geç yaşta bebek sahibi olmak

2 sene önce 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu kan pıhtılaşması problemimden dolayı ve aldırmak zorunda kaldım sonrasında hep korktum sanırım düşünmedik. bu sene birkaç ay denedik baktık olmuyor aşılama yapalım dedi doktor sadece tek yumurtam gelişmişti ve ilk aşılamada tuttu

2 sene önce 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu kan pıhtılaşması problemimden dolayı ve aldırmak zorunda kaldım sonrasında hep korktum sanırım düşünmedik. bu sene birkaç ay denedik baktık olmuyor aşılama yapalım dedi doktor sadece tek yumurtam gelişmişti ve ilk aşılamada tuttu
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
kan pıht. için ilaç kullanıyor muusn

Bende 28 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim.
Sağlık sorunlarımdan dolayı ve sorumluluğundan dolayı ertelemek zorundayım ama herkes :ukala::ukala::ukala: konuşuyor beni üzüyor bu durum. aslında yaşımız geç değil sağlık olsun huzur olsun öncelik insan hayatında. Ama çevre baskısı bizi de etkiliyor bence çocuk istememiz de.
Siz ne zamandır istiyorsunuz denediniz mi ?

31 Yaşımda anne oldum
Yaşım 39 ikinciyi düşünüyorum ama fikrim sağlıklı olurmu bilemiyorum:KK43::KK43:

Yas farki cok olunca anne evlat iliskisi daha saglikli oluyor. Erken yasta cocuk yapan kadinlara bakiyorum kizlari varsa eger rakip gibiler, dusun kadin 35 yasinda kizi 15 (genc kiz gibi) bildigin sinir oluyo kizin gencligine guzelligine vs

bence ideal yaş.ben 22 yasındayım ve 30lu yaşlarda düsünüyorum hamileliğimi. artık tıp gelişti çoğunluğa baktıgında kadınlar geç anne oluyor. 20-30 yaş arasını çocuk peşinde koşturarak geçirmek benlik değil. ve kariyer hedefi olan çoğu kadın için durum bu.

Bende 28 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim.
Sağlık sorunlarımdan dolayı ve sorumluluğundan dolayı ertelemek zorundayım ama herkes :ukala::ukala::ukala: konuşuyor beni üzüyor bu durum. aslında yaşımız geç değil sağlık olsun huzur olsun öncelik insan hayatında. Ama çevre baskısı bizi de etkiliyor bence çocuk istememiz de.
Siz ne zamandır istiyorsunuz denediniz mi ?
biz altı ay olmuştur deniyoruz.
çevre baskısı var tabi ama önemli olna kendimin istmeesi

Ben de 25 oluyorum artık ve çok üzülüyorum 14 aydır istiyoruz ama olmuyor ya eşimin hareketlilikte sıkıntı çıkıyor ya benim progesteron 8-9 çıkıyor. Olmuyor. Her ay hüzün her ay gözyaşı. Ertelemeyin.

Ben de 25 oluyorum artık ve çok üzülüyorum 14 aydır istiyoruz ama olmuyor ya eşimin hareketlilikte sıkıntı çıkıyor ya benim progesteron 8-9 çıkıyor. Olmuyor. Her ay hüzün her ay gözyaşı. Ertelemeyin.
allah gönlünüze göre verisn canım
yaşında sıkıntı yok,
inş. en hayırlı en yakın zamanda nasip olur...
ben de artık ertelemiyorum zaten çok istediğim halde ertelemek zorunda kaldım hep

Bende 45-50 yasindayim filan diyeceksin zannettim o zaman gec olurda dur daha 33 iyi simdi yapsan 40a kadar 3 tane dogurursun :)

Back
X