İni hayırlı Zaman'da olur ,? Sen düşünmüyor Musun Bebek ?Evliliğindeki sorunların çözülmesine sevindim nerdeyim..
Ben geç kaldığını düşünmüyorum.
Geç olsun hayırlı zamanda olsun ayrıca :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İni hayırlı Zaman'da olur ,? Sen düşünmüyor Musun Bebek ?Evliliğindeki sorunların çözülmesine sevindim nerdeyim..
Ben geç kaldığını düşünmüyorum.
Geç olsun hayırlı zamanda olsun ayrıca :)
İni hayırlı Zaman'da olur ,? Sen düşünmüyor Musun Bebek ?
Yok çok değil. Ama 35 ten sonra zor oluyor diyim. O da bebeğinpeşinden koşmak zor oluyor. Benim etrafımda genelde ya geç evlenen yada 2.ci verenler çok. 35 ten sonra doguruyorlar. Dayımın kızı 45 yaşında bugün yarın doğururyaşım 33 ,
4 yıllık evliyim,
henüz bebeğimiz yok,
çok mu geç kalmışım... garip hisler içindeyim
Hayırlısı olsun , şimdi korunuyor MusunBiz 2 yıl korunmadık olmadı.
Demek ki olmaması gerekiyormuş diyerek bıraktım.
Zaten yeni sorunlar da var canım.
Hayırlısı olsun , şimdi korunuyor Musun
Garip hisler derkenyaşım 33 ,
4 yıllık evliyim,
henüz bebeğimiz yok,
yo geç değil bende tam 33 yaşında anne oldum,,,yaşım 33 ,
4 yıllık evliyim,
henüz bebeğimiz yok,
siz de mi sorunlarınız yüzünden çocuğu erteliyorsunuzHiç geç bir yaş değil. Sorunlu bir evliliğe çocuk getirmektense sorunları halledip hazır olunca bebek sahibi olmak daha iyi bence. Düşünsenize eşinizle sorunlarınız var tartışıyorsunuz, minicik yavrucak o ortamda ne olup bittiğini anlamaya çalışıyor. Çok üzücü... Şuan tam benim durumum, 3 yıl oldu hala bebek hayalleri kuramıyoruz, eşim sağolsun. İnş en kısa zamanda bebeğiniz olur :)
yaşım 33 ,
4 yıllık evliyim,
henüz bebeğimiz yok,
ya geçen aylarda gittim bi sıkıntı yok hormonlarda vs de,Bende 33 te doğum yaptım şansıma ikizlerim oldu bir kız bir erkek sen de bnm gibi şanslı olursun inşallah.Daha fazla bekleme evlat bambaşka ,muhteşem bir duygu ,bir bebği öpmenin zevki dünya da böyle bir mutluluk yok umarım hemen dr a gidip hormon testlerine başlarsın yoksa geç kalıcaksın
benim evliliğimde sorunlarım olmasyadı çoktaaannn .........Ühühühüh 33e geç demeyin ya ne olur. Ben de şimdi 33üm ve ilk bebek için çalışmalara başladık. Regliyim şu an ve mutsuzum. KKda sabret hemen stres yapma stres yaparsan olmaz ki hem daha kaç ay denemişsiniz diye yorum yaptığım herkesten de özür dilerim. Başa gelince öyle olmuyormuş. Hemen olsun isteniyormuş.
benim evliliğimde sorunlarım olmasyadı çoktaaannn .........
gönlüne göre olur inş.