bence hicbirsey icin gec degil.. Bizler bu zamana kadar yaris ati gibi sürekli acele ettirildik... Suan yurtdisindayim ve bakiyorum da ayni isleri yaptigim insalnlar, hatta bir alt derecede calisanlar bile benden büyük...
Burada insanlar cok rahat, liseyi bitirip ya da yarida birakip, dünyayi gezmemis insan yok. ya da sirf yoruldugundan herseye ara vermis ögrenci o kadar cok ki...
Suan bence sen bircogumuzdan daha sanslisin, o arkadaslarin büyük bir kismi belki de anne babasi istedigi icin o meslekleri secti. ama suan sen kendi kararini verebilirsin... Daha olgun oldugun icin, farkli adimlar atabilirsin. Bakis acin cok daha farkli olur..
Bence ne istedigini belirle ve azimle ona göre yol katet...
Arkadaşım dalga mı geçiyorsun? Normal şartlar altında zaten üniversitede olman gerekir. Ben ve benim gibi bi çok arkadaşım 23-23.5 yaşında ünivden mezun olduk. Sende 24 yaşında mezun olursun. Çok ilginç böyle bişeyi düşünmen. Tuhaf geldi açıkçası..
aslında bunu düşünmemin nedeni az önce facebook'da 87li arkadaşımın avukatlık stajını yaparken nişanlanmasını görmemin verdiği garip duygu oldu...ve sınıf arkadaşımın mezuniyetini görmem başka bir arkadaşımın da avukatlık ruhsatını görmemderken derken birikti içim sıkıldı ruhum daraldı ben 88liyim ve yıl tekrarlarımdan ötürü 2. sınıftayım kendimi geç kalmış gibi hissediyorum hayata... sizlerde de böyle şeyler oldu mu siz de benim gibi hiç geç kaldığınızı hissettiniz mi hayata?? ve en önemlisi bundan sonra ne yapmalıyım ??
ŞU AN CİDDİ ANLAMDA MORALİM TAVAN YAPTIHEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YAA İYİKİ VARSINIZ :)) bu yıl tekrar olduğum için memleketimdeyim yarın sabah yola çıkıyorum okuduğum şehire...ertesi sabah ilk vizeme giricem çok büyük moral oldunuz bana çok sağolunnnnn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?