geç yaşta bebek sahibi olmak

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
yaşım 33 ,
4 yıllık evliyim,
henüz bebeğimiz yok,
çok mu geç kalmışım... garip hisler içindeyim

çalışmalara başladığınızda eğer hemen olacaksa ne mutlu size..

o zaman geç değil diyebilirim ama ben henüz 25 yaşındayım kaç aydır deniyorum olmuyor.. ona rağmen telaş içindeyim sizin yaşınızda olsam iyice telaşlanırdım sanırım.

kendinizi hangi yaşta anne olmaya müsait hissediyorsanız o yaş en uygun yaştır.
lakin tavsiyem artık başlasanız iyi olur.. pat diye olmuyormuş çünkü.

bende 2 yi 33 yaşında doğurdum. neden bekledin olmuyormu istemedinmi
aslında ben hep çok isteidm de,
sorunlarımız vardı evlilikle alakalı,
ama hep çok istemiştim...ama denemedik riske atamadım o kadar sorunun içinde, şimdi biraz üzgünüm sanıırm bu konudan ötürü....
allah bağışlasın yavrularınızı

yaşım 33 ,
4 yıllık evliyim,
henüz bebeğimiz yok,
çok mu geç kalmışım... garip hisler içindeyim

33 yaş geç değil ki. Annem beni 37 yaşında doğurmuş. Bir kuzenim 38 bir diğeri 42 yaşında anne oldu. Yakın bir arkadaşım 38 yaşında ve iki aylık hamile. 33 daha bu yolun başı sayılır.

o zaman geç değil diyebilirim ama ben henüz 25 yaşındayım kaç aydır deniyorum olmuyor.. ona rağmen telaş içindeyim sizin yaşınızda olsam iyice telaşlanırdım sanırım.

başladık bir kaç ay önce....
allah gönlümüze göre versin hepimizin

buda şans bende ikiside pat diye oldu üstelık ilkinde 28 ikşncisinsede 33 düm. hemen hamile kalıyorum yaşla alakası yokki

Hayır kesinlikle değil
Daha geçen konuştuk bir arkadaşım şuan 40 yaşında ve 2 yıl sonra istiyorum Bebek dedi

Bunun yaşla bir alakası yok; kısmet herşey. 20 sinde evlenip çocuk sahibi olamayan tanıdığım da var, 35 in de evlenip 3 çocuğu olanda.

Herşey gönlünüzce olsun inşallahç

aslında ben hep çok isteidm de,
sorunlarımız vardı evlilikle alakalı,
ama hep çok istemiştim...ama denemedik riske atamadım o kadar sorunun içinde, şimdi biraz üzgünüm sanıırm bu konudan ötürü....
allah bağışlasın yavrularınızı
amin sgl ama ünitsizliğe kapılma olmuyorsada tedavi olursun . dünyanın sonu değil.

buda şans bende ikiside pat diye oldu üstelık ilkinde 28 ikşncisinsede 33 düm. hemen hamile kalıyorum yaşla alakası yokki

evet şans işi..

ama benim demek istediğim yaşı küçük olsa nasılsa daha vakit var diye düşünüp biraz olsun rahatlar ama 30 dan sonra bi stres olur..

Allah isteyen herkese nasip etsin de er geç olur elbet..

şu an ikinci bebeğime hamile falan olmak siterdim açıkcası,
çünkü yaşım ilerledikçe biraz enerjim düşüyor gibime geliyor,
çocuklarımla hep çılgınlar gibi oyun oynama hayalleri kurardım
her zerreleri ile ilgilenme hayalleri

Back
X