Arkadaşımın halası 35 inde evlendi ve hamileydi :) Yengem 39 unda doğurdu 3. çocuğunu.Evet var uni de hocam 40 yaşında evlendi hemen hamile kaldı şimdi kızı 13 yaşında, kuzenim evlendi 22 yaşında 5 yıldır tedavi görüyor.
iyi yönünden bak aşık olduğun adamla evlenmişin kaç kişi aşık olduğu adamla evlenmek ister günümüzde bir düşün :) aşklar kolay bulunmuyor....valla keske bende gec evlenseydin bok vardı asık oldumda evlendim 22 yasında takıl 30 yasına kadar 5 senede evli kal 35 te yap bi cocuk ohh misss
Arkadaşımın teyzesi 45yasinda evlat sahibi oldu su an 1yasnda gayet de sağlıklı bi bebek oldu.bebek yapmanın arrtik yaşla alakası kalmadı GDO ala ala herkes sorunlu maalesef bu kadarı yeterli sanırım ..geç evlenenler ve etrafında olanlar da cevap verebilirler soruma. kızın yerine ben dert edindim kendime. hem de merak ediyorum.
bugün tanıdığımız uzak bir akrabamızın düğünü vardı. malum uzak olduğu için ben gidemedim. ancak bayan olan bizim tanıdığımız bildiğim kadarıyla 36 yaşında 79 doğumluymuş. artık ay hesabını bilemicem. sizce çocuk çok mu zor olur? biliyorum herkesin yapısı farklı sonuçta 25 yaşında da hamile kalamayanlar var. ama yine de bildiğiniz böyle örnekler var mı?
not: derdi gereksiz bulanlar ,sırf laf sokmak için yazanlar lütfen uzak dursun. size göre gereksiz olabilir. benim için önemli. gidin başka konularda tatmin edin egonuzu. fikri olan yazsın , olmayan ve gereksiz bulan yazmasın konuya lütfen.
Laf sokmak değil ancak kadının 36 yaşında olmasına bu kadar Takma niz ben de başka şeyler Düşündurdu mesela o kadar genç kadın varken adam neden bu kadinla evlendi sorusu var sanki kafanizdaevet oldu.
tatmin ettin mi kendini? mutlu musun artık? kendince laf soktun. rahatlayabilirsin. okeyy
Canım 79 luyum yeni doğum yaptım beş aylık bebeğinm yengem 45 yaşında yaptı erken olup hamile kalamayanda var nasip işi birazdageç evlenenler ve etrafında olanlar da cevap verebilirler soruma. kızın yerine ben dert edindim kendime. hem de merak ediyorum.
bugün tanıdığımız uzak bir akrabamızın düğünü vardı. malum uzak olduğu için ben gidemedim. ancak bayan olan bizim tanıdığımız bildiğim kadarıyla 36 yaşında 79 doğumluymuş. artık ay hesabını bilemicem. sizce çocuk çok mu zor olur? biliyorum herkesin yapısı farklı sonuçta 25 yaşında da hamile kalamayanlar var. ama yine de bildiğiniz böyle örnekler var mı?
not: derdi gereksiz bulanlar ,sırf laf sokmak için yazanlar lütfen uzak dursun. size göre gereksiz olabilir. benim için önemli. gidin başka konularda tatmin edin egonuzu. fikri olan yazsın , olmayan ve gereksiz bulan yazmasın konuya lütfen.
geç evlenenler ve etrafında olanlar da cevap verebilirler soruma. kızın yerine ben dert edindim kendime. hem de merak ediyorum.
kıskançlık var burada galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?