- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Hicbir sonuc alamazsiniz.Ahhh yarama tuz bastiniz vallahi hayir polisi arasam gercekten gelicek mi? Gelse ne yapar ki ?? Merak ediyorum sikayet edip sonuc alan var mi
Her şey karsilikli benim ufak bebegim varken sabahin korunde tamire basliyorlardi.Nicin umursayayim ki ?Gece 11 degil en fazla 21 de yada 21 bucukta bes dk acarim.Kapıma dayanmasi icin supurge acmama gerek yok ben gunduz temizlik yaptigimda da dayaniyor kapima.Tatlı dil en guzeli bu .Yasak resmi olarak 12 olabilir ama düşün ki 23 de tatlı tatlı uyuyorsun ve birden elektrik süpürgesi sesi...insan saçını başını yolar sinirden...
Bir de adı konmamış kurallar vardır...işten geç geliyorsan süpürgeyi haftasonuna bırakırsın ya da 8-9 gibi...
Dur yasağa 10 dk var şu evi bi çırpıda süpüreyim dersen kapına dayanan çok olur..
Baskalarina saygidan bahsediyorsunuz ama tepinin gibi hakaret iceren bir cumle kullaniyorsunuz.
Esekler tepinir...[/QUOT
Bu sesin kelime olarak baska aciklamasi yok cunku !!
Bu ucuncu evim her apartmanda mutlaka boyle gurultulu tipler oluyor.. Hani bi ihtiyactan dolayi ses cikar gece bisey kirilir mutlaka temizlemek gerekir supurgeyi calistirirsinda herkesin dinlenme saatinde temizlik yapmak gercekten tuhaf bi durum..Hicbir sonuc alamazsiniz.
Polis gelir uyarir sizede biraz idare edin der gider
Valla arkadasim sen ac benm eski konumu bi oku burda kisa bir yoruma bakar fikir yurutme derim gece temizlik dedigim utudur dolaplara camasir yerlestirmedir vs ses yapmam ben .Lakin gece temizlik yapilir kimseyide ilgilendirmez.Ya bu arada tepinmek nedir allasen ben saygisiz siz simdi ne oldunuz ?Demekki gerceksiniz siz ben toplumsal deney gozuyle bakiyordum ama neyse...
Yok oyle ben gece temizlik yapmayi seviyorum eger bir toplumda yasiyorsaniz baskalarina saygili olucaksiniz cokta istiyorsaniz siz ve sizin gibi gece temizlik yapmaya bayilanlar toplanin gidin uzak diyarlara istediginiz kadar tepinin
Kız deli misin sabahın köründe...Şeytan diyor Pazar sabahı 5'e alarm kur kalk temizlik yap. Göze göz dişe diş
Konuya birden girdim o sinirle ... Allah ne verdiyse yazdimGece temizlik yapilmaz mi yapilir haklisiniz toz alinir camasirlar utulenir katlanir vs vs.. Bunlar kimseyi rahatsiz etmez ki.. Burdaki amac ztn senin ozel mulkunde senin baskalarinin haklarina saygi duymanValla arkadasim sen ac benm eski konumu bi oku burda kisa bir yoruma bakar fikir yurutme derim gece temizlik dedigim utudur dolaplara camasir yerlestirmedir vs ses yapmam ben .Lakin gece temizlik yapilir kimseyide ilgilendirmez.
Benim.cocucugum yok gece temizlik vs yapmam gurultu hic yapamam evde varmiyim yokmuyum kimse anlamaz.Bu ucuncu evim her apartmanda mutlaka boyle gurultulu tipler oluyor.. Hani bi ihtiyactan dolayi ses cikar gece bisey kirilir mutlaka temizlemek gerekir supurgeyi calistirirsinda herkesin dinlenme saatinde temizlik yapmak gercekten tuhaf bi durum..
Hele kucuk cocugun varsa bi yere kadar duymazdan geliyorsun
Demek baska caremiz yok onlarin insafa gelip ses cikarmamalarindan baska
Sen cami acip basbas bagirirken sucu olmayan komsularin aucu nede aenin bagirmani dinlesinlerBen olsam camı açıp bas bas bağırırdım
Onlar gece beni rahatsız ettiklerinin farkında olamayacak kadar düşüncesizse bende çirkef yüzümü göstermekte sorun bulmam
2,5 yil uykuya hasret bi anne olarak gece celik kapiyi bildigin carpma suretiyle kapama sesine hic tahammulumBenim.cocucugum yok gece temizlik vs yapmam gurultu hic yapamam evde varmiyim yokmuyum kimse anlamaz.
Etrafimda gurultu insanlar var ama ben rahatsiz degilim bakis acisidir bu.gece cocuk sesi gelir benm yuzumde anlamsiz gulumseme olur biri yuksek sesle kahkaha atar allah hep guldursun derim biraz olaya pozitif bakiyorum sanirim
Cok guldumBenim üst komşuda matkapla aşk yaşıyor. 4 yıldır sürekli akşamları matkap çalıştırıyor. Dele dele bitiremedi evi
Super fikirCikip pardon saat kac bizim evde yokta diyin
23.30 derse himmmmm demek o kadar gec olmus
Siz civi cakinca bende 17.00 gibi sandim diyin bon bon suratlarina bakin
Asagi inin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?