Gece 11' de çivi çakan komşu !

Her şey karsilikli benim ufak bebegim varken sabahin korunde tamire basliyorlardi.Nicin umursayayim ki ?Gece 11 degil en fazla 21 de yada 21 bucukta bes dk acarim.Kapıma dayanmasi icin supurge acmama gerek yok ben gunduz temizlik yaptigimda da dayaniyor kapima.Tatlı dil en guzeli bu .

Canım bizdede bir komsu var allah seni inandırsın gece 2 den sonra bir sevişmek düşünün taaa en uç odada yatak çocuklar uyanıp anne ne oluyor diye soruyor hele yaz geliyor camlar açıkken daha fena hayır bu kadar bağıracak ne var anlamıyorum pazar yeri mübarek

Hicbir sonuc alamazsiniz.
Polis gelir uyarir sizede biraz idare edin der gider
Bu ucuncu evim her apartmanda mutlaka boyle gurultulu tipler oluyor.. Hani bi ihtiyactan dolayi ses cikar gece bisey kirilir mutlaka temizlemek gerekir supurgeyi calistirirsinda herkesin dinlenme saatinde temizlik yapmak gercekten tuhaf bi durum..
Hele kucuk cocugun varsa bi yere kadar duymazdan geliyorsun
Demek baska caremiz yok onlarin insafa gelip ses cikarmamalarindan baska

Valla arkadasim sen ac benm eski konumu bi oku burda kisa bir yoruma bakar fikir yurutme derim gece temizlik dedigim utudur dolaplara camasir yerlestirmedir vs ses yapmam ben .Lakin gece temizlik yapilir kimseyide ilgilendirmez.Ya bu arada tepinmek nedir allasen ben saygisiz siz simdi ne oldunuz ?

Konu sahibinin anlattigi civi cakma olayi abarti ama cokta takilmamak lazim.muzik acma gulme cocuk sesi vs.bunlar insanin yasadigi hetyerde olur oluyor.
Herkes ayni satte uyumaz sonucta tv acar cocuk aglar bir sekilde hareket olur.
Bazilari herseyde sikayetci olur ben acikcasi pek takmam gurultu yapiliyor diye ztn evimiz ana caddeye cok yakin gurultu kavga seai vs.her saate var.

Biz de de bir adet böyle komşu var 2 alt katımız da oturuyorlar. Gece 3-4 gibi sesli konuşuyorlar , bir şeyler çekiyorlar matkapta çalıştığı oluyor arada. Bir gün patlıyacağız ama bakalım artık. Dillerini de bilmiyoruz gidip söylesek anlamayacaklar belkide.

Valla arkadasim sen ac benm eski konumu bi oku burda kisa bir yoruma bakar fikir yurutme derim gece temizlik dedigim utudur dolaplara camasir yerlestirmedir vs ses yapmam ben .Lakin gece temizlik yapilir kimseyide ilgilendirmez.
Konuya birden girdim o sinirle ... Allah ne verdiyse yazdimGece temizlik yapilmaz mi yapilir haklisiniz toz alinir camasirlar utulenir katlanir vs vs.. Bunlar kimseyi rahatsiz etmez ki.. Burdaki amac ztn senin ozel mulkunde senin baskalarinin haklarina saygi duyman
Yoksa gercekten komsumun gece temizliginden banane

Ben olsam camı açıp bas bas bağırırdım
Onlar gece beni rahatsız ettiklerinin farkında olamayacak kadar düşüncesizse bende çirkef yüzümü göstermekte sorun bulmam

Benim.cocucugum yok gece temizlik vs yapmam gurultu hic yapamam evde varmiyim yokmuyum kimse anlamaz.
Etrafimda gurultu insanlar var ama ben rahatsiz degilim bakis acisidir bu.gece cocuk sesi gelir benm yuzumde anlamsiz gulumseme olur biri yuksek sesle kahkaha atar allah hep guldursun derim biraz olaya pozitif bakiyorum sanirim

2,5 yil uykuya hasret bi anne olarak gece celik kapiyi bildigin carpma suretiyle kapama sesine hic tahammulum
Yok belki gercekten bakis acisi .. Haklisiniz
Zira oglumdan once bende cok takilmiyordum gurultuye

Apartmanda yönetivi yok mu ona söyleyin ama bizde de var o sıgırdan hala koltuk çekiyor davar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…