Anlıyorum, uzak sehirlerdeyiz uzun süredir , ısrar ettiğim arada telefonu 5 dk açması konusunda olmuştu, zaten dakika dolunca kapatıyordum, keşke ben de çok yoğun olsam da o niye böyle yaptı diye düşünecek zaman im olmasaben de arkadaşınızın size yaptığı gibi yapıyorum bir arkadaşıma, çünkü laftan anlamıyor. sizin de üstelediğiniz şeyler var mı? mesela ben sınav haftam oldugu için onunla buluşamayacağımı söylüyorum hala ısrarla buluşmak istediğini ima edip duruyor, kendi ne istiyorsa onu yapmamı ima ediyor asla açıkça baskı yok ama sürekli sürekli aynı konu buluşmak istesem ya da vaktim olsa o 1 kez diyince bulusurum zaten elli kere diyor. moralim bozukken de ona hep geç yazıyorum çünkü ben onu elli kez dinleyip yanında olmuşumdur ancak ona 1 kere büyük bir derdimi açtım o an yanımda oldu ama sonrasında o yaşadığım şeyle ilgili saçma sapan espiriler yaptı, olay geçti gitti durmadan hatırlatıp durmaya devam etti.yani illa ki sizden kaçtığı bir özelliğiniz vardır ya da çok meşguldur yeterince arkadaşı vardır sallamıyordur.
Çok dert anlatan (dert olmasa da sürekli bişeyler anlatan), sen nasılsın ne var ne yok bir derdin sıkıntırn var mı diye sormayan, hayatımda kötü giden dönemlerde yanımda olduğunu pek hissedemediğim uzun süreli bi arkadaşlığım vardı... En son 4-5 yıl önce yine hayatımın kötü gittiği bir dönemde isyan edip arkadaşlığımı bitirdim. Sizin tarzınızdaki insanları biraz bencil buluyorum, "hastanedeyim" demiş mesela bir seferinde, ardından sordunuz mu "hayırdır ne hastanesi bir sıkıntı mı var" diye??Selam kızlar, çok da dert değil ama fikirlerinizi almak istiyorum yine de...
20 yılı aşkındır süre gelen bir arkadaşlığımız var (kız)
Sevgililik dönemlerimde olsun bayağı kahrımı çekmiştir sağolsun , arayıp dakikalarca kafasını sisirirdim, ki böyle tipler sevilmezler hakli olarak. Yıllardır bana geç dönerdi mesajlarıma. Son zamanlarda bahane gibi söylemlerinden benden biktigini düşünüyorum. Ki cidden binde bir dert anlatıyorum 5_6 yıldır.hemen konuya gireyim. Artık söyle bir yol çizmiş, ben ona mesaj atıyorum ya,nerdeyse 2 hafta sonra dönüp , şu tarz yazıyor bakın. Halamlardayim dönücem (iyi de komple orada değildi ki) ya da hastaneden yaziyor, hastanedeyiz dönücem,iyi de 10 gün ,1 hafta hastanede değildin ki,
Sorum şu;sizce bende mi öyle yapsam yoksa yıllardır sustu dinledi beni diye aynı tip yapıp dolaylı tepki yapmayayım mi ?
###not:bi kere (5-6 sene önce) ben telde derdimi anlatırken telefonu kulağından uzak tutup kardeşime, üff bıktım tarzı birşeyler demiş.
Sordum tabi , sormaz miyim, neyi var diye,bikac gün sordum hatta,nasil iyileşti mi diye. Haklı yani benden bıkmışÇok dert anlatan (dert olmasa da sürekli bişeyler anlatan), sen nasılsın ne var ne yok bir derdin sıkıntırn var mı diye sormayan, hayatımda kötü giden dönemlerde yanımda olduğunu pek hissedemediğim uzun süreli bi arkadaşlığım vardı... En son 4-5 yıl önce yine hayatımın kötü gittiği bir dönemde isyan edip arkadaşlığımı bitirdim. Sizin tarzınızdaki insanları biraz bencil buluyorum, "hastanedeyim" demiş mesela bir seferinde, ardından sordunuz mu "hayırdır ne hastanesi bir sıkıntı mı var" diye??
Biktirmayin o zamanSelam kızlar, çok da dert değil ama fikirlerinizi almak istiyorum yine de...
20 yılı aşkındır süre gelen bir arkadaşlığımız var (kız)
Sevgililik dönemlerimde olsun bayağı kahrımı çekmiştir sağolsun , arayıp dakikalarca kafasını sisirirdim, ki böyle tipler sevilmezler hakli olarak. Yıllardır bana geç dönerdi mesajlarıma. Son zamanlarda bahane gibi söylemlerinden benden biktigini düşünüyorum. Ki cidden binde bir dert anlatıyorum 5_6 yıldır.hemen konuya gireyim. Artık söyle bir yol çizmiş, ben ona mesaj atıyorum ya,nerdeyse 2 hafta sonra dönüp , şu tarz yazıyor bakın. Halamlardayim dönücem (iyi de komple orada değildi ki) ya da hastaneden yaziyor, hastanedeyiz dönücem,iyi de 10 gün ,1 hafta hastanede değildin ki,
Sorum şu;sizce bende mi öyle yapsam yoksa yıllardır sustu dinledi beni diye aynı tip yapıp dolaylı tepki yapmayayım mi ?
###not:bi kere (5-6 sene önce) ben telde derdimi anlatırken telefonu kulağından uzak tutup kardeşime, üff bıktım tarzı birşeyler demiş.
İşte yıllarca kahrımi çektiği için hatırını sayıp uzaklasmayayim diyorum ama bir yandan da şeytan diyor ki sen de aynısını yap.Dostluk,arkadaslik mutlu huzur veren insanlarla mi kuruluyor artik ? Vah halimize..
Derdiniz oldugunda fikir danisabileceginiz mutlu oldugunuzda duygulariniza ortak olabilen insanlarla arkadaslik dostluk kurun..
Bugun o senin derdini,yarinda sen onun derdini dinlersin..
İletisim halindeyken yalandan yere seninle konusmak bana iyi geliyor falan demeyecekti o vakit .
Birakin ya boyle insanlari..
Bence deNe kadar boğucusunuz yaHala şöyle mi yapsam, böyle mi yapsam, vs. Bence oluruna bırakın biraz...
İşte yıllarca kahrımi çektiği için hatırını sayıp uzaklasmayayim diyorum ama bir yandan da şeytan diyor ki sen de aynısını yap.
Beni istemedigine ve biktigina zerre kızmıyorum, sorgulamiyorum bile ama o yaptığı bahane ile dalga geçiliyor ve anlamamis gibi oluyorum, düşünsenize siz bana mesaj atıyorsunuz,, ben 1 hafta evde otururken yazmıyorum, günler sonra halama gidiyorum o zaman diyorum ki margarikotin, halama geldik dönücem, iyi de gitmeden önce nerdeydin,işte bahaneler canımı sıkmaya başladı,
Seninle konuşurken ufff bıktım dediğini biliyorsun,soruyu hala neden soruyorsun ki?
Arama, belli ki istemiyor seninle konuşmak. Elzem mi tüm derdini onu anlatman? Arkadaşlık bağın bozulsun istemiyorsan bir gün evine kahve içmeye git bebeğinle, eski günleri yadedin,Gülün eğlenin... Ama bu sekse arayıp da darboğaz etmeyin kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?