Geç yaşta hamile kalan varmi yardimmmm

sebneemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
193
90
48
47
Slm kızlar ben 38 yaşındayım 4 ay önce evlendim acil bebek istiyorum tabiki . Hormon testi yaptırdım bir sorun yok dedi dr. 3 gün önce soğan kurune başladım. Sizce hala ümidim varmidir

Ayrıca bu ikinci evliliğim ilk evliliğinden mecburi kurtajim var 10 sene önce

canım benim arkadaşım var senin yaşta...2.çocuğunu doğurdu hem de 2 senelik evli

Hayırlısı inşallah bakalım bu ayki çalışmaları yogunlastirmayi dusunuyorum soğan kurunden sonra cokta ümitli değilim açıkçası

Adetlerim çok düzenli ama yinede yaş itibarıyla yumurta kalitemin düştüğünü dusunuyorum bu ayda regli olursam önümüzdeki ay dr gitmeyi dusunuyorum

sevgili şebneemm , bana kalırsa doktor olayını hiç geciktirme. ben de senin gibi geç evlendim ve adetlerim çok düzenliydi ilk günden hamile kalırım diyordum. evliliğimin 7. ayı çocuk olmayınca başkent hastanesine gittim. doktor sizin çocuğunuz olur, biraz daha deneyin diyerek eve gönderdi. nitekim 2 ay sonra hamile kaldım ancak bende kan pıhtılaşması sorunu varmış , gelişmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım. kürtajdan sonra amh değerlerim çok düştü ve doktor tüp bebek yapalım dedi malesef 1 yıl arayla 2 tp bebek deneme

Evet canım bizler için her geçen ay zarar biliyorum. Sanada çok geçmiş olsun. Rabbim hayirlisini versin hepimize . Sgk doğru düzgün ilgilenmiyor özel de tahlil vs çok masraflı oluyor. Bilemedim oda ayrı bir sorun

Slm kızlar ben 38 yaşındayım 4 ay önce evlendim acil bebek istiyorum tabiki . Hormon testi yaptırdım bir sorun yok dedi dr. 3 gün önce soğan kurune başladım. Sizce hala ümidim varmidir
Bende seninle ayni yastayim ve ikinci evliligim evleneli de 7 ay oldu benim adet duzensizligim var lh hormonum dusuk 3 aydir climen kullaniyorum daha onceki evliligim kisa surdu ve cocugum yok buna ragmen umidim var vereck olan allah ol der oluveriri onun icin umit var olmak gerekiyor rabbim hayirli ve saglikli evlat versin ins tez zamnda guzel haberler aliriz

çokkkkkkkk umutsuzum yine adet oldum. sanırım hiç bir zaman anne olamayacağım. kabullenmek belkide en iyisi.

benim abimin eşi 38 yaşında hamile kaldı. çatlatma iğneleriyle. henüz menopoza girmemişseniz hala umut var demektir. dünya tatlısı biri kız diğeri erkek ikiz yeğenlerim var şimdi :)) siz de en kısa zamanda bir jinekologa gidin. derdinizin dermanı onlardadır. bizlere sadece sizler ve hepimiz için dua etmek düşüyor :)

Benim 45 yasinda babamin arkadasinin karısı 4 ay önce dogum yaptı hemde sadece 8. Ayinda 1 defa doktora giderek. Suan nur topu gibi bir kızı var canım. Allahtan ümit kesilmez hayırlısiyla olur inşallah. Bu arada kadının 4. Cocuğu

Ne güzel yorumlar varmış burda moral veriyor hepinizden Allah raz olsun. Henüz hamile kalmadım Ama dr gittim bütün hormon testlerim yapıldı. Maşallah yumurta rezervim ve hormanlarim iyi. Süt hormonum biraz yüksek gibi ama çok değil. Önümüzdeki hafta rahim filmi cektiricem. Bakalım hayırlısı . Rabbim bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah

Amin canım umarım en kısa zamanda bir bebek müjdeler rabbim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…