geç mi kaldım?

Bende 3. sınıfı 3. senemde verdım.. okul 6 yılda bıttı..2 yıl kaybettıgım ıcın cok uzuldum..daha sonra müşavirlik sınavına hazırlık ıcın kursa gıttım sadece 86lı ıkı kısı vardı sınıfta.. herkes hayata sıkı tutunmak derdındeyken hemde daha hıcbırseyı kaybetmemısken kıymetını bılın derım..

30 yasında abım yerınde bır arkadasımız ıkıncı kez universite Okuma telaşında hukuk okumaya karar verdı devam edıyor.. dusunun..

mesela benim üniye başlama sürecim,işe başlama sürecim geç oldu..
yaşıtlarıma hatta benden küçüklere bakarsam evlenme sürecimde geç olacak
ama herkes nasibini yaşar ağlayıp üzülmenin çaresi yok ki..

89luyum, 3. sınıfım. Hazırlık okumasam 4 olucaktım.

Ama bizim sınıfta 84lüler var, 30 yaşında olan bile var. Sorun yok yani...

hicbirsey icin hicbir zaman gec degilsid; nefes aldigin surece yapacak birseylerin olmali;
italyanca ask baskadir'i okuyanlar bilir; 50lerinden sonra gercek aski bulmuslardi;
ya da bay honda'nin o muhtesem motorlarin ureticisi olana kadar yasadiklarini bir arastir;
ya da kolu ve bacagi olmayan ama engellerle mucadele icin dernek kuran ve bugun universitelerde konferanslar veren (adini hatirlayamadigim ama google'a bu yazdiklarimi yazsan cikar) genc adamin hikayesini sadece arastirma ibret al;
hayat bir hediye ve kaybettiklerin icin uzulup kazanabileceklerinden olma;
ben 25 yasimdayim 3,5 senedir calisiyorum evliyim gorunurde hersey yolunda ama hayatin bana ne getirecegini kim bilir?
herkesin sartlari ve oncelikleri farklidir;
neden sabanci'nin oglu olmadim diye uzulmemek lazim; bak o oglanin babasinin onlarca galerisi var ama araba kullanamiyor...
sana sunulan sartlari en keyifli ve verimli sekilde degerlendir kendini kimseyle kiyaslama canim
o mezun olan arkadaslarin da muhakkak senin olan baska birseye sahip degildir
hicbir hayat dort dortluk degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…