Geç dönen arkadaş (telefonuma)

Anlıyorum, uzak sehirlerdeyiz uzun süredir , ısrar ettiğim arada telefonu 5 dk açması konusunda olmuştu, zaten dakika dolunca kapatıyordum, keşke ben de çok yoğun olsam da o niye böyle yaptı diye düşünecek zaman im olmasa

Teşekkürler herkese,konu açık ve net anlaşıldı ,kapanabilir,bu kadarı kâfi

Bende sadece kendini anlatan insanlardan uzaklaşıyorum.
Kendi dertlerimi de anlatmayı sevmediğim için başkasını dinlemek zor geliyor açıkçası.
Herkesin derdi kendine yeter mutlu anları paylaşmak lazım bence

Çok dert anlatan (dert olmasa da sürekli bişeyler anlatan), sen nasılsın ne var ne yok bir derdin sıkıntırn var mı diye sormayan, hayatımda kötü giden dönemlerde yanımda olduğunu pek hissedemediğim uzun süreli bi arkadaşlığım vardı... En son 4-5 yıl önce yine hayatımın kötü gittiği bir dönemde isyan edip arkadaşlığımı bitirdim. Sizin tarzınızdaki insanları biraz bencil buluyorum, "hastanedeyim" demiş mesela bir seferinde, ardından sordunuz mu "hayırdır ne hastanesi bir sıkıntı mı var" diye??

Kendisi aradiginda acar konusur kapar,bense aramaz salardim.Sizde salın arkadasinizi dönerse sizindir.

Dostluk,arkadaslik mutlu huzur veren insanlarla mi kuruluyor artik ? Vah halimize..

Derdiniz oldugunda fikir danisabileceginiz mutlu oldugunuzda duygulariniza ortak olabilen insanlarla arkadaslik dostluk kurun..

Bugun o senin derdini,yarinda sen onun derdini dinlersin..

İletisim halindeyken yalandan yere seninle konusmak bana iyi geliyor falan demeyecekti o vakit .

Birakin ya boyle insanlari..

Sordum tabi , sormaz miyim, neyi var diye,bikac gün sordum hatta,nasil iyileşti mi diye. Haklı yani benden bıkmış

Biktirmayin o zaman

İşte yıllarca kahrımi çektiği için hatırını sayıp uzaklasmayayim diyorum ama bir yandan da şeytan diyor ki sen de aynısını yap.
Beni istemedigine ve biktigina zerre kızmıyorum, sorgulamiyorum bile ama o yaptığı bahane ile dalga geçiliyor ve anlamamis gibi oluyorum, düşünsenize siz bana mesaj atıyorsunuz,, ben 1 hafta evde otururken yazmıyorum, günler sonra halama gidiyorum o zaman diyorum ki margarikotin, halama geldik dönücem, iyi de gitmeden önce nerdeydin,işte bahaneler canımı sıkmaya başladı,

bence siz hala sadece kendinizi düşünüyorsunuz.
oysa arkadaşınıza açıkça yıllarca sana şöyle şöyle davrandım, sıkıntı verdiğimin farkındayım, özür dilerim, sana değer veriyorum da diyebilirsiniz.
ama siz bu durumda da hala önce kendi duygularınızı düşünüyorsunuz.

Seninle konuşurken ufff bıktım dediğini biliyorsun,soruyu hala neden soruyorsun ki?
Arama, belli ki istemiyor seninle konuşmak. Elzem mi tüm derdini onu anlatman? Arkadaşlık bağın bozulsun istemiyorsan bir gün evine kahve içmeye git bebeğinle, eski günleri yadedin,Gülün eğlenin... Ama bu sekse arayıp da darboğaz etmeyin kimseyi

algıda aşırı seçicilik

Arkadaşınız sıkılmış, yorulmuş, bıkmış. Sürekli dert anlatma huyunuzdan vazgeçin. Dert anlatmak istiyorsanız buraya yazın ya da bir psikoloğa gidin. Arkadaşınızı artık bir iç dökme aracı olarak kullanmayın. O belli ki hiç hoşnut değil bu durumdan.

arada bir sen nasılsın, hayat nasıl gidiyor diye sorup iki dk nefes alsaydınız bunlar olmazdı. kadın haklı. benim de sizin gibi yakın bir arkadaşım vardı, varsa yoksa o ve onun incir çekirdeğini doldurmayacak dertleri. saatlerce konuşurduk. ama asla ben,m anlattıklarımla ilgilenmez, hal hatır sormazdı. bir şey anlatacak olsam ya o değl de geçen ben.....diye başlardı. tabii ki iletişimi kestim yavaş yavaş. bu tür tek taraflı ark ilişkileri bitmeye mahkum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…