geç yaşta bebek sahibi olmak

yaşım 33 ,
4 yıllık evliyim,
henüz bebeğimiz yok,
çok mu geç kalmışım... garip hisler içindeyim
Yok çok değil. Ama 35 ten sonra zor oluyor diyim. O da bebeğinpeşinden koşmak zor oluyor. Benim etrafımda genelde ya geç evlenen yada 2.ci verenler çok. 35 ten sonra doguruyorlar. Dayımın kızı 45 yaşında bugün yarın doğurur:-)

İkinci çocuğa geçmi erkenmi bilemeyenlerdenim ama 33 yaşından önce bir tane de olsa denerdim 4 yıl sağlık sorunu yoksa neyi beklediniz? Keşke daha erken evlenip doğursaydım diyorum kısmet...

Allaha dua et hayirlisiysa olsun, hayirlisi degilse olmasin. Sonucta hersey ona bagli, biz istesekte ,cabalasakta , Allah istedigine veriyo istemedigine vermiyo.

Doktorla görüşün hamilelikte de kritik yaşlar vardır. 18 den öncesi ve 35 den sonrası olan hamileliklerde doktorlar daha dikkatli takip ederler mesela. Ben böyle şeylerin genetikliğine inanıyorm bence kadınlar annelerine çekiyorlar

Hiç geç bir yaş değil. Sorunlu bir evliliğe çocuk getirmektense sorunları halledip hazır olunca bebek sahibi olmak daha iyi bence. Düşünsenize eşinizle sorunlarınız var tartışıyorsunuz, minicik yavrucak o ortamda ne olup bittiğini anlamaya çalışıyor. Çok üzücü... Şuan tam benim durumum, 3 yıl oldu hala bebek hayalleri kuramıyoruz, eşim sağolsun. İnş en kısa zamanda bebeğiniz olur :)

Geç değil canım, artık hep senin yaşlarında insanlar bebek sahibi oluyor.
Benim iki oğlum var, birini 31 yaşında diğerini 34 yaşında doğum yaptım hiçte geç falan değil tam zamanı imiş

Hiç geç bir yaş değil. Sorunlu bir evliliğe çocuk getirmektense sorunları halledip hazır olunca bebek sahibi olmak daha iyi bence. Düşünsenize eşinizle sorunlarınız var tartışıyorsunuz, minicik yavrucak o ortamda ne olup bittiğini anlamaya çalışıyor. Çok üzücü... Şuan tam benim durumum, 3 yıl oldu hala bebek hayalleri kuramıyoruz, eşim sağolsun. İnş en kısa zamanda bebeğiniz olur :)
siz de mi sorunlarınız yüzünden çocuğu erteliyorsunuz

Bende 33 te doğum yaptım şansıma ikizlerim oldu bir kız bir erkek sen de bnm gibi şanslı olursun inşallah.Daha fazla bekleme evlat bambaşka ,muhteşem bir duygu ,bir bebği öpmenin zevki dünya da böyle bir mutluluk yok umarım hemen dr a gidip hormon testlerine başlarsın yoksa geç kalıcaksın

yaşım 33 ,
4 yıllık evliyim,
henüz bebeğimiz yok,
çok mu geç kalmışım... garip hisler içindeyim

Ühühühüh 33e geç demeyin ya ne olur. Ben de şimdi 33üm ve ilk bebek için çalışmalara başladık. Regliyim şu an ve mutsuzum. KKda sabret hemen stres yapma stres yaparsan olmaz ki hem daha kaç ay denemişsiniz diye yorum yaptığım herkesten de özür dilerim. Başa gelince öyle olmuyormuş. Hemen olsun isteniyormuş.

Bende 33 te doğum yaptım şansıma ikizlerim oldu bir kız bir erkek sen de bnm gibi şanslı olursun inşallah.Daha fazla bekleme evlat bambaşka ,muhteşem bir duygu ,bir bebği öpmenin zevki dünya da böyle bir mutluluk yok umarım hemen dr a gidip hormon testlerine başlarsın yoksa geç kalıcaksın
ya geçen aylarda gittim bi sıkıntı yok hormonlarda vs de,
denemeye başladığım ay adet görmedim yani nasıl geç kalmışlık pisikolojisi içindeysem,
senini normla yolla mı ikizleirn oldu, Allah bağışlasın ne güzel..

Ühühühüh 33e geç demeyin ya ne olur. Ben de şimdi 33üm ve ilk bebek için çalışmalara başladık. Regliyim şu an ve mutsuzum. KKda sabret hemen stres yapma stres yaparsan olmaz ki hem daha kaç ay denemişsiniz diye yorum yaptığım herkesten de özür dilerim. Başa gelince öyle olmuyormuş. Hemen olsun isteniyormuş.
benim evliliğimde sorunlarım olmasyadı çoktaaannn .........
gönlüne göre olur inş.

benim evliliğimde sorunlarım olmasyadı çoktaaannn .........
gönlüne göre olur inş.

Ben de 29da evlendim. Biraz başbaşa kalalım dedim. Sonra OKB ve sinir için bir ara antidepresan kullandım. Şimdi de ilaçlar bitti anca başladık. Allah ikimiz de dahil olmak üzere tüm isteyenlere hayırlısı ile versin inşallah.

kısmetimizde ne varsa o oluyor bende 33 yasındayım ve ilk bebeğime hamileyim zaten 30 yaşında evlendim. Allah gönlünüze göre versin kızlar geç değil bence hem ne demişler geç olsun güç olmasın:KK45:

Back
X