geç evlenenler fikirlerinizi almak istiyorum?

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
63
geç evlenenler ve etrafında olanlar da cevap verebilirler soruma. kızın yerine ben dert edindim kendime. hem de merak ediyorum.
bugün tanıdığımız uzak bir akrabamızın düğünü vardı. malum uzak olduğu için ben gidemedim. ancak bayan olan bizim tanıdığımız bildiğim kadarıyla 36 yaşında 79 doğumluymuş. artık ay hesabını bilemicem. sizce çocuk çok mu zor olur? biliyorum herkesin yapısı farklı sonuçta 25 yaşında da hamile kalamayanlar var. ama yine de bildiğiniz böyle örnekler var mı?

not: derdi gereksiz bulanlar ,sırf laf sokmak için yazanlar lütfen uzak dursun. size göre gereksiz olabilir. benim için önemli. gidin başka konularda tatmin edin egonuzu. fikri olan yazsın , olmayan ve gereksiz bulan yazmasın konuya lütfen.

Son düzenleme:
45 yasinda doguran kadinlar varsa zor olmaz heralde.

Çocuk isteyip istmediğini nerden biliyorsunuz?

Kuzenim 39 yasında evlendi 40'ında anne oldu.

Evet var uni de hocam 40 yaşında evlendi hemen hamile kaldı şimdi kızı 13 yaşında, kuzenim evlendi 22 yaşında 5 yıldır tedavi görüyor.
bizim var böyle bir tanıdık aynen 40 yaşında evlendi ve üst üste bir yıl arayla iki tane bebek yaptı. sanırım şimdi 5 yaşlarında falanlar.

Konunun sizle bi alakası var mı, çunku başka biri hakkında duşunceye varıp konu açmak çok saçma geldi bana..
bebek istediğini biliyorum. ve yaşı da geçmiş olunca ve ben de bekar olunca ve ilerisini düşünüce biraz da olsa ucu dokunabilir. böyle bir alakası olur benimle. onun dışında yok. evlenen ben değilim yani :)

Yeğenimin eşinin 42 den sonra 2 çocuğu oldu .

o zamn cevap veriuim bnce artık yaşla hiç ilgisi yok bu durumun. Ben 2 yıldr evliyim zar zor bebişim benle , amcamın oğlu evlendiği ay (eşi 38) eşinin bebek haberini aldık.. Gerçkten nasip kısmrt..

benim teyzem 40 yaşında anne oldu demek ki oluyomuş

Bir problem yoksa tıbben biliyorsun menopoza girene kadar hamile kalabilirsin. 50 yaşına kadar yolu var yani...

Artık çok değişti kadınların doğurganlığı. Yediklerimizden içtiklerimizden. Ben 26 yaşında evlendim bi süre korundum. Korunmayı bıraktığım ilk ay hamile olduğumu öğrendim. Benimle aynı zamanda evlenen 21 yaşındaki arkadaşın istemelerine rağmen bebeği olmuyor. 40 yaşındaki eltim de aynı dönem hamile kalıp doğurmuş bi insan benimle. Görümcem 30 küsür yaşında 9 senedir evli ama hala bebeği olmuyor. Yaşla alaka kurmak artık anlamsız bana göre.

Siz niye dugunune bile gitmediginiz uzaktan akraba icin bu kadar meraklanip bunu dertmis gibi buraya laf olsun diye yazdiniz ki ?
Teknik olarak men0poza kadar cocuk yapabilir.

Ben 2 çocuğumu da 30 dan sonra ilk aydan hamile kalarak dogurdum.
Tam tersi örnek de çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…