geç yaşta bebek sahibi olmak

yaşım 33 ,
4 yıllık evliyim,
henüz bebeğimiz yok,
çok mu geç kalmışım... garip hisler içindeyim

Böyle şeylerle kafanızı bulandırmayın, 35 yaşında anne oldum, hemde yıllarca doğum kontrol hapı kullanmama rağmen. Son hapı 2 şubatta içtim 3 Mart günü hamile olduğumu öğrendim. İnşallah Allah gönlünüze göre verir, sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize.

33 geç bir yaş değil ki.gayet de ideal bir yaş.evliliğiniz oturmadan,sorunları halletmeden çocuk yapmamanız çok yerinde olmuş.33'te yeni evlenmiştim 37'de de anne oldum.bebek için en doğru zaman eşlerin hazır olduğu zamandır.

33 geç bir yaş değil ki.gayet de ideal bir yaş.evliliğiniz oturmadan,sorunları halletmeden çocuk yapmamanız çok yerinde olmuş.33'te yeni evlenmiştim 37'de de anne oldum.bebek için en doğru zaman eşlerin hazır olduğu zamandır.
siz neden 4 yıl sonra?

siz neden 4 yıl sonra?
Ben hem hazır değildim hem de polikistik over sendromluyum.16 yaşımdan itibaren bu böyleydi.sorunlu yumurtalık,tıkalı tüpler ve daha bir sürü şey.geçirmiş olduğum ameliyatlarım bile varken,doktor büyük ihtimalle tedavi ile bebeğiniz olabilir demişken 2,5 sene istemedim.sonra hazır olunca tedavi ile oldu.Eşim de bu sorunları bile bile evlendi.evliliğim oturmadan bebek istemedim.
Sıkmayın kendinizi oldukça iyi bir yaştasınız.önce iyi bir jinekolojik muayeneden geçin bir sıkıntı yoksa yumurtlama günlerini takip ederek çalışmalara başlayın:))

yaşım 33 ,
4 yıllık evliyim,
henüz bebeğimiz yok,

Valla gec bile kalmis olsa elinde imkanin var evlisin yani simdi milleti ne diyince neyi degistirecek analamdim. Esinde istiyorsa yapin bir bebek, yani niye 4 yil ertelediniz sebepler neydi bilmiyorum ama gayette cocuk yapma yasindasiniz cok da gec degil bence cok erken cahiliye doneminde olmasindansa bu yasi tercih ederim ben.

bu işler erken yada geç bakmıyor
nasip canım nasip
stres yapma kendine
geçenlerde haberde izledim 72 yaşında anne olmuştu
tabi dr gözükmeni tavsiye ederim tek sen değil eşinle birlikte

Kızımı 32 de dünyaya getirdim melek oldu oğullarımı 34 ve 37 de senin yaş gayet müsait annelik için bence..

Geçen yıl bu ay 32 yaşında evlendim.temmuzda kızımın müjdesini aldim..ilk denememizde hem de..ki ben kistlerim sebebiyle 10 yildan fazladir tedavi goruyordum.ilac kullaniyordum..rabbim isteyen herkesi tez zamanda kavustursun evladina saglikla..

30'lu yaşlardayım, yirmilere göre kafam daha rahat, enerjim daha yüksek, hayatım daha düzenli, evliliğim daha sağlam. E tabi biz de şimdi düşünüyoruz artık. Başka türlü düşünemiyorum. Bence kesinlikle geç kalmadin. Lütfen insanların her söylediğine takılma, ağzı olan konuşuyor, papağan gibi duyduklarını tekrarliyor.

genclık bir daha gelmeyecek geç kalmıssın diyenler monoton ve kendini zincirlemiş kişilerdir.
en ideal yaş evlilik için 32 bebek içinse 35 bile mukemmel bir yaş
tam anne olma yaşı mis gibi
hayatını gencliğini yasamıssın ne güzel.

24 yasındayım kendime prangalar takamam ''hayat güzel'' :)

yaşım 33 ,
4 yıllık evliyim,
henüz bebeğimiz yok,

Neden olsun?
Ben 32 yaşımdayım hiç de geç kaldığımı düşünmüyorum. Demek ki daha önce hazır değilmişsin.
Bir arkadaşım 38 yaşında ilk doğumunu yaptı.

Evliliğindeki sorunların çözülmesine sevindim nerdeyim..
Ben geç kaldığını düşünmüyorum.
Geç olsun hayırlı zamanda olsun ayrıca :)

aslında ben hep çok isteidm de,
sorunlarımız vardı evlilikle alakalı,
ama hep çok istemiştim...ama denemedik riske atamadım o kadar sorunun içinde, şimdi biraz üzgünüm sanıırm bu konudan ötürü....
allah bağışlasın yavrularınızı

eğer sorunlarınızı çözdüğünüze inanıyorsanız bence artık ideal zaman..
bence makul olan bir şey yapmışsınız. pişmanlık duymayın..allah en kısa zamanda mutlulukla huzurla bebek nasip etsin..

Erken yasta anne olan biri olarak bence gec kalmissin.
23 yasinda anne oldum kizim simdi 2 yasinda ve bende 25 yasindayim rabbime sukurler olsun. Iyiki erken yasta anne oldum hic pismanlik duymadim kocami da kizimi da cok seviyorum oyle ayagima pranga falan vuran da yok:))

ben 40 yasina geldigimde kizim 20li yaslarda olacak anne kiz gibi degilde abla kiz gibi dolasiriz artik. Cunku beni goren 17 yasinda misin diyor:))

29 yasinda evlendigin icin normal. canini sikma herseyin vakti vardir elbet. Ama calismalara basla derim:))

Back
X