Hayırlısı inşallah bakalım bu ayki çalışmaları yogunlastirmayi dusunuyorum soğan kurunden sonra cokta ümitli değilim açıkçası
Bende seninle ayni yastayim ve ikinci evliligim evleneli de 7 ay oldu benim adet duzensizligim var lh hormonum dusuk 3 aydir climen kullaniyorum daha onceki evliligim kisa surdu ve cocugum yok buna ragmen umidim var vereck olan allah ol der oluveriri onun icin umit var olmak gerekiyor rabbim hayirli ve saglikli evlat versin ins tez zamnda guzel haberler alirizSlm kızlar ben 38 yaşındayım 4 ay önce evlendim acil bebek istiyorum tabiki . Hormon testi yaptırdım bir sorun yok dedi dr. 3 gün önce soğan kurune başladım. Sizce hala ümidim varmidir
çokkkkkkkk umutsuzum yine adet oldum. sanırım hiç bir zaman anne olamayacağım. kabullenmek belkide en iyisi.Evet canım bizler için her geçen ay zarar biliyorum. Sanada çok geçmiş olsun. Rabbim hayirlisini versin hepimize . Sgk doğru düzgün ilgilenmiyor özel de tahlil vs çok masraflı oluyor. Bilemedim oda ayrı bir sorun
Sogan kurun bittimi nasil bir degisiklik oldumuHayırlısı inşallah bakalım bu ayki çalışmaları yogunlastirmayi dusunuyorum soğan kurunden sonra cokta ümitli değilim açıkçası
Amin canım umarım en kısa zamanda bir bebek müjdeler rabbim sizeNe güzel yorumlar varmış burda moral veriyor hepinizden Allah raz olsun. Henüz hamile kalmadımAma dr gittim bütün hormon testlerim yapıldı. Maşallah yumurta rezervim ve hormanlarim iyi. Süt hormonum biraz yüksek gibi ama çok değil. Önümüzdeki hafta rahim filmi cektiricem. Bakalım hayırlısı . Rabbim bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah
İnşallah canım bütün isteyenlereAmin canım umarım en kısa zamanda bir bebek müjdeler rabbim size
Canım hamileyim bütün dua edenlere teşekkür ettim sana da edeyim dedimAmin canım umarım en kısa zamanda bir bebek müjdeler rabbim size
Allah bagislasin canim hayirli bir evlat olur insallah :)Canım hamileyim bütün dua edenlere teşekkür ettim sana da edeyim dedim
Yok canım yaa malesef düşük yaptım kısmet değilmisAllah bagislasin canim hayirli bir evlat olur insallah :)
Rabbim bir avazda kurtarsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?