geç evlenenler ve etrafında olanlar da cevap verebilirler soruma. kızın yerine ben dert edindim kendime. hem de merak ediyorum.
bugün tanıdığımız uzak bir akrabamızın düğünü vardı. malum uzak olduğu için ben gidemedim. ancak bayan olan bizim tanıdığımız bildiğim kadarıyla 36 yaşında 79 doğumluymuş. artık ay hesabını bilemicem. sizce çocuk çok mu zor olur? biliyorum herkesin yapısı farklı sonuçta 25 yaşında da hamile kalamayanlar var. ama yine de bildiğiniz böyle örnekler var mı?
istiyor biliyorumElin derdi sizi mi gerdi yahu belki çocuk istemiyordur? :)
bizim var böyle bir tanıdık aynen 40 yaşında evlendi ve üst üste bir yıl arayla iki tane bebek yaptı. sanırım şimdi 5 yaşlarında falanlar.Evet var uni de hocam 40 yaşında evlendi hemen hamile kaldı şimdi kızı 13 yaşında, kuzenim evlendi 22 yaşında 5 yıldır tedavi görüyor.
ağzımdan aldın lafıElin derdi sizi mi gerdi yahu belki çocuk istemiyordur? :)
bebek istediğini biliyorum. ve yaşı da geçmiş olunca ve ben de bekar olunca ve ilerisini düşünüce biraz da olsa ucu dokunabilir. böyle bir alakası olur benimle. onun dışında yok. evlenen ben değilim yani :)Konunun sizle bi alakası var mı, çunku başka biri hakkında duşunceye varıp konu açmak çok saçma geldi bana..
geç evlenenler ve etrafında olanlar da cevap verebilirler soruma. kızın yerine ben dert edindim kendime. hem de merak ediyorum.
bugün tanıdığımız uzak bir akrabamızın düğünü vardı. malum uzak olduğu için ben gidemedim. ancak bayan olan bizim tanıdığımız bildiğim kadarıyla 36 yaşında 79 doğumluymuş. artık ay hesabını bilemicem. sizce çocuk çok mu zor olur? biliyorum herkesin yapısı farklı sonuçta 25 yaşında da hamile kalamayanlar var. ama yine de bildiğiniz böyle örnekler var mı?
bebek istediğini biliyorum. ve yaşı da geçmiş olunca ve ben de bekar olunca ve ilerisini düşünüce biraz da olsa ucu dokunabilir. böyle bir alakası olur benimle. onun dışında yok. evlenen ben değilim yani :)
benim teyzem 40 yaşında anne oldu demek ki oluyomuşgeç evlenenler ve etrafında olanlar da cevap verebilirler soruma. kızın yerine ben dert edindim kendime. hem de merak ediyorum.
evet oldu.Çocuğu olmaz kocası da bosar oldu mu bu cevap
Bir problem yoksa tıbben biliyorsun menopoza girene kadar hamile kalabilirsin. 50 yaşına kadar yolu var yani...geç evlenenler ve etrafında olanlar da cevap verebilirler soruma. kızın yerine ben dert edindim kendime. hem de merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?