayim dönücem (iyi de komple orada değildi ki) ya da hastaneden yaziyor, hastanedeyiz dönücem,iyi de 10 gün ,1 hafta hastanede değildin ki,
Sorum şu;sizce bende mi öyle yapsam yoksa yıllardır sustu dinledi beni diye aynı tip yapıp dolaylı tepki yapmayayım mi ?
###not:bi kere (5-6 sene önce) ben telde derdimi anlatırken telefonu kulağından uzak tutup kardeşime, üff bıktım tarzı birşeyler demiş.
1-2 kere geç döneyim dedim nasılsın tarzı bı mesajıydi ama yeni doğum yaptığım için yoğunluğumdan bahsettim, belki de ondan yazmıyor ama bebegim ayağımda yazabilirim mesela, teknoloji çağında Whatsapp artık temel ihtiyaç misali hep kontrol edilebiliyor genel anlamda... Yani bahane geliyor bana... Bu arada şöyle de diyordu bak , eşi habire kahve, yiyecek mi istiyormuş ne, oturamiyormus. Tamam 1-2 gün hatta 3 gün sonra dön de, 1 hafta-10 gün nedir değil mi? Dediğiniz gibi isterse arar artık napayımNot kısmı olmasaydı belki hayatında bir yoğunluk vardır birkaç zamandır diyeceğim ama not kısmı herşeyi anlatıyor.
O özleyip aramadan aramamaya çalış..Çok bırakamadığın vazgeçtemeyeceksin bir arkadaşınsa bu şekilde dengeleyebilirsin.Biraz arama ve mesaj atma bakalım o seninle iletişim kurmaya çalışacak mı? Buradan anlaşılır.
Evet doğru, tabi ben de anladım sonuçta beni de bıktırsa biri bahane yapardım, beni çekmek zorunda değil. Bazen diyordu seninle konuşmak iyi geliyor, kafa dağıtıyorum diye , amaan boşverYanlış anlamayın ama insan bazen sen nasılsın peki diye sorulmasını bekliyor. Benide ağlama duvarı gibi gören yakın bir arkadaşım vardı. Artık o kadar evlerine ve sülalesine hakimdimki kim kimdir tanımadan biliyordum. Sürekli dert anlatır ve benim dertlerimi basite indirgerdi. Bıktım sonuç olarak ve bahane bulmaya başladım telefonunu açmamak için. Öyle böyle anladı zaten ve iletişimi kesti benimle. Hiç üzülmedim
Kötü niyetli biri değilsiniz çok belli oluyor. Zamana bırakın benceEvet doğru, tabi ben de anladım sonuçta beni de bıktırsa biri bahane yapardım, beni çekmek zorunda değil. Bazen diyordu seninle konuşmak iyi geliyor, kafa dağıtıyorum diye , amaan boşver
Evet tabi ki kimsenin kimseyi sıkmaya hakkı yok ki ben başıma gelmediği halde tahammül zor ederim diye tahmin edebiliyorum. Ben şimdi ondan sessizce mi uzaklassam, çünkü istediği bu. Yoksa ben de mi o bana yazdığında 1 hafta sonra dönsemKusura bakmayın da ben de çok sevmiyorum telefonda sürekli dert anlatanı. Var böyle bir arkadaşım kocasıyla kavga edip edip saatlerce anlatıyordu , artık mesajlarına 4 5 gün sonra dönüyorum. Çünkü sıkıldım. Muhtemelen arkadaşınız da sıkılmıştır. Üstüne gitmeyin , aramayın , mesaj atmayın bakalım dönecek mi dönmezse de yapacak birsey yok.
Doğru valla, eskiden demişti , varsa yoksa senin dertlerin diye ,. İşte bendeki dertler hiç bitmiyordu, onu da sıkmaya hakkım yoktu, zaten geri çekiliyorum ama ben de bı iki kere bahane yapicam, çünkü anladığımi belli etmek istiyorumBen mutlu anlarimi/anlarini paylasmayip surekli dert anlatan insanlari hayatimdan cikarttim, yoruyorlardi beni. Surekli ben ben ben
Size yazarsa dönün , yazmazsa ya da aramazsa da siz de iletişime geçmeyin. Sessiz kalın bakalım ..Evet tabi ki kimsenin kimseyi sıkmaya hakkı yok ki ben başıma gelmediği halde tahammül zor ederim diye tahmin edebiliyorum. Ben şimdi ondan sessizce mi uzaklassam, çünkü istediği bu. Yoksa ben de mi o bana yazdığında 1 hafta sonra dönsem
Doğru valla, eskiden demişti , varsa yoksa senin dertlerin diye ,. İşte bendeki dertler hiç bitmiyordu, onu da sıkmaya hakkım yoktu, zaten geri çekiliyorum ama ben de bı iki kere bahane yapicam, çünkü anladığımi belli etmek istiyorum
Yapsaniz da bir sey degismez bu saatten sonra, o sizden zaten uzaklasmisDoğru valla, eskiden demişti , varsa yoksa senin dertlerin diye ,. İşte bendeki dertler hiç bitmiyordu, onu da sıkmaya hakkım yoktu, zaten geri çekiliyorum ama ben de bı iki kere bahane yapicam, çünkü anladığımi belli etmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?