Geç dönen arkadaş (telefonuma)

Teşekkür ederim, nick iniz güzelmiş , ne anlamda peki ?

İnsan en sevdiği insana bile belli bir süre tahammül ediyor hep dert dinlemeye.
Geçmişten dolayı büyük ihtimal artık konuşmak istemiyor.
Yazmayın bencr boşuna.
Konuşmak isteyen iki eli kanda olsa ulaşıyor haber veriyor çünkü

Sosyal medya da insanları sıkıyor artık belki o sebeple dönmüyordur, belki de yoruyordur artik. Yüzyüze farklı oluyor çünkü ben şahsen artık eskisi gibi kullanamıyorum sıkıyor. Zorlamayın bence, kişisel de algılamayın.

Valla benim vardi boyle bi arkadasim, o kadar uzun konusurdu ki, bi tuvalette ne yaptigi kalirdi detayli anlatmadığı, arada teli birakir giderdim,biraktigimi anlamazdi, boyle bi konusma modeli ondan baska ne gordum ne duydum, dert de degil ama bos bos butun gun ne yaptigini en ince detayina kadar bilmek istiyo muyum ben acaba? Gorusmeyi kestim sonunda. Kimi arasaa ulasamiyomus, son donemler bundan sikayetciydi

Size nasıl davranıyorsa sizde öyle davranın bence sonuçta sizde onun dertlerini dinlemişsinizdir

Yanlış anlamayın ama aynı böyle bi arkadaşım var beni arar sürekli dertlerinden sıkıntılarından işinden bahseder sanırım 5 6 senelik. Bende sizin arkadaş gibi mesajlarına cevap vermiyorum arıyo açmıyorum bunaldım yıldım çünkü ben söyledim rahatsız olduğumu baktım devam ediyo başka çare yok.

Annem ablam ve bir arkadasim disinda telefonla konusmaktan nefret ederim.işi olan msj atsin hele bide surekli dert anlatiyorsa ifrit olurum.mesela bazilari ariyor saatlerce dert yaniyor yada ben kapatmadna kapatmiyor.onlar aradiginda hemen acmiyorum hatta geriliyorum.sizde oyle yapmissaniz kiz bikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…