Geç yaşta evlilik

hale11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
53
36
3
45
Herkese merhabalar. Dün akşam çok şaşırtıcı bir şekilde evlilik teklifi aldım. Olabilir diye düşünüyorum. Size sormak istediğim şey şu. Ben 42 yaşındayım. Daha önce hiç evlenmedim ve bu yaştan sonra da olmaz diye düşünüyordum. Yani kendimi öyle ikna etmiştim. Şimdi eğer bu teklifi kabul edersem yep yeni bir yaşam. Bilemiyorum zorlanır mıyım, yalnızlığa da çok alıştım. Sizlerden aranızda 40lı yaşlarında evlilik yapanınız var mıdır? Bana tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkürler.

Aile büyükleriniz onay veriyor mu? Iyi bir adam mı? Koşullar ve durumlar nedir? Bunları bilmeden yorumlamak zor.

Diyebileceğim tek şey büyüklerinizin rızası olmadan herhangi bir adım atmamanız gerektiği olur.

Yaşım geçiyor hemen yuvamı kurayım şeklinde bir mantıkla yaklaşırsanız kesin yanlış bir karar verirsiniz.

Aile büyükleriniz onay veriyor mu? Iyi bir adam mı? Koşullar ve durumlar nedir? Bunları bilmeden yorumlamak zor.

Diyebileceğim tek şey büyüklerinizin rızası olmadan herhangi bir adım atmamanız gerektiği olur.

Yaşım geçiyor hemen yuvamı kurayım şeklinde bir mantıkla yaklaşırsanız kesin yanlış bir karar verirsiniz.
Yok onlarla ilgili bir durum yok. Zaten mantıken çok uygun bir evlilik. Ama ben belli bir yaştan sonraki evliliklerle ilgili sorunları sormak istemiştim.

Yok o maddi sıkıntıları vardı olmadı. Bu başka biri. Bana iş teklifi yaptı, birlikte iş kuruyoruz.
Aman aa sakin para vermeyin. Bakin muge anlida cikip duruyor birlikte is kurma ve evlenme vaadi ile kandirilan kadinlar?

Ne is kuracaksiniz? Onun suanki isi ne aizin su an ki isiniz ne?

Karsinizdaki kisiye guveniyorsaniz, yasla ilgili bir problem olmaz. Sayilarin ne onemi var, hepimizin ruhu ayni yasta.

Karsinizdaki kisiye guveniyorsaniz, yasla ilgili bir problem olmaz. Sayilarin ne onemi var, hepimizin ruhu ayni yasta.
Demek ruhunuz 70 yaşında. Keza benimki öyle 😂😂😂

Konu sahibi işin içinde bi de birlikte iş kurma varmış enine boyuna düşünün derim sonunda üzülmeyin. Ticari bi evlilik gibi olmasın.

Herkese merhabalar. Dün akşam çok şaşırtıcı bir şekilde evlilik teklifi aldım. Olabilir diye düşünüyorum. Size sormak istediğim şey şu. Ben 42 yaşındayım. Daha önce hiç evlenmedim ve bu yaştan sonra da olmaz diye düşünüyordum. Yani kendimi öyle ikna etmiştim. Şimdi eğer bu teklifi kabul edersem yep yeni bir yaşam. Bilemiyorum zorlanır mıyım, yalnızlığa da çok alıştım. Sizlerden aranızda 40lı yaşlarında evlilik yapanınız var mıdır? Bana tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkürler.
Bence şartlarınız uyuyorsa kabul edin. Evlilik çok güzel bir şey. Ben 28 yaşında evlendim. Bekarlığımı çok güzel yaşadım . Ama evlilik kadar güzel değil bence. En güzel rahat bekarlık bile mutlu evliliği tutmaz. Evlilik zor evet sorumluluğu ağır hele de çocuk varsa. Ama inanınki bütün bunlara rağmen evlenmek hele de çocuk da varsa çok güzel bir duygu. Tarifi edilmez

Yaşın bir önemi yok da niye sürekli ani evlilik teklifleri alıyorsunuz onu bir gözden geçirseniz iyi olur bence.

Normal insanlar evlilik teklifi öncesi birbirini tanımak için bir ilişki süreci yaşarlar çünkü. Pat diye evlenme teklif edilmez.

Yok o maddi sıkıntıları vardı olmadı. Bu başka biri. Bana iş teklifi yaptı, birlikte iş kuruyoruz.
Is teklifi yaptı ve iş mi kuruyorsunuz?felâket tellallığı olacak benimki ama muge anlı ya çıkan ve dolandırılan kadınların büyük kısmı bu şekilde dolandirildi.siz ne kadar süredir tanıyorsunuz?

Evlilik teklifi almanız ve belli bir yaşta olmanız evlenmek için yeterli değildir.
Bundan daha farklı şeylerden bahsederseniz size yardımcı olabiliriz.
Mesela karakteri, işi, gücü, aile şartları, yaşanmışlıklar vs... Bunlar olmadan tek başına yorumlamak doğru olmaz.

Valla iş kurmak ve evlilik aynı cümle de yan yana gelince ben bir işkillendim , anı karar vermeyin dolandırıcı olabilir , zira örnekleri çok fazla..

Is baska ask baska bence.. kaldi ki insan boyle bir teklif alacagi zaman bunu kestirebilir, birden pat diye olmaz genelde..

Buarada bence olabilir 42 de birsey yok, dogru insansa 50 de olur. Hayat arkadasi zaten gencken degil yas ilerlediginde lazim birsey…

Ama benim aklima hemen mugosum geldi😐

Back
X